kijow Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje super Dziewczynka:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
płetwal Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje i Zdrówka dla małej życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Szczere gratulacje:) teraz woytas będzie co noc na forum,a obok jego kompa łóżeczko:):)to może amnestia? :Ppozdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr777 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje!!!pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Buziaki dla córy,i dzielnej mamy,a jaka duża?Jest już imię wybrane?Zrób fotkę i wklej,niech zobaczymy Twoje dzieło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Ale jaja,przeoczyłem fotkę.No cóż , zbyt szybko chciałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomala_kikol Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje Wojtek:) Ja też muszę się brać za obotę":) Zdrowia dla mamy i córki:) No a dla Ciebie wytrwałości;) Zdrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dargen Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje !Wojtas i ty tak na trzeżwo ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratuluję Wojtek, pozdrowienia dla Mamy i córci - niech się zdrowo chowa :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje! Wsio dobrego dla rodzinki:)A Hebda znów o amnestii...<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 No i szczęśliwy tata już się na Forum nie pokazuje....No i gdzie ta czujność rewolucyjna ? :-)Pewnie poszedł po bandzie i już leży do góry kołami, no ale w takim dniu... to WSZYSTKO Mu wolno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 tata musi trzymac pion bo 2 pociecha pod opieka pozostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Tylko jedna? Dlaczego nie będziesz opiekował się pewną liczbą Użytkowników, którzy bardziej potrzebują nadzoru niż Twój syn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maku955 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratuluję ;)I gorąco pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Kongratulejszyn:)) Pozdro:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Jeti patrzac na niektorych masz racje - moj 5 latek ma wiecej rozumu niz pewni userzy.Dzieki wszystkim za gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje :) ja próbowałem dwa razy ale same chłopy, więc dałem sobie spokój i teraz chowam" tą moją trzodę .Dużo zdrowia i cierpliwości.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Trzodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 14 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2010 Trudny wyraz - to taka metafora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihua Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Trudny wyraz? dla kogo? Nie porównujmy naszych dzieci do Świń.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Przeca On nie o naszych-Twoich tak pisał, ile o swoich.Trzoda chlewna- to już faktycznie byłaby obora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pattern1937 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 Gratulacje i pozdrowienia dla rodzinki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 gratki pięknej Córki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.