Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 a nie wiem,spozywam duże ilości soku pomidorowego:)jak go wypacam,tj witaminki to jakby ich mniej kąsi:)Czyli fotki doszły:)wstawiam jeszcze dwie,z górki widok na brame i kanke trafiona przez pawła(pusta była)
Hebda Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Pod konin niedaleko:)więc pewnie będe,w pracy już się zawiesiłem na te dni:)Czas szukać transportu:)
Cpt.Nemo Napisano 31 Lipiec 2010 Napisano 31 Lipiec 2010 Konin za dlugo a ja bym dzis cos pokopal jeno inwencji brak :(
gisio Napisano 2 Sierpień 2010 Napisano 2 Sierpień 2010 Konin sporo wpisów dzionki lecą i żadnych konkretów.Będzie nie będzie apetyty już rozbudzone.
tadeks6 Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Witam, A czy któryś kolega wybierający się na ten zlocik nie jest przypadkiem z okolic Janowa Lub albo Kraśnika??? Też bym z chęcią wyskoczył ale nie mam z kim:/
piko112 Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Ja bardzo chętnie pojadę do Konina. Mam nadzieję, że wyjazd dojdzie do skutku.Pozdrawiam ;-)
kokesh Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 http://detektorysci.pl/spotkania-wspolne-wypady/zlot-poszukiwaczy-okolice-konina-2122-sierpnia/15/ A miało być tak miło .
jarek-pol1 Napisano 3 Sierpień 2010 Napisano 3 Sierpień 2010 Więc mamy jasność.Troszkę zirytował mnie Pan ze stowarzyszenia i osobiście poczułem się źle! Na szczęście odpowiedź na jego zarzuty mnie satysfakcjonuje, choć ze swej strony parę słów bym dołożył. Bardzo mi się nie podoba ton tego postu i uważam, że autor powinien pierwsze pomyśleć, po drugie policzyć do dziesięciu i dopiero brać się za besztanie niczemu nie winnych ludzi.Z jego słów wynika, że szuka wyłącznie z wszystkimi wymaganymi zezwoleniami, czyli może raz na rok. Zajmujące ma hobby...
kokesh Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 I żeby ktoś nie mówił że na krzywy ryj, bez zaproszenia się wpraszaliśmy . http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=77586
tyfus Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 kokesh - mnie się wyświetla stronka do logowania.....
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Jarek- ale w czym problem? Czego w zamieszaniu i/lub wpisie Sakwy" nie rozumiesz? Choć sam przyznam, że akcja miszczostfo świata...
kokesh Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Mistrzostwo świata jeśli chodzi o integrację środowiska i propagowanie legalnego szukania . M
Czlowieksniegu Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Kokesh- żeby w OT nie iść. Mam zdanie odrębne :-)))
kokesh Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Więc chyba Konin mamy z głowy ,należało by tylko podziękować kolegom ryszardpe i Darek64 za zaproszenie .A ja nawet na liście byłem kokesh+4 :)
emes Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Chęć w narodzie do pokopania na legalu i wspólnego wypicia piwka jest straszna:),no cóz szkoda ale ja chyba i tak jednak nie dał bym rady...pozdr
Cpt.Nemo Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Spoko, spoko ...Bedzie co Bog da a Koninianie zalatwia. Ja tam czekam na informacje od nich a Sakwa i tak zadnych imprez dla zewnetrznych kolegow nie robi jak sam ich szef napisal. No i trudno moge zyc bez obcej sakwy, komfort mi sie nie pogorszyl lecz zdziwilo ze sie tak ostro od naszego srodowiska odcinaja. Rozumiem ze sami tez do innych nie pojada.Oj powinni sie dlugo i w pokorze uczyc od Lelowa.
kokesh Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 Wszystko przez jeden wpis naszego kolegi .Ale swoja drogą to piękny przykład stosunków ,,w naszym środowisku''. A przecież mogli napisać że to nie ich zlot i by wystarczyło ,a tak wyszło że,, mojsza jest lepsza niż twojsza ''i wszystko czego nie organizuje SAKWA jest nielegalne .Pomimo sprostowania pewien niesmak pozostał .Pozdro...
emes Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 A co z tą skrzynką koledzy,wiadomo co w niej było?
jarek-pol1 Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 W tym problem, że zrozumiałem wszystko. Ten Pan uważa nas za bandę przestępców bez czci i wiary, usiłujących wcisnąć się na krzywy ryj do ich elitarnego światka. Nie mam ochoty polemizować na temat przyczyn powstania różnic światopoglądowych w środowisku poszukiwaczy...
adek_ Napisano 4 Sierpień 2010 Napisano 4 Sierpień 2010 tego typu sytuacje pokazują jak olbrzymie jest zainteresowanie legalnymi poszukiwaniami, jak każdy chciałby wyjść tak normalnie, poprostu bez oglądania się za siebie, wyjać wykrywacz i zacząć szukać. Niestety żyjemy tu gdzie zyjemy :)z pozdrowieniamiadekPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 19:41 05-08-2010
srg.steiner Napisano 5 Sierpień 2010 Napisano 5 Sierpień 2010 No cóż miało być tak pięknie a wyszło jak zwykle...A co do Lelowa,jeśli był by c.d. poszukiwań,to ja się chętnie przyłączam...
wow Napisano 9 Sierpień 2010 Napisano 9 Sierpień 2010 hehe, ja tez z mila checia odwiedze tamte rejony. wy wiecie o co chodzi chlopaki. a ty łap łap łap piekne fanty.pozdro dla wszystkich z bibki z dnia od 23-26;) było dużo fajnego, rozluzniajacego, i duzo starego fajnego;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.