grba Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2011 21 kwietnia na gierkówce" z Częstochowy do Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 bez obrazy ale co w tym takiego niezwykłego, aby zakładać wątek na głównym?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 29 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Skoro w gównym" są takie tematy jak zasypywanie dołków po sobie i kleszcze, to zmieści się i moja lokomotywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 zasypywanie dołków i kleszcze to jednak tematy nas dotyczące i dotyczące tego forum, trudno się tutaj nie zgodzić ale pokazywanie lokomotywy na autostradzie na ciężarówce to tylko robienie śmietnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nomyss Napisano 29 Kwiecień 2011 Share Napisano 29 Kwiecień 2011 Pewnie ironiczny komentarz do akcji Tiry na pociągi" taka emsta tirów" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Tory... Tak wygląda III Paneuropejski Korytarz Transportowy czyli Linia Kolejowa E 30... u mnie na Górnym Śląsku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 http://www.smkjaworzyna.pl.tl/Galeria/kat-6-1.htm tu więcej podobnych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Kwiecień 2011 Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Ciekawy wątek, takie lokomotywki w większości były wykorzystywane na zakładach i przy przetaczaniu lokomotyw w parowozowniach (-lokomotywowniach-), fajnie że nie trafi na żyletki a zostanie uratowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 30 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2011 Stacja Opole Groszowice 19 kwietnia 2011. Lokomotywa popularnie nazywana Tamara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 no i robi się nam forum kolejarskie... Swiety, a skąd wiesz że ta lokomotywa właśnie nie jedzie na skup...?pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 @Gniewkos,pociągi to nie tylko brudne haźle i opóźnienia.Co do samego wątku to rzadki widok lokomotywa na drodze:) A czy odkrywcy z koleją nie mają nic wspólnego? Jest trochę ludzi którzy nawet na wykopki jadą pociągiem,o fajnych fantach z nasypów kolejowych níe wspomnę. A poszukiwania w miejscach wysadzeń niemieckich pociągów? Jak widać więcej łączy niż dzieli:)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Ja tam też lubię lokomotywy fotografować,ta SM 42 ciąga skład który wymienia podkłady i tory w Starachowicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 O Wojtek, nie wiedziałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Dziś w Żarach stojąc przed szlabanami ku Mojemu zdziwieniu (i nie tylko) torami w stronę Żagania przeleciała najprawdziwsza lokomotywa.Przyznam szczerze,że takiej jeżdżącej od dawna nie widziałem:),wydaje Mi się,że to jakaś atrakcja z okazji majówki była.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 Jeśli to był parowóz bez składu, to mógł wracać z tej imprezy w Wolsztynie http://parowozowniawolsztyn.pl/news/155 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 1 Maj 2011 Share Napisano 1 Maj 2011 amto nie weszło,sorki.http://forum.gazeta.pl/forum/w,149,124790194,124790194,Parowozem_przez_Wielkopolske_Bieniow_i_Zary.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Czasem się coś uchwyci przypadkiem Michale :)Ale chcę upolować tą Czeską która śmiga na Sandomierz,o której Ci mówiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Stara i nowa na regularnej lini [stacja Szreniawa]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 2 Maj 2011 Autor Share Napisano 2 Maj 2011 Opole Główne listopad zeszłego roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 2 Maj 2011 Autor Share Napisano 2 Maj 2011 Prawie Alaska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 2 Maj 2011 Share Napisano 2 Maj 2011 Ameryka, prawie Kanada" :) Ostatnia fotka świetna, ciekawe czemu bez świateł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Maj 2011 Share Napisano 3 Maj 2011 A mogło być tak pięknie...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 7 Maj 2011 Autor Share Napisano 7 Maj 2011 Przejrzałem moje archiwum i na stacji Opole Główne można zobaczyć takie cóś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 7 Maj 2011 Autor Share Napisano 7 Maj 2011 TK 148 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 7 Maj 2011 Autor Share Napisano 7 Maj 2011 10 lat temu z dzieckiem zwiedzałem ją w środku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.