Skocz do zawartości

Obalenie Mitu

radek98k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A ostatnio się pytałem Radzio to Ty a Ty nic a byłeś dowódcą czołgu w tej planszy wojna w domu czy cuś gdzie wszystko takie duże a my takie małe :)
  • Odpowiedzi 75
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zaraz tam głupie uwagi poprostu wymiana zdań kazdy ma prawo coś napisać pomsee Ty napisałeś to :To zależy o jaki czołg chodzi.
Do czołgu malutkiego wejdzie człowiek malutki.
Do średniego średni a do dużego duży :)"ja coś innego ktos coś itp, wazne że Radek się nie wkurza i ma do nas cierpliwość a my do niego :) pozdro
Napisano
Tradytor no nie, przecież mój post był bardzo merytoryczny ;)
Mnie profesjonalizm radka wprawia w podziw bo jak by załatwił sobie mały czołg to przy jego193 cm by do niego nie wlazł a tak to dzięki naszym radom dobierze odpowiednią maszynę do swojego sajzu ;)))

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 22:26 30-04-2009
Napisano
jak chcesz to T54 stoi na złomie w Herbach Śląskich...
zainwestuj w pare puszek farby, no i licz na kryzysowe ceny złomu..
jak jestes wysoki - zawsze mozesz obslugiwac na kolanach :)
pozdro!
Napisano
Radek98k to wiemy juz ze masz 193 cm wzrostu...Tak sobie czytam te pytania ktore stawiasz w nowych watkach i mam jedno pytanie. Jaki posiadasz obwód głowy ,wiecej niz 50 ?
Napisano
Do małego czołgu też wejdzie przy 193 cm wzrostu.Powycina kilka dziur w podłodze i napęd będzie jak u Flinstonów.I ekologicznie(nie zanieczyści środowiska spalinami ani wyciekającymi olejami) i zdrowo (kondycja się poprawi).
Napisano
Tak, grałem w RO na serwerze chyba Red Orchestra PL - Aster " w mapie Battle in house. T-54 nie jest czołgiem z wojny tylko z jakiś protestów, manifestów, zamieszek podczas komuny. Obwód głowy to przenośnia - chodzi o posiadaną wiedzę.
Napisano
Radek przyjdzie czas i bedziesz miał swój

CZOŁG

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 18:25 01-05-2009
Napisano
Swiety82:

E tam, nudzi się człowiek w domu i

KOMBINUJE :)))

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 16:50 02-05-2009
Napisano
Tylko.
Radziu ,a co chciałbyś?
Pogadaj z modami, może Tobie,fajnemu użytkownikowi forum udostępnią ten bajer ;)
ZDROW
Napisano
A jak mu na co najedzie.....? Bedzie sprzatanie...

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 16:00 02-05-2009
  • 2 weeks later...
Napisano
Byś się zdziwił. Interesuje mnie od dziecka broń pancerna z II wojny światowej chociaż dziś mam 193cm."

A mnie interesuje piłka nożna, chociaż mam 183 cm
Napisano
no to ja sobie przetestuję :

CZOŁG

wyszło ?

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 17:12 15-05-2009
Napisano
<h2>............_\\o___ <== Michael Wittmann
......... _[ [ o ] ]_
........[-------------] <=Pzkpw VI Tiger"
......IIII----------IIII
</h2>

A to ?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie