zimmermann Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Sarny raczej nadają się na zmielenie i używane są jako farsz np. na pierogi.Ładne to one nie są, ale smaczne to fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bandolero Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Ci mistrzowie to dopiero znają się na grzybach! Jestem pełen podziwu...http://www.bio-forum.pl/messages/33/33.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Trochę śmieszna ale zawsze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 29 Listopad 2009 Share Napisano 29 Listopad 2009 Kanie dwie. Wczoraj. Kujawsko-Pomorskie.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filixxx Napisano 4 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2009 Witam, Sorry za słabe zdjęcie, ale zawsze coś... :PPozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku 73 Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 buu jak się schował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 3 Luty 2010 Share Napisano 3 Luty 2010 Maku, nie budż z zimowego snu takimi jesiennymi fotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Widzę, że na mieście kurkami handlują. Jest już coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 takich jak na foto - sporo :)a oprócz tego prawdziwki i powoli wyłażą podgrzybki - w moich stronach :)-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 U nas w Wielkopolsce już są prawdziwki, kozaki czerwone i zwykłe, a kurki zaczynają wychodzić:)jutro idę sprawdzić swoje miejsca:) efektami na pewno się podzielę:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Łódzkie - masakra, jest tyle że się wyrobić nie da. Wrzucę jakieś fotki wkrótce, bo dziś aparatu nie wziąłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 Pytam, bo w sobotę mam mały wypad na grzyby ze znajomymi, i liczyłem, że tylko z piszczałką będę chodził bo nie będzie czego zbierać, ale skoro tak się sprawy mają...a kanie bardzo lubię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 fajne jest to że jak sie chodzi ze sprzętem to grzybów wokół multum. ale jak wybierzesz sie tylko na grzyby to mizeria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 U mnie zatrzęsienie Kanii, już powoli mam ich dość, chyba zamrożę na zimę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 Ja na razie odpocznę od grzybów i lasu, bo już tyle tego zebrałem i się schodziłem, że już wszędzie widzę same grzyby xDpzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 18 Sierpień 2010 Share Napisano 18 Sierpień 2010 U nas jak zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 poczytałem i narobiłem sobie smaku, co to jest? wygląda na kurki ale korzonek jakiś cienki. Nęci mnie mocno ta jajecznica, dajcie szybkie id tego grzyba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 no to raczej nie są kurki - te grzybki jak agent Tomek - podszywają się pod kurki :)http://jaroslawmisiak.w.interia.pl/pieprznik%20jadalny.jpghttp://www.google.pl/images?hl=pl&q=pieprznik%20jadalny&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=830-----------------------i w uzupełnieniute twoje, to może : Lisówka pomarańczowahttp://naszewody.pl/grzyby/infopage.php?id=45ja robię tak : jeżeli mam choć cień wątpliwości, czy grzyb jest dobry - wolę wywalić.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:35 10-09-2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 dzięki tyfus, cały półmisek idzie out, jajecznica będzie na pieczarkach z biedronki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giernold Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 pmf1 lepiej to wywal, moja dziewczyna mowi, ze to sa psiuny.Dzis szukalem kolo karczmy w miejscowosci Pociecha w KPN i nie znalazlem zadnej monety , natomiast moja dziewczyna w tym czasie caly koszyk grzybkow.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 To może ja wstawię kilka zdjęć z grzybkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil1994 Napisano 10 Wrzesień 2010 Share Napisano 10 Wrzesień 2010 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.