muchomor Napisano 21 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2010 Dlaczego św. Mikołaj nosi brodę?- Bo w 1917 roku Ruscy ukradli mu brzytwę.A dlaczego jest ubrany w czerwony strój?- Bo jak się dowiedział, że Ruscy ukradli mu brzytwę, to on w odwecie ukradł im 10 sztandarów z placu czerwonego.A dlaczego Mikołaj nosi czerwoną czapkę?- Bo początkowo Ruscy mylili go z Leninem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Sam to wymyśliłeś? Nie potrzebne zaśmiecanie forum. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 zbyniek nie przesadzaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Muchomor ( mimo, że czerwony np ) nie słyszał widać o Dziadku Mrozie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZeWschOdu Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 Po to abyś się spytał ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GzesioB Napisano 21 Grudzień 2010 Share Napisano 21 Grudzień 2010 A dlaczego Św. Mikołaj jest zawsze uśmiechnięty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 A dlaczego św.Mikołaj nie może mieć dzieci??1. Bo ma krzywą laskę...2. Bo nosi worek na plecach...3. Bo spuszcza się przez komin ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Ten Mikołaj to sklerotyk. Od ponad pięćdziesięciu lat się mnie pyta czy byłem grzeczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 A powinien sie pytać, czy masz jeszcze siłę być niegrzeczny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Czy powyższe odpowiada na Twoje pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Karpik, ja zawsze jestem grzeczny.Yeti, to zdjęcie całkowicie udowadnia, że ten Mikołaj to sklerotyk i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 22 Grudzień 2010 Share Napisano 22 Grudzień 2010 Nosi brodę, bo mu zimno i tyle do powiedzenia jest tutaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Dlaczego św. Mikołaj nosi brodę? -> Bo broda nie może nosić św. Mikołaja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 http://www.ginkgoware.com/Treasure%20Trekker.htmlByć może lek na zimowe haluny o dziadku mrozie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Vis, jesteś wspaniały xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Tylko powiedz jak się kopie, bo nie mogę rozszyfrowac:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Z wykrywką możesz biegać, żeby kopać, trzeba mieć wersje 1.1 z pozwoleniem konserwatora w eqipment:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Grudzień 2010 Share Napisano 23 Grudzień 2010 Zdjęcie Yetiego podpowiada nam tylko i wyłącznie o tym że mikołaj był polakiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 brodę ma bo zachciało mu się dłubać przy urwiłapię i szrapnel mu ją upiekszył:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Gierka fajna ,przeszedłem całą.Szkoda że niem dalszego rozwinięcia akcji.Na zimowe wieczory..... można se poszukać monetek :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 No a ja nie mogłem kluczyka do bramki nr 3 znalezc, ale za to wykopalem bursztynową komnatę. Tyle jej szukali, a tu prosze - w internecie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PALADYN Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Trza kupić rękawice najpierw szare potem pomarańczowe i będziesz mógł przesuwać grill ławki i stoły :),a tam ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 no wiadomo że on ten no wiadomo o co chodzi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.