Skocz do zawartości

białostocka policja rozbraja...

pik78

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090413/BIALYSTOK/707618146

rece opadaja jak tosie wszystko czyta ,oglada. Plakac sie chce jak sobie pomysle oznajomych w niemczech ktorzy maja legalnie ,w pelni sprawne MG 34 ,STG ,MP40 i k98 zbierane wg kodow i rocznikow...
A u nas ciagel rozbrajaja narod juz nawet z asg zabawek...

ja sie chlopakom nie dziwie - byl donos, wyslali woz (wypalil polowe dziennego przydzialu paliwa), zwineli goscia z giwera - gozdzik klapa premia - a tu sru
To teraz ida w zaparte, expertyza, rozprawa i miejmy nadzieje uniewinnienie - tylko kto za to wszystko do kobyly nedzy placi?

Istotnie panowie waadza" sa w wiekszosci slabo rozgarnieci intelektualnie, ale to dlatego ze od wielu lat w policji panuje selekcja negatywna, natomiast jak ja widzę kogo oni ostatnio przyjmuja tu u mnie w okolicy do służby to włos sie jeży ze strachu na głowie ...

nie rozumiem o co chodzi, ten chłopak to idiota, powinien się cieszyć , że w łeb nie oberwał. Kretyn spaceruje z repliką broni i dziwi się , że jedzie na dołek, gdzie miał pokrowiec?
A że Policja zareagowała...no i brawo dla nich. liha

Nie dajmy się zwariować .Czy teraz policja będzie wyłapywać dzieci strzelające z korkowców na odpustach ,(niektóre są łudząco podobne do prawdziwej broni )pacyfikować stragany albo sklepy z zabawkami .Weszli za chłopakiem do domu sprawdzili broń zabawkę ,powinni przeprosić i się pożegnać ,a chłopak pogratulował by im czujności .A tak wyszli na kompletnych kretynów którzy mając do czynienia z bronią na co dzień i nie potrafią jej rozpoznać .Strasznie to żenujące ,WSTYD .Pozdro...

Ciarki mi przechodzą po plecach, gdy przypomnę sobie jakim to arsenałem" dysponowaliśmy z chłopakami na podwórku. Sam miałem plastikowego kałacha" na 2 lub 3 bat. R20. Gdy nacisnęło się cyngiel" to fajnie terkotał i na końcu lufy, na czerwono świeciła się żaróweczka:) O dziwo nikogo nie zamknęli, zabawki nie zabrali. Może dlatego, że wtedy było Państwo policyjne, a teraz demokracja? O Białymstoku ostatnio coś głośno, najpierw Kononowicz, teraz dokonania Policji...

czy to plastik czy odlew... jak dorosły facet łazi po ulicy z czyms co przypomina giwere to musi sie liczyc z konsenkwencjami. w usa nawet mogli by go odstrzelic.. dalszej czesci na policji nie komentuję bo idiotyzm totalny. w sumie ma w tym karabinie lufe i to czasmi po tuningu gwintowaną.

wedlug praw ASG, nie powinno sie repliki wynosic na widok publiczny t.j. nie paradować z nią przez miasto..
w Anglii przez kilka incydentów na widoku, air-soft był nielegalny..

natomiast panom policjantom życze troche mniej słońca, a troche więcej powagi..

taa ,sa jescze lepsi szpece" w naszej b-ckiej policji. Kiedy 2 z AT (pirtechnicy) rokrecali zap KTM 1 zeby sprawdzic czy rzeczywiscie jest deko. Jeden trzymal za zapal ,drugi stal nad nim o i odkrecal obcegami. Tzn dokrecal bo tam gwint jest w druga strone...

No cóż nie tylko w Polsce mamy takich mondrych ludzi władzy.Oglądałem na DISCOVERY dokument o angielskiej policji.Bardzo psioczyli na to,że ludzie kupują wierne repliki ASG broni palnej i jak tak dalej pójdzie to oni się będą mósieli uzbroić w broń palną wychodząc na ulicę.Pokazywali też jak nie wiele róznią się prawdziwe M16 od repliki gdzie bez problemu można przełożyć magazynek z jednego do drugiego.Ale najlepsze było jak policjant pokazał replikę ASG karabinu SA80,którą jak mówił skonfiskowali dziecku bo była tak wierna oryginałowi,że posiadala wszystkie oznaczenia i napisy jak broń prawdziwa.

He, he, moj znajomy w Anglii szedl reperowac lozko w szpitalu z elektryczna wiertarka/srobokretem. Wszedl do windy i na ntym pietrze drzwi sie otworzyly i mial w siebie i reszte pasazerow wymierzone cztery lufy kmow. Jakis idiota zadzwoil na na policje ze ktos lazi po szpitalu z pmem :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie