Skocz do zawartości

Prawo jazdy- no właśnie....

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ja zdałem za 3 razem, jak chodziłem na jazdy doszkalające instruktor mówił mi, że ma kursanta co podchodzi do praktycznego 20 raz, ale to nic przy tej Koreance;)

Grunt to podejść na luzaku

PZDR
  • Odpowiedzi 92
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
20 lat temu na B" zero błędów i za pierwszym razem i miesiąc temu na motocykl A" zero błędów i za pierwszym razem (trochę przechwał ;-) ). Moja recepta to na zdawanie to oczywiście nauka (ale bez przesady) i podejście na luzie, czego i innym życzę. Pozdrawiam
  • 2 months later...
Napisano
Mi 10 lat minie w przyszłym roku (ale ten czas leci .... ), pierwszy raz oblałem na testach (3 błędy na 2 możliwe :/), drugi raz zdałem-jazda za pierwszym, jeden błąd na placu :)

Pamietam do tej pory jak wracałem z ośrodka WORD i mówiłem do siebie zdałem zdałem zdałem..." i dopiero po chwili skapowałem że ludzie sie na mnie dziwnie patrzą :D
Napisano
Rok temu w dzien przed wigilią....za 1;)
Myślę ze jesli bedziesz myslał 2s na przód i będziesz pewny siebie..zdasz!!To była moja mysl przewodnia!!
Napisano
10 lat temu teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem, natomiast teraz robię na moto testy za pierwszym a jazda dwa razy oblana na placu hehehe, i dziś jadę znowu zapisac się na testy bo 6 miesięcy mineło i zobaczymy..... trzymajcie kciuki :)
Napisano
19 lat temu teoretyczny i praktyczny za pierwszym razem a teraz zrobilem sobie prawko w irlandi (ruch lewostronny)i tez gladko poszedl ,choc na teoretycznym o malo sie nie posliznolem na 45 pytan - 5 dozwolonych bledow - prawko kategori C.Pozdrawiam.
Napisano
w 2007 zrobilem uprawnienia na articulated dumper truck i na tym sie obecnie bujam w pracy. http://www.youtube.com/watch?v=CWu_HgFeFMg&feature=related
Napisano
13 lat temu osobowe ciężarówki i przyczepy na raz. W teście było chyba 64 pytania jeden błąd jazda poldkiem i starem z przyczepą, zadane za pierwszym podejściem.
  • 3 months later...
Napisano
A ja zdałem za drugim razem(oczywiscie praktyke),teorie za pierwszym.Ale to był rok 94 i zdawało się na super Fiacie 126p.
Napisano
Ja miałem praktyke we wtorek. Oblałem, wymusiłem. Dobrze, że egzaminator zauważył auto, metr od niego się zatrzymaliśmy. Nie wiem czemu go nie widziałem :) może przez słońce które mi akurat na tym skrzyżowaniu zaświeciło w twarz, może i przez to że byłem skupiony jechać prosto.

Teorie miałem dwa błędy, na tramwajach się pomyliłem, każdy wie jak to niekiedy pytania z nimi są inne".

W środę 7 czerwca drugie podejście. Trzymajcie kciuki :)
  • 7 months later...
Napisano
Kat B - 2000r. za 4 razem - niestety zbyt strachliwy jestem i mnie stres pożerał. A dokładnie 10 lat później (czyli w listopadzie)kat A - za pierwszym razem, (nie ukrywam że mimo że jestem już doświadczonym kierowcą to i tak srałem w gacie)
Napisano
Kat B za pierwszym razem wszystko w 1998 r. ,kat. C ,teoria za pierwszym a jazda za drugim, C+E za drugim lata 2002-2003.
Pozdrawiam.
Napisano
03.01.2005 - zdążyłem wytrzeźwieć po sylwestrze i poprawinach poprawin :) Za 1 razem, mimo że popełniłem 3 razy ten sam błąd, bo mnie instruktor podpuszczał na ciągłej.

Ps. Kuzynka pamiętam 7 czy 8 razy się męczyła, ale kobiety chyba nie biorą udziału w rankingu :) to jest inna już sfera

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie