Skocz do zawartości

Kto kopie bez mojego pozwolenia ?

cebermen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Bardziej praktyczne będzie taka mikroświnka. Dorosły osobnik dorasta do max 35 cm. Zachowują się pieski.

http://www.luxlux.pl/artykul/12995/moda_na_miniaturowe_swinki
Napisano
kolego Cebermen, wspomniałeś coś o pozostawionych przez gościa fantach...jestem ciekaw jakie to fanty pozostawił ten uciekający typ? :)
Napisano
Taka zmarźlina ze tylko szablą można to porąbać.

A tak poza tym to naprawe trzeba być świniakiem zeby tak u kogos na polu taki burdel zostawić. Dziki świniak, kto wie może to jakis poniemiecki odyniec".

pozdr.
Napisano
No i mamy winnego. Ta świnia dołów naryje, nie zasypie za sobą, a potem nas leśniczy ściga niby że to nasza robota.
Ot sprawiedliwość. Dziki nam świnie podkładają.
Napisano
... ale dzik to nie wróbel, jak poleci to ho ho...on potrafi ostro szarżować"

A tak swoja droga nakopią to takie dzikusy dołów po lasach i polach a późnej ludzie głupoty gadają i porządnych poszukiwaczy oczerniają, że to niby dołków po sobie nie zasypują ;)

Darzdół
Napisano
widziałem kilka dołków niezakopanych, przez tych dwunożnych dzików, trochę inaczej wyglądają ,,,,,,
Napisano

Po bratobójczej walce samotny poszukiwacz zawzięcie dalej rył pole. W d... miał pytanie właściciela o zgode na swoje poszukiwania. W..... rolnik postanowił wziąść sprawy w swoje ręce.... The End

Napisano
W..... rolnik postanowił wziąść sprawy w swoje ręce,i czyniąc co wymyślił poszedł do żony chwiejnym krokiem,wylewając po drodze napoczętego patyka"...
Napisano
Oj mam nieco konszachtów z rolinikami i powiem wam że wiekszość to by wolała zginąć niż żeby im sie winko wylało:p
A taki dzik to jest jeden z najgorszych wrogów, gorszy nawet od Balcerowicza.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie