traper6 Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Ziemia tak głęboko zamarznięta, że nie można wbić szpadla, a tu proszę....Mocny w gębie, a właściwie w ryju jet ten dzikus.
tadziu6 Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Już wiem jakie zwierzątko sobie sobie kupie i z kim będę sobie chodził w teren.Pomoże kopać i obserwatorów pogoni.
lv426 Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Bardziej praktyczne będzie taka mikroświnka. Dorosły osobnik dorasta do max 35 cm. Zachowują się pieski.http://www.luxlux.pl/artykul/12995/moda_na_miniaturowe_swinki
danieloff Napisano 31 Styczeń 2010 Napisano 31 Styczeń 2010 Na tym polu na pewno był kol. Hebda z ekipą. Upolowali dzika i zjedli, tak jak rybki we Wrocławiu:-)
kloki Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 No, ale bardzo pomysłowi penetratorzy. Osobiscie szablą jeszcze nie kopałem
Johny3 Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 kolego Cebermen, wspomniałeś coś o pozostawionych przez gościa fantach...jestem ciekaw jakie to fanty pozostawił ten uciekający typ? :)
kaz41 Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 cebermen rzucił byś im kartofli czy kukurydzy, i po problemie,,,
OloOcki Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 ja bym nie powiedział, że to była szabla - trafili na niewypał ;) ramzes jakiś Ty odkrywczy ;) bez urazy.Pozdro!
loszo_ZCH Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Taka zmarźlina ze tylko szablą można to porąbać.A tak poza tym to naprawe trzeba być świniakiem zeby tak u kogos na polu taki burdel zostawić. Dziki świniak, kto wie może to jakis poniemiecki odyniec".pozdr.
traper6 Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 No i mamy winnego. Ta świnia dołów naryje, nie zasypie za sobą, a potem nas leśniczy ściga niby że to nasza robota.Ot sprawiedliwość. Dziki nam świnie podkładają.
karpik Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 Przywoływanie dziczyzny jako argumentu o rzekomej zbrodniczości dzika to demagogia, populizm i historyczna ignorancja"
loszo_ZCH Napisano 1 Luty 2010 Napisano 1 Luty 2010 ... ale dzik to nie wróbel, jak poleci to ho ho...on potrafi ostro szarżować"A tak swoja droga nakopią to takie dzikusy dołów po lasach i polach a późnej ludzie głupoty gadają i porządnych poszukiwaczy oczerniają, że to niby dołków po sobie nie zasypują ;)Darzdół
kaz41 Napisano 2 Luty 2010 Napisano 2 Luty 2010 widziałem kilka dołków niezakopanych, przez tych dwunożnych dzików, trochę inaczej wyglądają ,,,,,,
cebermen Napisano 7 Luty 2010 Autor Napisano 7 Luty 2010 Po bratobójczej walce samotny poszukiwacz zawzięcie dalej rył pole. W d... miał pytanie właściciela o zgode na swoje poszukiwania. W..... rolnik postanowił wziąść sprawy w swoje ręce.... The End
loszo_ZCH Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Zależy kto został zraniony, bo jeśli rolnik to słowo krwi" jest adekwatniejsze.
vis1939 Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 W..... rolnik postanowił wziąść sprawy w swoje ręce,i czyniąc co wymyślił poszedł do żony chwiejnym krokiem,wylewając po drodze napoczętego patyka"...
Tradytor Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 loszo tam nikt nie zginął było tak jak pisze vis :)
loszo_ZCH Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 Oj mam nieco konszachtów z rolinikami i powiem wam że wiekszość to by wolała zginąć niż żeby im sie winko wylało:pA taki dzik to jest jeden z najgorszych wrogów, gorszy nawet od Balcerowicza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.