jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Zapytałem się właśnie posiadacza tej biżuterii co ja mogę zrobić w tej sprawie . Powiedział ,że na sądy kapturowe i samozwańczych obrońców prawa" nie ma dobrego sposobu , więc sobie już daruję nagabywanie Woytasa , bo jak widać chyba nie wie który to klawisz jest tym magicznym od usuwania kartek skoro ich jeszcze nie zlikwidował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 U nieodpowiedniego człowieka zasięgałeś porady,mody takie noszą jak na foto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Wyprowadziłeś mnie z błędu błyskwicznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Prosby sie przeradzaja w grozby (: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Bo tak ogolnie to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Nie ...żnij moda ? ... a kto by tam śmiał! Tylko jakiś kamikaze chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Co jest ?! dwóch na jednego ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Zabierzcie Tyfusa ,bo mnie zaraz ten oprawca wykończy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 jacenty - wiesz z kim zadzierasz ? wiesz kim jestem ? :))T.Y.F.U.S.: Technician Yearning for Fighting and Ultimate SabotageI'll be back .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ta jasne ! Nie na darmo masz taki nick - jesteś postrachem niewinnych użytkowników tego forum i samozwańczym królem dołka ! Ja już tam nawet nie wchodzę ze strachu żebyś mnie w jeszcze większy dół nie władował !!! ...Ratunku chłopaki Tyfus mnie dopadł jestem w okrążeniu !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Technician Yearning for Fighting and Ultimate Sabotage"- w skrócie Jack Norris. z tego wynika, że TYFUS to taki strażnik (z) Teksasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Zbyniu- nie obrażaj Tyfusa takim porównaniem.Z tego co wiem, udziela Chuck'owi korespondencyjnych korepetycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2011 O matko ! to jeszcze z kopyta może przywalić ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Witam.Parę minut temu widziałem u siebie żółtą kartkę a teraz nie widzę,ale nie żebym jej specjalnie szukał.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Nie bój nic- jest.PS Może czerwony kolor będzie się bardziej w oczy rzucał i jej nie przeoczysz? Jak coś- pisz na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 hyhy:)Yeti,wiemy że lubisz czerwony:)taki krwiożerczy:)My kiedyś z Visem mieli jechać na Berlin czołgami..i postrzelił mnie jeden mod dwoma kartonami..w przeciągu 5-6minutto była masakraTeraz,kartonik,raz na pół roku a wy się boiciepff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ech..to były czasy,wiązkę ogórów związanych drutem do tej pory trzymam,zawinięte w niedzielny waciok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 i charaszo:)tolko zapomnij,na maju tank budje't z hebdu na berlinu"na innyj tank nie wchodzi'tsja!....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 18 Styczeń 2011 Share Napisano 18 Styczeń 2011 Ok,poczekam,chyba że mnie jaki Iwan za kołnierz do T72 wciągnie z pobocza;)A gdzie te liście dębowe? mogą być nawet z czereśni.Byle nic czerwonego,bo mi się z tymi co stali tam gdzie ZOMO kojarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Prawdziwa masakra byłaby, gdyby Hebda został modem. Kolorami tylko nie dzieli, bo o porządek na forum już dba:http://www.odkrywca.pl/zbudowali-droge-na-kosciach-zolnierzy,682681.html#682681 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 dargen,uwierz mi,byłoby kolorowo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 Jestem za:)Ostatnio na ID da się zauważyć jakbyś niemal startował w plebiscycie na przyszłego moda...Gdy tyfus śpi, wiadomo kto na straży:)PS.A tak w ogóle to gdzie Total? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 19 Styczeń 2011 Share Napisano 19 Styczeń 2011 %:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 20 Styczeń 2011 Share Napisano 20 Styczeń 2011 Drugi Norris...... ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.