Skocz do zawartości

A kiedy będzie amnestia ?

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 168
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jak nie podziałały święte święta , ani nowy rok ...to może chociaż 1 maja albo 22 lica ...albo w rocznicę urodzin towarzysza Stalina sąd kapturowy by się zebrał i odpuścił bezpartyjnym ?
Napisano
bjar Ty tu nie kombinuj na krzywego... i nie idź na na łatwiznę . Ja te moje kartki zlicytuję na jakiejś aukcji albo je wymienię na mięso w kiosku ruchu :)
Napisano
Poczekaj no Yeti ! Jak się ten efekt cieplarniany już zrobi i będzie Ci za gorąco w futrze to nie pozwolę Ci wleźć do mojej lodówki... no chyba ,że będziesz teraz trzymał moją stronę w sprawie AMNESTII !!!!!
Napisano
Po co ? ...A dla ciągłości historycznej !!! Dekret o amnestii jest dowodem siły demokracji polskiej. Amnestia była nawet za komuny , a was nie rusza ani Europa bez granic ,ani chrześcijańskie odpuszczenie za grzechy ? Kruca fuks to jakimś totalitarnym systemem połączonym ze świętą inkwizycją mi zalatuje ! Dajcie chociaż jakąś gaśnicę ,a nie tylko wrzucacie płonące zapałki pod mój stos ...kaci jedni !!!
Napisano
To może tylko dla tych którzy już trochę siędzą na forum.Np od X postów w górę lub od określonego czasu spędzonego tu?A z resztą....co bedzie:)
Napisano
Amnestia to chyba nie ta droga.

Za 5 dobrych identyfikacji odjęcie jednego kartonika.

Na forum banowanie opanowane do perfekcji{wyłączając tyfusa}

Pora na opanowanie premiowania aktywnych,coś wnoszących na forum.

pzdr.
Napisano
Pora na opanowanie premiowania aktywnych,coś wnoszących na forum."
A czego to kolega potrzebuję do szczęścia?:) Nie podoba się ezinteresowna" pomoc? Nie widziałem w regulaminie obowiązku.
Napisano
zrobiłem wpis w obronie żółtek"

karpik,nie bądż leszczem,wyskoczyłeś jak szczupak z atakiem.

W sumie nie będę stawał okoniem,śledzi się wątek,czyta się linki,
płotki tez mają głos.

Ty królewski czy sazan ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie