Wyro Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Smutas tatusiek bez saperki to tutaj jest dopiero:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Styczeń 2010 Share Napisano 12 Styczeń 2010 Wyro........oj,oj :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 Arek, Fiskars to podstawa, jak pisze nasz klasyk Tony Manero: W Warszawie wszyscy chłopacy takimi kopią":-) Ja też, chociaż nie łapię się niestety do super teamu Tony'ego, bo jestem tylko wieśniakiem z Lublina jeżdżącym samochodem na siedleckich blachach:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 13 Styczeń 2010 Share Napisano 13 Styczeń 2010 ...i kitrającym fanty po stodołach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Nie martw się Danieloff, jak ktoś jest burakiem to mu nie pomoże to, że urodził się w Warszawie. Chociaż jestem warszawiakiem urodzonym na Karowej, nie obnoszę się z tym skąd jestem i wolę jeździć po Polsce samochodem na lubelskich blachach, bo jest mniejsze prawdopodobieństwo, że mi ktoś spuści z kół powietrze, albo przejedzie gwoździem po masce. Warszawki poza Warszawą nie lubią.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Dzięki, Sławku, chociaż nie mam żadnych kompleksów", jestem Lubliniakiem i będę z tego dumny, choćbym nawet mieszkał w Nowym Jorku lub Tokio:-) Perełki" rządzą:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Styczeń 2010 Share Napisano 15 Styczeń 2010 Taaa... Perła Export" się pojawiła w naszym osiedlowym sklepie ostatnio - sie dzieje sie %) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Adzior i Arek - proponuje w nowy rok założyć może od nowej serii wyskoków nowy watek. Co Wy na to? A może raczej zupełnie inny w związku z naszymi działaniami:)A teraz moje ekstremum. Dzisiaj wyskoczyłem z Ralfim i zabrałem piszczałę, saperkę i łopatę do śniegu. Odśnieżałem las a potem w teren:) 45 minut odśnieżania i chodzenia razem. Jedna ciekawa łuska i broszka, którą tu prezentuję:) Może ktoś potrafi datować? Jakby pozłacana. To juz jest szurnięte, żeby las odśnieżać, ale jak widac można z powodzeniem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Motylek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Wyro - powaliłeś mnie na kolana tym odśnieżaniem :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Pikny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 18 Styczeń 2010 Share Napisano 18 Styczeń 2010 Ciekawy jestem co wy jeszcze wymyślicie:)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek_ Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 to sie nazywa SOW czyli syndrom odstawienia wykrywacza. Robert musiał zaspokoić głód wykopkowy, my juz sie tez ledwo trzymamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Wyro, następnym razem akumulator i suszarka umieszczona pod cewką.. ;)szacun za upór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ha ha,niesamowite!I jeszcze fajny fancik się trafił-gratuluję!ps:faktycznie nowy wątek by sie przydał,długo się otwiera...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2508 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Gały mi wyszły na wierzch.Podziwiam takiego zacięcia do kopania.Napewno wyjdzie na zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Porażka. Przymroziło dekielek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ralfi75 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 kolego strażaku wcale nie przymroziło dekielku to po prostu pasja przez wielkie P nie wiem jak jak długo śledzisz ten wątek ale bez poświęcenia koledzy nie mieli by takich efektów tylko oni wiedzą ile dołków nakopali ile kilometrów przeszli i na pewno nie jest miło jak ktoś krytykuje (i to w stosunku 1181 do 38)nikogo nie zmuszał był sam z lasem i wykrywką a fancik taki w 45 min życzę każdemu takich rezultatów .To napisałem ja autor zdjęcia w chwili relaksu przed kolejnymi 200 kilometrami za kółkiem po bocznych (czytaj nie odśnieżonymi drogami)Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Porażką są zazwyczaj bąki puszczane w środowisku przez poszukiwaczy zazdrośników :) - mówiąc najoględniej z pełną świadomością eufemizmu. A tu inna fotka z klubu deklarzy". Było 0 stopni i błoto. Więc na polu rozstawiliśmy grill i piliśmy gorącą kawę zagryzając kiełbaskami:) Nota bene pole, koło wiadomego Ci cmentarza, na którym byłeś i odradzałeś, bo nic z 1831 nie wychodziło tam podobno. Nam monetki różniaste wyszły a z 1831 cztery guziki powstańcze...Czasami poszukiwacze mylą indywidualizm, ścieżkę samotnego wilka (skądinąd piękną)z bucowatością.Ale wszystkim - do siego Roku! :)P.S.Strażak, grzebiąc w śniegu w naszym okolicznym lesie, który i ja i Ty mamy po sąsiedzku znalazłem ostatnio piękny srebrny krzyżyk prawosławny carskiego żołnierza. Pomimo zasp śniegu i z moim kanarkiem sfatygowanym, bo nie stać mnie na taką piszczałę jak Twoja. Pamiętam jak tam byłem z Tobą w lato z 2 lata temu i nic takiego nie wyszło. Ja rozumiem, że to może irytować:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Wyro - maila odbierz od mła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak80 Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Oj Wyro jesli muślisz że Ci zazdroszcze to soe okrutnie mylisz. Nie mam czego C zazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Strażak, bez sensu w patetyczne tony teraz uderzać. Róbmy swoje. Trzymaj się Brachu i z Bogiem!Tyfus, mój mail na Odkrywcy jest nieaktualny. Dawaj na amdg2007@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Wyro - poszło ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wyro Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Ej, taki fajny mail, że szkoda, ze nie na forum:) Ale dzieki za ciepłe słowo. A poza tym zaraz Total sie wścieknie i da mi kartke, bo juz cos mi pisał na GG, że od tematu watku odbiegamy:) Pozdrowienia dla Totala, który z okolic Jasnej Góry bacznie obserwuje nasze poczynania:)Jakos humor mi się poprawił. Chyba bym cos... pokopał:) Może w weekend. Niezależnie od pogody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 19 Styczeń 2010 Share Napisano 19 Styczeń 2010 Debeściaki jesteście i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.