karabin Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Czasem sypiam :-) ,jak widać już nie. A kolega też chyba coś nie może spać?pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 17 Grudzień 2010 Share Napisano 17 Grudzień 2010 Wczesna godzina jeszcze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 18 Grudzień 2010 Share Napisano 18 Grudzień 2010 To polecam żeliwnej wątrobie" na śniadanie mistrzów.{aby się tego napić,trzeba zabłądzić gdzieś w Sudetach} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Nazwa brzmi nieźle ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 Biar ktoś cię tu na pomyje namawia. Przeczytaj etykietę obniżonej zawartości alkoholu" .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 19 Grudzień 2010 Share Napisano 19 Grudzień 2010 No kaca można walnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pooshkins Napisano 24 Grudzień 2010 Share Napisano 24 Grudzień 2010 Klasyka gatunku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Nie polecam,nawet biedronkowe lepsze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Lech, Jarosław - jeden sik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andzy Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Leżajsk a ostatnimi czasy rozsmakowalem sie w Kasztelanie i jakos nie moze sie znudzic:) polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grz_w Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Żonko kochana przecież ja nie jestem pijany, ja tylko rozbawiony jestem. Jedną butelczynę w trzech my łykli i nic więcej. Tak to jakoś podobno było - wiem z opowiadań. Prawie pół zostało a nie do końca wiem skąd się w domu wziąłem. Cudowny bimberek. Pooshkins, przy miśku to młodość spędziliśmy. Skąd jesteś bo mniemam że z południa. Grześ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Luty 2011 Share Napisano 8 Luty 2011 Krupnik na kiełbasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Vis tą fotkę zrobiłeś tam gdzie myślę że ją robiłeś wtedy kiedy myślę że ją zrobiłeś? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 Dokładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 9 Luty 2011 Share Napisano 9 Luty 2011 panowie tylko bimber ewentualnie czysty stock! a tak apropo tematu to w tamtym roku jakos na jesieni bedac z bratem na wykopkach wyciagnelismy z bratem piekna acz mocno zardzewiala kanke na mleko 30L . tak wylezakowanego bimbru to juz chyba nigdy w zyciu sie nie napije.cud miod.moze kiedys trafi sie jeszcze cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 w ostatnią sobotę byłem na balu karnawałowym w klimacie prl-u,zwinąłem z dekoracji takie dwa egzemplarze do kolekcji.Nie wiem czy to popularesy czy unikaty ,liczę na opinie żeliwnej wątroby";] [kolekcja rośnie ;} ]pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Luty 2011 Share Napisano 11 Luty 2011 lokalne popularne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikael68 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Nikt nie wylewa za kołnierz ;-) Piwa ulubione: Warka, Okocim, Kasztelan oraz Staropramen, ukochane piwo wojaka Szwejka. Z czystych alkoholi wolę czasem napić się Samogonki, przynajmniej głowa nie boli. Inne toleruję. Ostatnio piję tylko Whisky Scotland z lodem, Stock 84. Win nie piję, siarka rozwala żołądek i trzustkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Banderas - tych nie piłem - sam musisz stestować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 aaa,banderas!polecam rex truskAwke!!zajebioszczy napitek,bardzo dobry,nie czuć siary tylko ambrozje:Du mnie za 3,70zł z kaucją.Ostrowin,co to rozlewa komandosy ogłosił upadłość,zapasy zrobione:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/dsc06718.jpgtak myślałem że gdzieś ją już widziałem w tym wątku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Grzaniec świętokrzyski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 burżuj..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Jaki tam burżuj,zwykłe szczyny ze spożywczaka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Luty 2011 Share Napisano 25 Luty 2011 Widzę, że zaczynamy nazywać Tyskie" po imieniu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.