rusal007 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Witam! w wyszukiwarce nie znalazlem podobnego watku wiec zakladam nowy, Zawsze mnie ciekawiło co ciagnie ludzi z wykrywaczami na plaze a ostatnio znajomy powiedział mi ze to jedeno z najbardziej zarobkowych zajec w sezonie letnim?? To prawda?? bo nie chce mi sie w to wierzyc ze ludzie szukajac na plazy moga sie nieźle ustawic:DPOzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Źle zrozumialeś.Za drobniaki znalezione na plaży nie można się ustawić, ale dobrze wstawić" :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek123 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Masz tutaj ciekawy post kolegi Bartassa11, wszystko z plaży.Nie dziwie się tobie, że nie znalazłeś bo wyszukiwarka nie działahttp://www.odkrywca.pl/moje-plazowe-znaleziska-bartass11-reaktywacja,651597.html#651597 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 28 Kwiecień 2009 Share Napisano 28 Kwiecień 2009 Na obleganych plażach (wszystkie trendowe miejsca letnich spędów)faktycznie można rochę" dorobić. Z jednym ale: miejscowi zrozumieli to już dawno i w 99.99% przypadków są raczej nieprzychylni ewentualnej konkurencji (może się skończyć na kulturalnym wyp..." ale i na czymś poważniejszym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusal007 Napisano 29 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2009 a jakiego sprzetu do tego sie uzywa?? co prawda nie mieszkam nad morzem ale wkoło mojego miasteczka jest wiele jezior z plazami ktore latem sa pelne turstów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anton1984 Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 Może być ace 150, 250 lub inny wykrywacz na monety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAT_MIH Napisano 29 Kwiecień 2009 Share Napisano 29 Kwiecień 2009 W listopadzie czyli dawno po sezonie w ciągu 1,5 godziny znalazłem 45 zł, czyli wychodzi 30 zł na godzinę. Przy tym praca bardzo przyjemna :) Zatem teraz każdy wyjazd nad morze będzie z wykryweczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rusal007 Napisano 30 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 30 Kwiecień 2009 Aaa w sezonie o jakich kwotach mowimy bo znajomy mowił ze jak wystartuje po czwartej to do 7 ma ok. 300 - 400 zł jak dobrze pojdzie a czasami złotka troche sie trafi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 30 Kwiecień 2009 Share Napisano 30 Kwiecień 2009 niech znajomy jedno zero odejmie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauroon Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 No ja lazilem srednio po 40 minut, kolo godz. 21 w sopocie. Czasem wracalem z 20 zl, czasem z 5. Spotkalem kilka innych osob, w tym jednego miejscowego starszego pana i wszyscy byli bardzo mili :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 1 Maj 2009 Share Napisano 1 Maj 2009 Ustronie Morskie w sezonie. Wieczorne wypady na plażę - średnia 15 zł. Zero biżuterii, za to mnóstwo gapiów i pytań ciekawskich na temat skarbów które można łatwo znaleźć :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Chodzę od 5 do 9 rano po niezbyt ludnej plaży nad Bałtykiem. Nie chodzę codziennie, ale przez dwutygodniowy urlop 300-400PLN,kilka euro, mnóstwo zabawek, zegarek, drobna biżuteria (srebrna),kilka nienaruszonych piw (raz nawet czteropak) i paczek papierosów, zapalniczki (jedna zippa). Wyobrażam sobie, co bym znajdywał w Międzyzdrojach, Kołobrzegu, czy innych takich 10 razy ludniejszych miejscach od mojej plaży. GrzebiuszkaP.S. W tym roku urlop nad jeziorem, więc możecie ryć na mojej plażyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 11:29 03-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzęczyszczykiewicz Napisano 3 Maj 2009 Share Napisano 3 Maj 2009 Na takiej mało ludnej i niepozornej plaży możesz znaleźć więcej niż w Sopocie, gdzie wykrywacz goni wykrywacz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fabis94 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 widze,że niektórzy o jedno 0 za dużo dopisują:) Ps, Pozdrawiam tych cwaniaków ,którzy tną puszkę po piwie w kwadraciki o powierzchni 1cm i rozsypuja po całej plazy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek030685 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 no panowie byłem raz na wakacjach nad jeziorkiem i z czystej ciekawości poszedłem na plaże z wykrywką chodziłem ze 2godz.i trafiłem ok.30zl medalik i pełno monet z prl.myślę że po tej plaży nikt wcześniej nie chodził a gapiów to było więcej niz to wartne jeden dzieciak stwierdził że z kosiarką chodzę i koszę plażę hehehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Takiego kutafona z pociętymi blaszkami spotkałem Gdańsk-Stogi.Byłem w delegacji bez sprzętu,ale ciśnienie mi podniósł.Złosliwe bydle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 Pozdrawiam tych cwaniaków ,którzy tną puszkę po piwie w kwadraciki o powierzchni 1cm i rozsypuja po całej plazy."Sorry, ale tekiego ...... jak bym dorwał to ............ ............. .............. ......................... .........Ciekawe czy jego dzieciaki przychodzą na plaże bawić sie w piasku? I bardzo ciekawe, jak a by była jego reakcja, gdyby sobie któryś ręce pociał na jego blaszkach??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 srut tez jest popularny.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janusz102 Napisano 9 Maj 2009 Share Napisano 9 Maj 2009 ja jestem z nad samiuskiego morza i szczerze powiem ze juz sie skonczylo... a bylo naprawde dobrze . dobry znajomy chodzil z P I i mial piekne wyniki . naprawde spora dniowka , a teraz........... kicha panowie. niestety skonczylo sie . ja 3y lata temu na pierwszym wypadzie 65 zl i obraczke . pierwsza i ostatnia. albo porfele poszyli albo nie ma co gubic:) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 bo plaze nad morzem sa juz przeczesane...i to co sie znajduje to zazwyczaj swieze zguby, na szczescie nad jeziorami jest jeszcze sporo nietknietych piaskownic" gdzie znaleziska sa z paru lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Posłuchajcie bartassa to prawdziwy specjalista w kopaniu monet na plaży.Więc w tym roku nie na plaże tylko nad jeziora pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 Trzy na szybko znalezione zdjęcia z trzech kolejnych dni zeszłorocznego szukania na plażyPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 22:48 10-05-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 a tego kosciotrupa to jak znalazles? Mial metalowe plomby w zebach?Lubie takie pordzewiale monetki zbierac :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartass11 Napisano 10 Maj 2009 Share Napisano 10 Maj 2009 tylko tyle zawleczek po puszkach? musza byc kulturalni turysci...cieniutko...hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 11 Maj 2009 Share Napisano 11 Maj 2009 Kościotrupek leżał na wierzchu i znalazłem go na oko" natomiast pultaby czasami dają taki sygnał, że od razu wiem, że to pultab, a czasami piszczą na monetkę -i to właśnie te są na zdjęciach. Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.