Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zapytałem się właśnie posiadacza tej biżuterii co ja mogę zrobić w tej sprawie . Powiedział ,że na sądy kapturowe i samozwańczych obrońców prawa" nie ma dobrego sposobu , więc sobie już daruję nagabywanie Woytasa , bo jak widać chyba nie wie który to klawisz jest tym magicznym od usuwania kartek skoro ich jeszcze nie zlikwidował.

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

jacenty - wiesz z kim zadzierasz ? wiesz kim jestem ? :))

T.Y.F.U.S.: Technician Yearning for Fighting and Ultimate Sabotage

I'll be back ....

Napisano
Ta jasne ! Nie na darmo masz taki nick - jesteś postrachem niewinnych użytkowników tego forum i samozwańczym królem dołka ! Ja już tam nawet nie wchodzę ze strachu żebyś mnie w jeszcze większy dół nie władował !!! ...Ratunku chłopaki Tyfus mnie dopadł jestem w okrążeniu !!!
Napisano
hyhy:)
Yeti,wiemy że lubisz czerwony:)
taki krwiożerczy:)

My kiedyś z Visem mieli jechać na Berlin czołgami..
i postrzelił mnie jeden mod dwoma kartonami..w przeciągu 5-6minut
to była masakra

Teraz,kartonik,raz na pół roku a wy się boicie
pff
Napisano
Ok,poczekam,chyba że mnie jaki Iwan za kołnierz do T72 wciągnie z pobocza;)

A gdzie te liście dębowe? mogą być nawet z czereśni.Byle nic czerwonego,bo mi się z tymi co stali tam gdzie ZOMO kojarzy.
Napisano
Prawdziwa masakra byłaby, gdyby Hebda został modem. Kolorami tylko nie dzieli, bo o porządek na forum już dba:
http://www.odkrywca.pl/zbudowali-droge-na-kosciach-zolnierzy,682681.html#682681
Napisano
Jestem za:)Ostatnio na ID da się zauważyć jakbyś niemal startował w plebiscycie na przyszłego moda...

Gdy tyfus śpi, wiadomo kto na straży:)

PS.A tak w ogóle to gdzie Total?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie