siwy244 Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Lol w akcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 4 Kwiecień 2013 Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Z nowosci w garazu E-100 i Ob.268. Za chwile jeszcze T-62A, takze powoli jakos to idzie :) 268 mega fajny, w bliskim kontakcie robi rzez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 9 Kwiecień 2013 Share Napisano 9 Kwiecień 2013 Dołączyłem do WOT kilka dni temu, mam na razie III tier i śmigam M3 Stuart, ewentualnie M2 Light tier II - nick tak jak tu - ktos451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 23 Kwiecień 2013 Share Napisano 23 Kwiecień 2013 Witam!!Ludzie z warmi i mazur zapraszam do klanu WMSLPPiszcie do mnie w sprawie inva do klanu moj nick to rychuuPozdrawiam i zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 30 Maj 2013 Share Napisano 30 Maj 2013 Kody bonusowe http://muzeumbronipancernej.pl/mbp/nowosci/562-kody-wot-od-world-of-tanks-eu-na-swiecie-1-batalionu.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 9 Październik 2013 Share Napisano 9 Październik 2013 gra ktoś jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 15 Październik 2013 Share Napisano 15 Październik 2013 gra :) zapraszam do PWL, gramy for fun, bez napinki :) mamy swój ts, jestem tam rekruterem :) proximusmaximusvelszczurek_1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelec2410 Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 Ja gram w WOT-a juz od jakiegos czasu i chętnie pograłbym w jakimś klanie, mój nick taki sam jak na forum.pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinio203 Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 czsami grywam, aktualnie e-75, niedługo e-100. Nick jak na Odkrywcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 10 Grudzień 2013 Share Napisano 10 Grudzień 2013 Piniu, poszło zaproszenie do PWL...jeżeli ktoś ma chęć popykać pojazdami ze znaczkiem Pancernego Wilczego Legionu to zapraszam serdecznie.Szczurek_1979 vel ProximusMaximusworldoftanks.eu/community/clans/500017815-PWL/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinio203 Napisano 12 Styczeń 2014 Share Napisano 12 Styczeń 2014 Przegapiłem zaproszenie, było ważne tylko 24godz:-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 17 Grudzień 2014 Share Napisano 17 Grudzień 2014 grał ktoś WoT na androidzie??polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 23 Grudzień 2014 Share Napisano 23 Grudzień 2014 Gram na komputerze , V tier niedługo T34-85 .A i na androidzie czasem pyknę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Styczeń 2015 Share Napisano 7 Styczeń 2015 Z brudnymi od błota gąsienicami i dziurawymi od pocisków pancerzami przypominamy watahę wilków. Doświadczonych i śmiertelnie niebezpiecznych.Klan PWL poszukuje dobrych i aktywnych graczy.Gramy CW, bitwy drużynowe, twierdzę, plutony.Wymagania:- min. 1000pkt. wn8- Wiek min. 18 lat- 1 pojazd X tieru a najlepiej więcej :)- Obowiązkowy TSCzołgisto, jeśli lubisz dobrą zabawę w fajnym gronie, masz poczucie humoru, lubisz grę zespołową, to zapraszamy w nasze szeregi!!!Jeśli jesteś zainteresowany zgłoś się do: Radox_1987, pawelec2410, szczoderek, ProximusMaximus, lub któregoś z naszych rekruterów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 W dniach 25-26 kwietnia br. do EXPO XXI Warszawa przyjadą najlepsi zawodnicy World of Tanks - jednej z najpopularniejszych gier komputerowych świata. Wezmą udział w rywalizacji Wargaming.net League Grand Finals 2015, podczas której 12 drużyn zmierzy się w pełnym emocji pojedynku o mistrzowski tytuł i atrakcyjne nagrody pieniężne.Organizatorzy zadbali także o specjalne atrakcje dla gości wydarzenia. Scenografia imprezy zbudowana zostanie z wykorzystaniem prawdziwych czołgów, przygotowanych we współpracy z Muzeum Wojska Polskiego - maszyny T-34/85 oraz kanadyjskiej wersji Shermana M4A1. Biorąc udział w licznych konkursach," ....Nocą amerykański czołg M4A1 Sherman został przetransportowany z Muzeum Wojska Polskiego do hali Expo XXI. Sherman wraz z czołgiem T34/85 w malowaniu serialowego "Rudego staną przed wejściem do hali, w której od soboty przez dwa dni rozgrywane będą Mistrzostwa Świata World of Tanks The Grand Finals 2015.":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Cuda Panie , cuda wianki. Z Muzeum wyjechała canadyjska werska Shermana a do hali Expo XXI dotarł już hamerykański. Może gdyby na tej lawecie wieźć np T-72 z MWP do halo Expo to by dojechał Konigtiger?Może warto spróbować? :DPozdrawiamP.S.Co za sprawny inaczek pisał te bzdury? Od ilości słów mu płacą czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 8 Maj 2015 Share Napisano 8 Maj 2015 [T_NT] The NaturatUtworzono: 05.05.2015grać, wybierać, decydować i niczego nie żałować" - Franek Dolas.Jesteśmy starymi weteranami którzy chcą poserzyć" swoje pancerne szeregi.Jeśli spełaniasz wszystkie poniższe warunki to zapraszamy na nasz ts: 79.133.216.230:6700 :-minimum 25 lat.-brak problemów małżeńskich-wn8 1250+-Team Speak 3-brak niedozwolonego oprogramowania do WOT ( + dziwne autoaimy kładące się drzewa etc )GWARANTUJEMY- przyjazną atmosferę na tsie i w grze- ogarniętych rozstawiających- team play w postaci cw twierdz i drużynówek- luźne gry w plutonach dla weekendowców :)w razie czego kontaktować się z ProximusMaximus, Brob1939 lub Pawelec2410 i powołać się na forum Odkrywcy :) kolegów ze wspólną pasją przyjmujemy z otwartymi ramionami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Nie gram, bo nie mam czasu, zarobiony jestem. ;(Foto ze Strefy Militarnej 2015.Już po bitwie.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YARD Napisano 16 Lipiec 2015 Share Napisano 16 Lipiec 2015 Jest czas walki i czas oczekiwania.Niedziela około g.13. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 34PP rekrutuje. Wymagamy min. 6 tier i TS3. Jeżeli jesteś zainteresowany pisz na PW. Znajdziesz u nas miłą atmosferę bez stresu i cwaniactwa. U nas miłe towarzystwo i wszechstronna pomoc nie ma obowiązkowych treningów nie wywalamy za byle co i nie traktujemy nowych jak mięso armatnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior3 Napisano 8 Luty 2016 Share Napisano 8 Luty 2016 https://www.youtube.com/watch?v=EuPHfnGtFKMmój pierwszy filmik pozdrawiam czołgistów :) ps. będą kiedyś lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadora Napisano 23 Luty 2016 Share Napisano 23 Luty 2016 Jadą polskie tanki, po ujawnieniu jakiś czas temu TK-Sa 20mm, dziś pokazali BBTBrPanc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasztaniak Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 Hej, gram w to od jakiegoś czasu.Świetna gierka, w sumie wciągająca. Ale wkurzają mnie te obrażenia.Dlaczego pomimo tego, że jestem coraz wyżej w rankingu i mam niby lepszy sprzęt obrażenia, które zadaje są niewspółmierne do możliwości. Poza tym, nie jestem w stanie przeskoczyć niektórych belek punktowych. Czuje się jak na latorii i więzień systemu:( Czy to tylko wrażenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infidel Napisano 12 Kwiecień 2016 Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Ciekawe kiedy pojawi się polskie drzewko. Jeśli dobrze pamiętam drzewko szwedzkie też było zapowiadane i nic się nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pale dry Napisano 29 Wrzesień 2016 Share Napisano 29 Wrzesień 2016 Ktoś chetny pograć?mój nik to iezmordowany"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.