Czlowieksniegu Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Najnowsze nabytki,winek mam już ze 20 bo za nimi nie przepadam ale dostaje za darmo to biorę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laleczkaVTBS1 Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Niebawem będę próbować nowego wynalazku pod dość absorbującą nazwą Stock":) Z cyklu wypróbowanych i sprawdzonych- Pan Tadeusz,Soplica i słynna Gorzka Żołądkowa. Preferuję czyste,bez żadnych dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irhabi Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 A co Ty Nadwojciech, jesteś lekarzem, czy pielęgniarą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 12 Maj 2010 Share Napisano 12 Maj 2010 Żona pracuje w służbie zdrowia ale Ona to kawę albo czekoladki dostaje ja mam znajomości wśród producentów w Austrii jak tam zajadę to zawsze coś dostaje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Musiałem przepuścic przez cenzurę, coby nie ujwanic tajników :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Po miesiącu, pusto w baku, resztki napoju :( pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy.onyx Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Jeśli ten kolorek ci się leje z chłodnicy to miał bym obawy w piciu jego :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 jak coś to jabłuszko Sandomierskie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 a później.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Najnowszy nabytek,litrowy bimberek gruszkowy.Idealny na rozgrzewkę w terenie podczas jesiennych poszukiwań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Eeeee tam. Się szczypiecie i rozmieniacie na drobne.http://www.alkofans.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Teraz to już się nie chce, ale kiedyś takie imbery-himbery" z prawie wszystkich europejskich owocowych plonów posmakowałem. Niektóre tylko dla rodziny i znajomych robione. Niektóre pyszne- merilica, trawarica, sliwowica, gruskowac, ale jak dla mnie najlepszy wiśniowy bimberek z Austrii.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 17 Październik 2010 Share Napisano 17 Październik 2010 Moje hity 2010:Na wiosnę zapijałem się Ciechanem Miodowym"Później zaczął go wypierać wyrób Browaru Kormoran - Piwo Orkiszowe z miodem"W upały rządziło bardzo schłodzone Obołoń Biłe", wspaniałe piwo na latoA od paru tygodni na stole gości Raciborskie", mocno słodowe piwo jasne, prawie bez goryczki, za to ze smakiem idealnie przypominającym mi piękne zapachy słodu, płynące z browaru Hevelius w Gdańsku i wpadające przez szkolne okno w nozdrza beaviso znudzonego językiem polskim...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Eee lichy ten imberek gruszkowy". Widzę, że ma jedynie 39% Vol. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 a powinien mieć 69% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Bo to niestety legalny,unijny :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 chudy.onyx, widzę, że jeszcze nie wtajemniczyłeś się w ten fach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Witam.Nazbierałem prawie 10 litrów owocu dzikiej róży(ok 5 kg).Obecnie mrozi się w lodówce.Chciałbym nastawić winko,jednak nie mam doświadczenia w tym temacie,więc proszę o radę co dalej.Mam butel ok 30 litrów,powinien wystarczyć.Nastawiłem też już matkę drożdżową,ale co dalej?Czytałem mądrą książkę o winach,znalazłem też przepisy w necie,ale im więcej czytam,tym więcej mam wątpliwości.Ma ktoś prosty a skuteczny przepis na to winko różąne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Październik 2010 Share Napisano 18 Październik 2010 Odpowiedzią na wszystkie troski jest: http://www.alkohole-domowe.com/ pozdr :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurek.S Napisano 19 Październik 2010 Share Napisano 19 Październik 2010 Ja lubie wódeczke.Finlandia czysta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Dzisiejsze znalezisko w temacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Ten znaczek kojarzy mi się z przemysłem spirytusowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 żelazna rezerwa przywieziona w piątek z Wrocławia:)Najpiękniejsze sa tam dziewczyny i najtańsze wino:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wikos Napisano 26 Październik 2010 Share Napisano 26 Październik 2010 Siarka o smaku wina, jabłkowa ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.