banderas Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 bjar,ciekawe foty.Od dziś jesteś stalowa wątroba" ;} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Trooper- a Ty pamiętasz ś.p. ZPW-W Pietrzykowice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_b80HQEpS6YPanowie,zdrowie Pań ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 banderas@ - wolałbym żeliwna wątroba"! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 A co oni tam dobrego produkowali w Pietrzykowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Produkowano tam cały arsenał...Od produktów typu light, np smakowe kruszony ( wchodzi jak po maśle, wali jak młotem" ) do wyrobów dla prawdziwych hardocorów ( w głowie pustka, a w żołądku zamęt" ) składających się w większości z utrwalaczy w postaci siary".Ale to już historia, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Btw- w sumie jesteśmy na Forum histerycznym.A pamiętasz, może, takie przybytki Bahusa, jak Pod Kasztanami, Kasztanowa, Parkowa, Metalowiec, Przodownik, Melpomena, Bałtyk... Część, chyba, jeszcze istnieje, część się przebranżowiła na lokale dla celebrytów ( miast dla ludu pracującego miast ), w kilku miejscach ( vide Pod Kasztanami ) jest coś całkiem innego...Gdzie te czasy, że w kuflu pieniło się piwo na bazie kukurydzy, obślinione paluchy wkładał do niego Jasiu Pawie Oczko, a za plecami rezonował Jasiu Autobus... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Z tej koneserskiej strony to kolegi nie znalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 skąd ta pewność, że na bazie kukurydzy??? Podobno w Łodzi to gościa do butelek rozlali;) A pienić to się chyba pieniło jak szamponu dodali...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Obecnie z kukurydzy produkowane jest tylko biedronkowe Sarmackie" (z browaru w łodzi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Kolacja mistzrów, Dziwnów 2010 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Wyborowa.. afe..a takowe ktoś degustował? : >http://gryzli.piweczko.org/gfx/piwa/kmicic04_01.jpgew. coś dla kozaków..http://gryzli.piweczko.org/gfx/piwa/bohun01_01.jpgteraz to już niestety przeszłość, o ile by nie rzec - historia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Grudzień 2010 Share Napisano 7 Grudzień 2010 Wolałem butelkowe. No niestety częstochowski browar padł.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Smakoszom polecam: http://www.winka.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Grudzień 2010 Share Napisano 9 Grudzień 2010 Ciekawa nazwa: Granat Biały hmmmmm!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 Weekend rozpocząć czas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 14 Grudzień 2010 Share Napisano 14 Grudzień 2010 Z archiwum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Tam na wzgórzu widać trupaW słońcu błyszczy mu się dupaWiatr mu nawiał liści kupe Śpij pijaku,ch... ci w dupeOj wypiło się tych winek o różnych fikuśnych nazwach.Z powodu nacisków prokuratora i kuratora jak również występowania korby pospolitej byłem zmuszony zaprzestać harców. Od 6 lat zero pijaństwa,papierochy palę jak lokomotywa a i kawe doję litrami.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Bliźniak? Mam rodzeństwo..., no prawie :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Ty tyż poeta;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kleeberczyk Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 hmmm.Piwo:Kasztelan, Ciechan i TyskieWódka:KrupnikBols -psuje w głowie troszkę ;] Jestem z tych ludzi, którzy lubią się zabawić i komuś czasem... zawsze jak pije Bolsa to kompletnie głupieje ;)Gorzka Żołądkowa 50Win nie pijam a papierosy itp. palę biernie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamusek2009 Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 to adamusek tak :D Tatra hmWarka :)Lech :)Zagraniczne EggerZipferWódeczkaCzysta De luxSobieskiFelser Taigahmmmm duzo tego :) szkoda pisac pozdro dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 15 Grudzień 2010 Share Napisano 15 Grudzień 2010 Człowiekśniegu-to samo pomyślałem jak Twój wpis . Alkoholu z trudem się wyzbyłem ale kawusi nigdy. Ja kawę piję o 5 ,8 ,11,14.30, 18 -to planowe a w przerwach też się zdarza.Tylko nie wiem ile mi pikawa wytrzyma. Na wspomożenie organizmu zdegradowanego kawą i papierochami łykam magnez o nazwie MBE, pomaga.Pozdrowionka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 16 Grudzień 2010 Share Napisano 16 Grudzień 2010 A Ty w ogóle jeszcze sypiasz po takich ilościach kawy, czy już odruch zamykania powiek uległ zanikowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.