tadziu6 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 I tak Karpik zakończył wesolutki wątek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Tadek- to dla dobra kolegów- urazy psychiczne, tworzone w okresie jesienno-zimowym, mogą być nieodwracalne:))Grozi też bezpłodnością od grzania jajek w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Zdrowie kolegów-bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Styczeń 2010 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2010 Dziewcze szuka pomocy".. czyli jak użytkownicy zawstydzili Hebdę\" nie rozumiem,macie chłopcy jakieś kompleksy?ja wiem że nie każdy jest piękny i młody i bez chorobylustrzanej" ale nie mam sobie nic do zarzucenia:)))I myślę że panna Agnieszka też:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 14 Styczeń 2010 Share Napisano 14 Styczeń 2010 oj Hebda, to była aluzja do tego że chwilowo ucichłeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 No i czekamy co dalej wyszło?I nie zapominam, że zdrowie kolegów jest bezcenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Musi zima przyszła...Albo ferie się zaczęły... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Widać , że z kolegi Tadzia prawdziwy odkrywca jest. Jak nie może z ziemi wyciągnąć bo za zimno to przynajmniej forum przekopie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Yeti, to są Twoje słowa Nikt nie będzie modów o alimenty czy na sprawy sądowe ciągał." i co? Nie jesteś ciekaw co dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 Hmmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Z tymi sprawami sądowymi, to mam mieszane uczucia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Hebda, jest coś czego nie wiem a powinienem wiedzieć.Bo te Twoje hmmm. to brzmi tak, że laptop zaczyna mi się zawieszać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 Cóż..Na zimę lepiej nie być singlem:)Przynajmniej ciepło..a do wiosny daleko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Problem w tym ,że dziewczyna miała trochę znanego pradziadka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Grunt w tym żeby nie była do niego zbyt podobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 /I\\ Padłem... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 Czy ma wąsy to już kol.Hebda wie.Niech da swoje zdjęcie czy nie jest podrapany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 Ten wątek ma dwa lata..Człowiek już teraz inaczej myśli,na czym innym mu zależy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikt Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Panowie....zróbcie sobie takie małe skrzyneczki z piaskiem. powtykajcie monet i odpalcie maszynki ;-) Jakoś do wiosny przetrzymacie - bo jak w widać nie macie co robić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Gdzie jest ten symulator wykrywki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Kol.nikt piaseczek zajęty przez kota.Mam co robić,biorę się za konstruowanie wibratora do pustaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 apropo, kupiłem w lerłamerlę dodatek przeciwmrozowy do betonu i mi zamarzł z kanisterku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Kol. przy tej temperaturze wcale się nie dziwię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Jednak kol.Hebda to ma gest.\\A za bilet autobusowy zwróciła\\. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.