Skocz do zawartości

Raupenschlepper Ost / Steyr RSO ( Część VI)

Lemeryt

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 372
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witam . info dla Lameryta . Luknij w tę aukcję wprawdzie nie jest tania ale może fant jest Ci przydatny
http://allegro.pl/rso-oryginalny-gaznik-solex-i1660909528.html
Jeśli istotnie do niego to może będzie skory do jakiś negocjacji , choć wydaje mi się że prawdopodobnie już to widziałeś lub z nim negocjowałeś , bo aż mi się nie chce wierzyć że jeszcze ktoś nie wie o waszym projekcie RoSOmaka
Napisano

kloki - dobre pytanie - powiem tylko że dzisiaj silnik zamruczał po raz pierwszy :) tak że pojedzie ...
Jeszcze raz zapraszam wszystkich do Myślenic, będzie prezentacja multimedialna potem jazda RSO, grochóweczka i inne atrakcje. Impreza jest otwarta dla wszystkich chętnych.
Zapraszam
Paweł

Napisano
Paweł, żeby to było bliżej na pewno bym się pojawił.
Gratuluję jeszcze raz, i na pewno nie ostatni.

P.S
Pamiętaj, u mnie części jeszcze troszkę zostało :)
Napisano
na początku nawet jednego kłaka z klaty nie dał bym sobie uciąć że projekt zostanie zrealizowany:) i co ? ... bym chodził bez jednego z 2 kłaków na klacie:D Gratulacje !! Polak potrafi! tfu Lemeryt potrafi!!!
Napisano
http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum19/rso8.jpg
kiedy to było..
Pełen podziw dla chłopaków!
Lemeryt,macie może filmik z pierwszej jazdy/odpalenia silnika?
Napisano
Piękne zakończenie, pięknej historii. Słowo się rzekło, jak obiecałem jestem winny Lemerytowi kanister paliwa odrzutowego do Rosomaka :))
Gratulacje Panowie! Niestety nie dotrę na pierwszy pokaz, ze względu na odległość, jaka nas dzieli :(
Napisano
Pawel888 - pamiętam, będę u Ciebie w tym roku, a Rosomaka wcześniej czy później zobaczysz ..
knieszkowicki - mam nadzieję że przyjedziesz do Myślenic 01.07 ...
panzerhrabia - to jeszcze nie koniec zabawy kłaki są nadal zagrożone ...
links76 - to już zależy od organizatorów imprez, będę informował na bieżąco ...
Hebda - filmiki pojawią się po spotkaniu promocyjnym ...
kloki - OK wcześniej czy później się spotkamy ...
I na koniec - to nie tylko mój sukces i praca lecz między innymi Wasza oraz wielu innych Ludzi i właśnie o Was i o Nich mowa będzie podczas spotkania ...
Zapraszam do Myślenic
Napisano
Od pierwszej blaszki z dziurką (a było to parę lat temu) wierzyłem, że projekt znajdzie swój finał ale nie ukrywam, że w takim wydaniu. Oprócz gratulacji za zapał i konsekwencję w działaniu, największe uznanie budzi fakt, że jest to chyba jedyny projekt rekonstrukcji pojazdu w kraju, który przebiegał w takim spokoju.

To tylko Twoja zasługa Pawle.
Wielkie brawa i gratulacje.

ps. aż się boję od czego zaczniesz następny projekt. Wycieraczka, zawór silnika, pojedyncze koło ... :)
Napisano

Paweł mam nadzieje iż kolejny projekt przyniesie Ci tyle samo satysfakcji co blaszka z dziurką .... RSO.

Pozdrawiam i czekam na kolejny Twój szalony projekt pt. kółko i patyk + śmigiełko. ;--)

Napisano

Odświeżam zaproszenie. Jeszcze raz ZAPRASZAM ! Na wasze wpisy odpowiem po piątku, przepraszam ale do piątku urwanie ... głowy.
Pozdrawiam
Paweł

Napisano

No i nadeszła wiekopomna chwila .... a zaczęło się wszystko 2007-04-08... i jakby nie patrzeć odbudowa skończona przed terminem ... nie mylić z 22 lipca.

Czekamy na relacje, Jeszcze raz gratuluje GOOD WORK

Pozdrawiam

Woodhaven

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie