senectus Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Marynarka szuwarowo-bagienna też się liczy? Kończyłem TŻŚ we Wrocławiu. Wiem, że to nie to samo co marwoj ale mundur marynarski przez 5 lat też nosiłem;)
karlol Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Popieram, założyciela wątku. Jestem za nowym działem.Karol
Czlowieksniegu Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Toska- Yeti doszedłem do wniosku że jeśli ciebie przekonamy" jakoś boję się, że to nie był komplement :-)Ale co tam...Dla jasności- decyzja na tak lub na nie, nie należy do modów ( choć zapewne jakiś tam głos w dyskusji mają :-)
tyfus Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 ... z resztom twojego stada modów ..." - wypraszam sobie :)Yeti, a ty się dorobiłeś stada ?
Czlowieksniegu Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Wiesz, kiedyś sporo po naszej socjalistycznej Ojczyźnie jeździłem...
mac Napisano 18 Kwiecień 2011 Autor Napisano 18 Kwiecień 2011 Będzie dział, będą zdjęcia, może skromne ale będą.
matthew Napisano 18 Kwiecień 2011 Napisano 18 Kwiecień 2011 Stadna czy nie stadna, decyzja niech będzie na TAK :)
mac Napisano 19 Kwiecień 2011 Autor Napisano 19 Kwiecień 2011 Boćku zrób coś i stwórz coćik !!!!Moja propozycja to MORZA I OKRĘTY ŚWIATAPozdrawiam wszystkich
toska Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 No mac jak se będziemy na głównym tak kasztanić to ten z czerwonym dziobem dla nas dwóch ten dział na odczepnego stworzy:)
Czlowieksniegu Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 Już dawno jest:http://www.odkrywca.pl/forum.php?id_forum=20Pozdrawiam.PS Ku pamięci jest Kudłaty i kudłaty" :-)
zyg-zag Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 A ja 16 dK ZOP Kołobrzeg okręt 172" lata 93/94.Jestem za działem.
jacek1962 Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 Puk puk o przewielebny znajdż dla,, moich Niszczycieli klasy 45 właściwy dział a obiecuję że nie pożałujesz.Ja czekam i nie tracę nadzieji
balans Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 Wybaczcie, że zabieram tu głos - robię to tylko przez stary sentyment do tego forum, bo już przestałem się tu udzielać, a jedynie od czasu do czasu tu jeszcze zaglądam - tak z przyzwyczajenia.Dziwię się, że Administracja tego [kiedyś i mojego] forum tak bardzo wzbrania się przed utworzeniem działu Morza, Wraki i Okręty". Podobny problem był z działem Lotnictwo", a przecież gdy w końcu wypalił", to cieszy się dużym zainteresowaniem i rzyma poziom". Podobnie by było z działem marynistycznym, a może nawet jeszcze lepiej, bo miłośników łajb" jest tu chyba na forum więcej, niż sympatyków skrzydeł i śmigieł".To tyle z mojej strony.Bez odbiorubalans
tyfus Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 czy tak trudno zrozumieć oczywistą oczywistość - to zależy od Bociana. Jako, że jest to persona mocno zajęta, niekoniecznie ma czas, aby looknąć w bieżące forumowe tematy.Myślę, że już kilka próśb na maila otrzymał, a co za tym idzie - zastanowi się, rozważy i podejmie decyzję odnośnie przedmiotu dyskusji. Być może będzie trzeba również zasięgnąć opinii właściciela ODK.Nikt przed niczym się ne wzbrania - potrzeba tylko czasu i cierpliwości - na TAK lub NIE.
woytas Napisano 19 Kwiecień 2011 Napisano 19 Kwiecień 2011 a potem bedzie znowu telefon od wielkiej siostry...Panowie piszcie na Bociana.
wm71 Napisano 20 Kwiecień 2011 Napisano 20 Kwiecień 2011 Wypada teraz zorganizować pospolite ruszenie" miłośników spraw morskich i zasypać kol. bociana meilami!
siwydym68 Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 JW 5511, ORP Kopernik - teraz juz niestety na złomie, ponoć Formoza " miała go za poligon.
brombi Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 kolego mac ja jestem na 12-tym a dział jak najbardziej potrzebny pozdrawiam
jacek1962 Napisano 22 Kwiecień 2011 Napisano 22 Kwiecień 2011 Panowie ja sobię myślę tak,może po prostu zastąpić jeden z dotychczasowych działów tym nowym działem.Ja bym proponował skasować dział książka film video.Dlaczego? to proste nasza wiedza to wiedza z tych żródeł.Książki, filmy z lotnictwa do lotnictwa,pancerne do pancernych a morskie do morskich.To samo z filmami.Problem nie dla mnie ale dla,, władzy,,Sam cz\\ęsto mam problem gdzie? Było by po prostu łatwiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.