bart.j Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 No to już się nie mogę doczekać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Czerwiec 2011 Share Napisano 7 Czerwiec 2011 Pojedzie o własnych siłach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 12 Czerwiec 2011 Share Napisano 12 Czerwiec 2011 Jak było to przepraszam za dubla ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landszaft Napisano 14 Czerwiec 2011 Share Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam . info dla Lameryta . Luknij w tę aukcję wprawdzie nie jest tania ale może fant jest Ci przydatny http://allegro.pl/rso-oryginalny-gaznik-solex-i1660909528.htmlJeśli istotnie do niego to może będzie skory do jakiś negocjacji , choć wydaje mi się że prawdopodobnie już to widziałeś lub z nim negocjowałeś , bo aż mi się nie chce wierzyć że jeszcze ktoś nie wie o waszym projekcie RoSOmaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 15 Czerwiec 2011 Share Napisano 15 Czerwiec 2011 Z tego co się orientacje to w RSO byl montowany Solex Tytp 40 - JFP II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 kloki - dobre pytanie - powiem tylko że dzisiaj silnik zamruczał po raz pierwszy :) tak że pojedzie ...Jeszcze raz zapraszam wszystkich do Myślenic, będzie prezentacja multimedialna potem jazda RSO, grochóweczka i inne atrakcje. Impreza jest otwarta dla wszystkich chętnych.ZapraszamPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Paweł, żeby to było bliżej na pewno bym się pojawił. Gratuluję jeszcze raz, i na pewno nie ostatni. P.SPamiętaj, u mnie części jeszcze troszkę zostało :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Są żeczy które się filozofą nie śniły , a między nimi jest Projekt RSO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerhrabia Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 na początku nawet jednego kłaka z klaty nie dał bym sobie uciąć że projekt zostanie zrealizowany:) i co ? ... bym chodził bez jednego z 2 kłaków na klacie:D Gratulacje !! Polak potrafi! tfu Lemeryt potrafi!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
links76 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Będzie można obejrzeć go gdzieś na śląsku w najbliższym czasie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/rso8.jpgkiedy to było..Pełen podziw dla chłopaków!Lemeryt,macie może filmik z pierwszej jazdy/odpalenia silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Piękne zakończenie, pięknej historii. Słowo się rzekło, jak obiecałem jestem winny Lemerytowi kanister paliwa odrzutowego do Rosomaka :))Gratulacje Panowie! Niestety nie dotrę na pierwszy pokaz, ze względu na odległość, jaka nas dzieli :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Pawel888 - pamiętam, będę u Ciebie w tym roku, a Rosomaka wcześniej czy później zobaczysz ..knieszkowicki - mam nadzieję że przyjedziesz do Myślenic 01.07 ...panzerhrabia - to jeszcze nie koniec zabawy kłaki są nadal zagrożone ...links76 - to już zależy od organizatorów imprez, będę informował na bieżąco ...Hebda - filmiki pojawią się po spotkaniu promocyjnym ...kloki - OK wcześniej czy później się spotkamy ...I na koniec - to nie tylko mój sukces i praca lecz między innymi Wasza oraz wielu innych Ludzi i właśnie o Was i o Nich mowa będzie podczas spotkania ...Zapraszam do Myślenic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 To co teraz na warsztacie? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Coś na hol by się przydało. :)Gratulacje,może kiedyś go zobaczę na żywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 projekt super i gratulacje;]ale patron to po byku;phttp://pl.wikipedia.org/wiki/Marek_%C5%81atas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 W oczekiwaniu na relacje z zakończenia ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Co prawda w piątek jadę na wakacje, ale stanę na głowie żeby do Myślenic dojechać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 19 Czerwiec 2011 Share Napisano 19 Czerwiec 2011 Teraz czytam i dochodzę do wniosku, że jestem analfabetą :-)Sory za kalectwo ortograficzne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stangret Napisano 20 Czerwiec 2011 Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Od pierwszej blaszki z dziurką (a było to parę lat temu) wierzyłem, że projekt znajdzie swój finał ale nie ukrywam, że w takim wydaniu. Oprócz gratulacji za zapał i konsekwencję w działaniu, największe uznanie budzi fakt, że jest to chyba jedyny projekt rekonstrukcji pojazdu w kraju, który przebiegał w takim spokoju.To tylko Twoja zasługa Pawle.Wielkie brawa i gratulacje.ps. aż się boję od czego zaczniesz następny projekt. Wycieraczka, zawór silnika, pojedyncze koło ... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 26 Czerwiec 2011 Share Napisano 26 Czerwiec 2011 Paweł mam nadzieje iż kolejny projekt przyniesie Ci tyle samo satysfakcji co blaszka z dziurką .... RSO. Pozdrawiam i czekam na kolejny Twój szalony projekt pt. kółko i patyk + śmigiełko. ;--) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemeryt Napisano 29 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2011 Odświeżam zaproszenie. Jeszcze raz ZAPRASZAM ! Na wasze wpisy odpowiem po piątku, przepraszam ale do piątku urwanie ... głowy.PozdrawiamPaweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 1 Lipiec 2011 Share Napisano 1 Lipiec 2011 No i nadeszła wiekopomna chwila .... a zaczęło się wszystko 2007-04-08... i jakby nie patrzeć odbudowa skończona przed terminem ... nie mylić z 22 lipca. Czekamy na relacje, Jeszcze raz gratuluje GOOD WORKPozdrawiam Woodhaven Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.