karabin Napisano 17 Grudzień 2010 Napisano 17 Grudzień 2010 Czasem sypiam :-) ,jak widać już nie. A kolega też chyba coś nie może spać?pzdr.
banderas Napisano 18 Grudzień 2010 Napisano 18 Grudzień 2010 To polecam żeliwnej wątrobie" na śniadanie mistrzów.{aby się tego napić,trzeba zabłądzić gdzieś w Sudetach}
Martian Napisano 19 Grudzień 2010 Napisano 19 Grudzień 2010 Biar ktoś cię tu na pomyje namawia. Przeczytaj etykietę obniżonej zawartości alkoholu" ....
andzy Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 Leżajsk a ostatnimi czasy rozsmakowalem sie w Kasztelanie i jakos nie moze sie znudzic:) polecam
grz_w Napisano 8 Luty 2011 Napisano 8 Luty 2011 Żonko kochana przecież ja nie jestem pijany, ja tylko rozbawiony jestem. Jedną butelczynę w trzech my łykli i nic więcej. Tak to jakoś podobno było - wiem z opowiadań. Prawie pół zostało a nie do końca wiem skąd się w domu wziąłem. Cudowny bimberek. Pooshkins, przy miśku to młodość spędziliśmy. Skąd jesteś bo mniemam że z południa. Grześ.
Nadwojciech Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 Vis tą fotkę zrobiłeś tam gdzie myślę że ją robiłeś wtedy kiedy myślę że ją zrobiłeś? :)
mensguth6 Napisano 9 Luty 2011 Napisano 9 Luty 2011 panowie tylko bimber ewentualnie czysty stock! a tak apropo tematu to w tamtym roku jakos na jesieni bedac z bratem na wykopkach wyciagnelismy z bratem piekna acz mocno zardzewiala kanke na mleko 30L . tak wylezakowanego bimbru to juz chyba nigdy w zyciu sie nie napije.cud miod.moze kiedys trafi sie jeszcze cos takiego.
banderas Napisano 11 Luty 2011 Napisano 11 Luty 2011 w ostatnią sobotę byłem na balu karnawałowym w klimacie prl-u,zwinąłem z dekoracji takie dwa egzemplarze do kolekcji.Nie wiem czy to popularesy czy unikaty ,liczę na opinie żeliwnej wątroby";] [kolekcja rośnie ;} ]pzdr.
mikael68 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Nikt nie wylewa za kołnierz ;-) Piwa ulubione: Warka, Okocim, Kasztelan oraz Staropramen, ukochane piwo wojaka Szwejka. Z czystych alkoholi wolę czasem napić się Samogonki, przynajmniej głowa nie boli. Inne toleruję. Ostatnio piję tylko Whisky Scotland z lodem, Stock 84. Win nie piję, siarka rozwala żołądek i trzustkę.
bjar_1 Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 Banderas - tych nie piłem - sam musisz stestować ;)
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 aaa,banderas!polecam rex truskAwke!!zajebioszczy napitek,bardzo dobry,nie czuć siary tylko ambrozje:Du mnie za 3,70zł z kaucją.Ostrowin,co to rozlewa komandosy ogłosił upadłość,zapasy zrobione:D
Hebda Napisano 25 Luty 2011 Napisano 25 Luty 2011 http://www.odkrywca.pl/forum_pics/picsforum25/dsc06718.jpgtak myślałem że gdzieś ją już widziałem w tym wątku:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.