Skocz do zawartości

Kącik degustatora ;)

Stedke-Haemorrhage

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 272
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Produkowano tam cały arsenał...

Od produktów typu light, np smakowe kruszony ( wchodzi jak po maśle, wali jak młotem" ) do wyrobów dla prawdziwych hardocorów ( w głowie pustka, a w żołądku zamęt" ) składających się w większości z utrwalaczy w postaci siary".

Ale to już historia, niestety.

Btw- w sumie jesteśmy na Forum histerycznym.

A pamiętasz, może, takie przybytki Bahusa, jak Pod Kasztanami, Kasztanowa, Parkowa, Metalowiec, Przodownik, Melpomena, Bałtyk... Część, chyba, jeszcze istnieje, część się przebranżowiła na lokale dla celebrytów ( miast dla ludu pracującego miast ), w kilku miejscach ( vide Pod Kasztanami ) jest coś całkiem innego...

Gdzie te czasy, że w kuflu pieniło się piwo na bazie kukurydzy, obślinione paluchy wkładał do niego Jasiu Pawie Oczko, a za plecami rezonował Jasiu Autobus...

Wyborowa.. afe..

a takowe ktoś degustował? : >
http://gryzli.piweczko.org/gfx/piwa/kmicic04_01.jpg

ew. coś dla kozaków..
http://gryzli.piweczko.org/gfx/piwa/bohun01_01.jpg

teraz to już niestety przeszłość, o ile by nie rzec - historia..

Tam na wzgórzu widać trupa
W słońcu błyszczy mu się dupa
Wiatr mu nawiał liści kupe Śpij pijaku,ch... ci w dupe

Oj wypiło się tych winek o różnych fikuśnych nazwach.Z powodu nacisków prokuratora i kuratora jak również występowania korby pospolitej byłem zmuszony zaprzestać harców. Od 6 lat zero pijaństwa,papierochy palę jak lokomotywa a i kawe doję litrami.
pozdro.

hmmm.
Piwo:
Kasztelan, Ciechan i Tyskie
Wódka:
Krupnik
Bols -psuje w głowie troszkę ;] Jestem z tych ludzi, którzy lubią się zabawić i komuś czasem... zawsze jak pije Bolsa to kompletnie głupieje ;)
Gorzka Żołądkowa
50
Win nie pijam a papierosy itp. palę biernie...

Człowiekśniegu-to samo pomyślałem jak Twój wpis . Alkoholu z trudem się wyzbyłem ale kawusi nigdy. Ja kawę piję o 5 ,8 ,11,14.30, 18 -to planowe a w przerwach też się zdarza.Tylko nie wiem ile mi pikawa wytrzyma. Na wspomożenie organizmu zdegradowanego kawą i papierochami łykam magnez o nazwie MBE, pomaga.
Pozdrowionka.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie