Skocz do zawartości

Plaga dołków

sas1

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem coraz więcej jest nie zasypanych dołków .
Takie zachowanie co poniektórych wystawia złą opinię.
Myślę że trzeba coś z takimi osobami zrobić jak się spotka na swojej drodze.
Może jakieś pomysły?
Ps .
Do autora tego krajobrazu księżycowego w lesie niedaleko Sikor . Niech lepiej zasypuje po sobie dołki bo jeśli.........................

• Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Myslisz ze to dzik z saperką który szukał głębokości 40 cm.
Powiem szczerze że nie ma co żartować bo jesli dalej tak będzie że co poniektórzy będą pozostawiać dołki to zaszkodzą innym. Lasy nasze będą wyglądać jak jeden duży dołek . Poza tym wszyscy mówią o ustawie ze trzeba ją zmienić, a zostawianie takiego bałaganu po sobie na pewno w tym nie pomoże . Pozostawianie dołków w lasach i innych miejscach będzie następnym argumentem przeciwko nam.

Jak spotkacie takiego co dołków po sobie nie zakopuje to od razu saperką przez łeb niech się nauczy, już kilkakrotnie zmarnowałem zaplanowany wypad dlatego ,że zamiast szukać samemu musiałem zasypywać dołki po jakimś pajacu... i jak tu zmienić ustawę jak taki ,,syf'' zostaje ?

Sas, kryzys jest to i dziki muszągłębiej za larwami kopać;-)... żarty żartami, ale nie razbędąć często eksplorowanej miejscówce (np wrześniowej) jak się człowiek rozejrzy naokoło to czuję się jak na księżycu, albo zaraz po ostrzale pociskami kasetowymi... Zastanawiam się wówczas co by było jak by mnie SL zatrzymała. Pewnie podsumowali by mi te wszystkie dołki...

generalnie dołki są po czymś,a tego czegoś raczej nie ma!!!mam pytanko czy ktoś już w taki dołek wpadł,z autopsji wiem że wszystko znajduje się prawie pod ściółką ,jak już ktoś ryje po 2-3 metry to powinien po sobie sprzątnąć,ja z lasu zabieram wszystkie swoje śmieci,kary za zniszczenie i wywozy domowych odpadów do lasu nawet do 20 tyś,ale za dołek 3 cm,to lekka przesada.

Czytając co tu piszecie mam tylko nadzieje że wszyscy wypowiadający się zostawiają po sobie porządek w lesie. Niestety mam uzasadnione wątpliwości(szczególnie co do jednej osoby). Więc Panie i Panowie na początek pilnujmy siebie i porządku po sobie i po swoich współposzukiwaczy.

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie