karabin Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Panowie,oby tylko nie doleciało świeżego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 jutro w południe mam dłuższy wypad, później niedziela kolejny i najważniejszy w poniedziałek do Ostrołęki w złota miejscówkę, może coś trafie, wrzucę fotki z terenu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 7 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2011 Jak zawsze ostrzegam.Uważaj na niewybuchy i niewypały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 7 Styczeń 2011 Share Napisano 7 Styczeń 2011 w Wielkopolsce w mojej okolicy w dzień było+8 teraz są +4 śniegu zostało może ze trzy cm więc jutro do boju:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 8 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 8 Styczeń 2011 Witam,ja dzisiaj byłem, trafiła się łuska od amerykańskiej półcalówki. Bicia WRA 42 . Wystrzelona przez czerwonoarmistów. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 8 Styczeń 2011 Share Napisano 8 Styczeń 2011 Witam, wczoraj byłem w okolicznych lasach , powiem tak że da się kopać,ziemia tylko z wierzchu zmarznięta , jestem trochę nie zadowolony ponieważ w lesie 1 sygnał i to fałszywy, dopiero jak wracałem to na drodze pewny sygnał , ale nie dałem rady przebić się przez kamienie i wracam po to w sobotę ;)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atylla Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 wychodzę dzisiaj z domu,patrzę i widzę zieloną trawę na podwórku.hehe pogoda dodatnia,jutro pierwsze wyjście.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 U mnie odsłonięte fragmenty pól. Wrażenie jakbym po 10 latach życia w ciemnościach zobaczył słońce ;) Również planuję wypad, tym bardziej, że taka pogoda znając szczęście nie utrzyma się długo.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 W lesie z racji cienia drzew jest więcej śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Na polu się da, ale las na razie odpada, oczywiście jak dla mnie. Sprawdzone w woj.Mazowieckim. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 byłem dziś godzinkę z kobietą w lesie, lecz po kacapach to się dużo nie znajdzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Ja na jutro się szykuję,też nie dłużej jak godzinkę lub dwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 W świętokrzyskim tonieje w lesie,ale cosik powoli :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Byłem dzisiaj 2 godz. Cieplutko, ok. 10st.C. Śniegu mało, jutro będzie już tylko wspomnienie. Efekt niestety zerowy ( chodziłem po starych miejscach, niedaleko od domu). Ale warto wyjść z domu, choćby tylko dlatego żeby poczuć wiosnę (na początku stycznia :)) i popatrzeć na sarenki. Za tydzień może będzie lepiej, o ile biała wiedźma nie wróci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Domilud,a skąd mój pies wziął się u ciebie w terenie?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Też dziś wylazłem. Pod blokiem zielono:) W lesie 15 jeszcze leży:( Zawinąłem na posiadłość- w szklarni czeską łuskę, guzik z XIX i feniga:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 @karabinSerio twój, a raczej twoja? Przybłąkała sie cholera :)(w lesie) ze szczenięciem rok temu i przygarnąłem, ale nie żałuję. Trudno o wierniejszą sukę. A jak goni sarenki! Nie wiesz co straciłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Domilud,a to ci dopiero! Mój to pies:),ale co najlepsze to uwielbia sarny,parę lat temu łapnął koziołka.Ja swojego znalazłem w 1999r.w lesie,pewien cep wyrzucił w zawiązanym worku po kartoflach 6 szczeniąt i tak mi się ostał jeden,resztę rozdałem.Zawiadomiłem oczywiście policję.Po jakimś czasie znaleźli tego .... i dostał wyrok i to nie w zawiasach.Jutro fotkę pieska wrzucę. A taka ciekawostka,wiesz że A. Wajda ma dwa takie psiaki jak nasze?Identyczne.To jakaś rasa ,ale nie wiem jaka.PozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:51 09-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 karabin - ciebie już nie obowiązują forumowe zasady ? przypomnieć ?Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 21:50 09-01-2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 9 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 9 Styczeń 2011 Obowiązują,obowiązują-poniosło mnie troszeczkę,a o ,,chama,, mi chodziło oczywiście.:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 9 Styczeń 2011 Share Napisano 9 Styczeń 2011 Domilud nawet nie wiesz jak mi tą fotką humor poprawiłeś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 @karabinWiesz, ale to na prawdę dziwny ten pociąg do saren. Czasem śnieg po kolana, kilometry pola, sarny o kilkaset metrów a ona jak na dopalaczach. Oczywiście krzywdy im nie robi, nie jest w stanie zbliżyć się do nich nawet na 50m. Co do rasy - pojęcia nie mam. Pomieszanie wilczura (morda) i doga (tułów i szczudłowate nogi. @marvCieszę się. Generalnie panowie dziś na Dolnym Śląsku wiosna w pełni i o zimie nic nie słychać. Zatem sprzęt na plecy i w pole:)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 U mnie 14 stopni,też trzeba się gdzieś wybrać,tylko niech wygrzebię wykrywacz z dna szafy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 10 Styczeń 2011 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2011 Ja po robocie startuję,fajnie ciepełko. Aż chce się żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 10 Styczeń 2011 Share Napisano 10 Styczeń 2011 :( A u mnie dziś na +2 i śniegu tak z 30cm a od kilku dni już temp plusowa ale coś się topi słabo;/ Zazdroszczę co poniektórym takiej pogody:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.