cuma Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 smutno tak samemu Forum pilnować!jak się któryś z Was pokaże" ja idę spać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 30 Wrzesień 2012 Share Napisano 30 Wrzesień 2012 witaj Prezesie!Forum jest Twoje!ja spać idę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 21 Październik 2012 Share Napisano 21 Październik 2012 No panowie... czas spać :)Dobrej nocki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Październik 2012 Share Napisano 27 Październik 2012 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 to wszystko przez ten śnieg chyba, bo wydaje mi się, że 2.45 już dzisiaj raz była! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 Ja już też nie wiem która godzina..Komputer,telefony,nie wiem czy automatycznie przestawiają się na czas zimowy czy nie.Za oknem masa śniegu,do rana nie zejdzie a jutro wolne,w wykrywce świeże baterie..i co tu robić..Dopijam ostatnie piwo i uciekam spać.Dobrej nocy panowie którzy jeszcze nie śpią:)Niech Wam się przyśni słoneczna pogoda,22stopnie na plusie,dzień wolny,najlepiej po wypłacie,piaszczysta ziemia na ciekawej miejscówce i zero komarów w lesie..Bo teraz to będą rozmokłe buty,zmarźnięte stopy,nos i uszy,mokre kolana,sztywne palce u dłoni i ziemia jak skała:(Zima:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 a ja już buty i czapkę przygotowałem!co? że na telewizorze?bo przecież w tej chwili najważniejsze!na co dzień to ja tam siedzę i na mnie wszyscy w domu patrzą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danteXXI Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 4:30 czy 5:30 ?Czort wie,przekręcę się na drugi boczek -:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hugo12345 Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 I już po pracy w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steell Napisano 28 Październik 2012 Share Napisano 28 Październik 2012 A ja od godziny przeglądam forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 29 Październik 2012 Share Napisano 29 Październik 2012 Czas na kawczana bo sen juz ogarnia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Październik 2012 Share Napisano 30 Październik 2012 Piwa brak, kasy brak, a smali mnie jak dzika po żołędziach..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Listopad 2012 Share Napisano 5 Listopad 2012 już pora... :)Dobranoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 21 Listopad 2012 Share Napisano 21 Listopad 2012 Se zara dopiję ostatniego (dzisiaj) browara i idę do koleżanki małżonki do wyra,bo chrapie tak słodko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 25 Listopad 2012 Share Napisano 25 Listopad 2012 czuwać,biegać,zwiedzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Finito - czas nyny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Czas spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Listopad 2012 Share Napisano 28 Listopad 2012 Dobranoc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Został mi ostatni browarek w domku, bo w bagażniku w dryndziejeszcze są 3 6-cio paki ale nie chce mi się pałowac 2 piętra w dół i jeszcze przez piwnicę, to razem 3 piętra a z powrotem 6 łącznie.Z ostatniego browarka właśnie zostało pół,zara ide nyny.Pa, pa, pa.:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 I poszedł :)Dobranoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Hans wesołe jest życie staruszka" do tego wieku to jeszcze chyba daleko? o tej godzinie w środku tygodnia, to po pracy czy przed?jednym słowem zazdroszczę :)ale o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 29 Listopad 2012 Share Napisano 29 Listopad 2012 Ciii, nie mów nikomu,to w czasie pracy,ale szaa, nie mów nikomu.;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 3:01 saper się melduje.Dzisiaj cos mało osób. 3 osoby zalogowane:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 2 Grudzień 2012 Share Napisano 2 Grudzień 2012 a dziadek cuma czuwa i pilnuje, by wszystko grało! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.