Skocz do zawartości

Morza i okręty

mac

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Marynarka szuwarowo-bagienna też się liczy? Kończyłem TŻŚ we Wrocławiu. Wiem, że to nie to samo co marwoj ale mundur marynarski przez 5 lat też nosiłem;)
Napisano
Toska- Yeti doszedłem do wniosku że jeśli ciebie przekonamy" jakoś boję się, że to nie był komplement :-)

Ale co tam...
Dla jasności- decyzja na tak lub na nie, nie należy do modów ( choć zapewne jakiś tam głos w dyskusji mają :-)
Napisano
Wybaczcie, że zabieram tu głos - robię to tylko przez stary sentyment do tego forum, bo już przestałem się tu udzielać, a jedynie od czasu do czasu tu jeszcze zaglądam - tak z przyzwyczajenia.

Dziwię się, że Administracja tego [kiedyś i mojego] forum tak bardzo wzbrania się przed utworzeniem działu Morza, Wraki i Okręty". Podobny problem był z działem Lotnictwo", a przecież gdy w końcu wypalił", to cieszy się dużym zainteresowaniem i rzyma poziom".

Podobnie by było z działem marynistycznym, a może nawet jeszcze lepiej, bo miłośników łajb" jest tu chyba na forum więcej, niż sympatyków skrzydeł i śmigieł".

To tyle z mojej strony.

Bez odbioru
balans
Napisano
czy tak trudno zrozumieć oczywistą oczywistość - to zależy od Bociana. Jako, że jest to persona mocno zajęta, niekoniecznie ma czas, aby looknąć w bieżące forumowe tematy.

Myślę, że już kilka próśb na maila otrzymał, a co za tym idzie - zastanowi się, rozważy i podejmie decyzję odnośnie przedmiotu dyskusji. Być może będzie trzeba również zasięgnąć opinii właściciela ODK.

Nikt przed niczym się ne wzbrania - potrzeba tylko czasu i cierpliwości - na TAK lub NIE.
Napisano
Panowie ja sobię myślę tak,może po prostu zastąpić jeden z dotychczasowych działów tym nowym działem.
Ja bym proponował skasować dział książka film video.
Dlaczego? to proste nasza wiedza to wiedza z tych żródeł.
Książki, filmy z lotnictwa do lotnictwa,pancerne do pancernych a morskie do morskich.To samo z filmami.
Problem nie dla mnie ale dla,, władzy,,
Sam cz\\ęsto mam problem gdzie? Było by po prostu łatwiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie