Skocz do zawartości
  • 0

ASSMANN-prawda czy fałsz? Ruszamy.

leonard17

Pytanie

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jakoś nie widać, że koledze chodziło o pozostawienie informacji dla poszukujących w przyszłości.

Czy ktoś za rok znajdzie temat na podstawie tytułu:?
ASSMANN-prawda czy fałsz? Ruszamy."

Może tak:

Ryngraf żadnarmerii- weryfikacja oryginalności.

Nie to, że się jakiś poprawny politycznie zrobiłem, to tylko... nie czaruj leo.
Napisano
Tu do porównania z e bay,a http://cgi.ebay.pl/RZM-Feldgendarmerie-Ringkragen-WH-LEUCHTET_W0QQitemZ140364776575QQcmdZViewItemQQptZMilitaria?hash=item20ae64847f
Napisano
tak jak pisałem wcześniej, znawca nie jestem ale wydaje mi się że wtopiłeś z tym zakupem. Spójrz na tego fanta, pewnie masz go przed sobą. Pewien jesteś, że to oryginał?
Napisano

Argumenty?
Orzeł jak odlany z białej czekolady"- ktoś napisał wydaje mi się dosyć trafnie. Po raz drugi przesyłam zdjęcie oryginalnego orła.
Materiał, który podklejony jest od spodu wyjątkowo mało przekonujący.
Werdykt:

Sama erka" i łańcuch oryginalne, plakiety i materiał dodane współcześnie...

Napisano
Nooooooooooo agencie R51 to już coś, oby więcej takich twierdzących odpowiedzi, z niecierpliwością czekam na następne.

Podsumowanie na razie mamy oryginalne:
-nerka
-łańcuch
Napisano
ASSMANN to swego czasu popularne nazwisko niemieckie.Nazwisko to bylo np scisle powiazane z glowna niemiecka marka produkujaca zegarki Lange&Sohne Glashutte...:) Pozdrawiam Vorax
Napisano
widzę że temat się rozwija,stwierdzenie orginalnośći żaden problem,myślę że kilka osób z naszego forum z małą praktyką 15-20 letnią,ustalą bez najmniejszych problemów,na podstawie fotek tych na forum to można zapomnieć,oględziny osobiste i stwierdzimy orginalność tego ryngrafu.
Napisano
stg1971 napisał,że stwierdzenie oryginalności to żaden problem i kilka osób naszego forum z 15-20 letnią praktyką tego dokona, no i właśnie jedna z takich osób obejrzała sobie przedmiot i stwierdziła, że każdy element jest oryginalny.
Żeby rozwiać wszelkie watpliwości ryngraf pojechał sobie do Muzeum na profesjonalną ekspertyzę, także niedługo sprawa się wyjaśni, bez względu na rezultat zamieszczę kopię dokumentu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie