Skocz do zawartości

Kącik degustatora ;)

Stedke-Haemorrhage

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 month later...

Żonko kochana przecież ja nie jestem pijany, ja tylko rozbawiony jestem. Jedną butelczynę w trzech my łykli i nic więcej. Tak to jakoś podobno było - wiem z opowiadań. Prawie pół zostało a nie do końca wiem skąd się w domu wziąłem. Cudowny bimberek.
Pooshkins, przy miśku to młodość spędziliśmy. Skąd jesteś bo mniemam że z południa.
Grześ.

panowie tylko bimber ewentualnie czysty stock! a tak apropo tematu to w tamtym roku jakos na jesieni bedac z bratem na wykopkach wyciagnelismy z bratem piekna acz mocno zardzewiala kanke na mleko 30L . tak wylezakowanego bimbru to juz chyba nigdy w zyciu sie nie napije.cud miod.moze kiedys trafi sie jeszcze cos takiego.

w ostatnią sobotę byłem na balu karnawałowym w klimacie prl-u,zwinąłem z dekoracji takie dwa egzemplarze do kolekcji.

Nie wiem czy to popularesy czy unikaty ,liczę na opinie żeliwnej wątroby";] [kolekcja rośnie ;} ]

pzdr.

• 2 weeks later...
Nikt nie wylewa za kołnierz ;-) Piwa ulubione: Warka, Okocim, Kasztelan oraz Staropramen, ukochane piwo wojaka Szwejka. Z czystych alkoholi wolę czasem napić się Samogonki, przynajmniej głowa nie boli. Inne toleruję. Ostatnio piję tylko Whisky Scotland z lodem, Stock 84. Win nie piję, siarka rozwala żołądek i trzustkę.

aaa,banderas!

polecam rex truskAwke!!
zajebioszczy napitek,bardzo dobry,nie czuć siary tylko ambrozje:D
u mnie za 3,70zł z kaucją.

Ostrowin,co to rozlewa komandosy ogłosił upadłość,zapasy zrobione:D

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie