pik78 Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090413/BIALYSTOK/707618146rece opadaja jak tosie wszystko czyta ,oglada. Plakac sie chce jak sobie pomysle oznajomych w niemczech ktorzy maja legalnie ,w pelni sprawne MG 34 ,STG ,MP40 i k98 zbierane wg kodow i rocznikow...A u nas ciagel rozbrajaja narod juz nawet z asg zabawek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
v Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Co za osły.... pewnie jeden umie czytać inny pisać ale tylko po Polsku a instrukcja i opakowanie zabawki już jest w inszych językach :/ Ludzka głupota jest niezmierzona :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ciekawe czy kulki przypominały im naboje... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł80 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ja na miejscu tego chłopaczka bym tego tak nie zostawił! Za głupotę się płaci policji też to powinno dotyczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 abrali Łukasza na komisariat.Tam nad prawdziwością karabinu głowiło się jeszcze więcej policjantów":D :D :D Zauważyłem że ostatnio do policji przyjmują stanowczo za dużo idiotów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 I jak zwykle znalazł się prawy obywatel(czytaj menda)który zadzwonił gdzie trzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NOCNY-J Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Cholercia ja gram w Paitball i mam replike M16. Spakuje szczoteczke i ręcznik lada dzien pewnie odwiedzą mnie smutni panowie. A tak serio to żal że smutni panowie są tak słabo rozgarnięci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 ja sie chlopakom nie dziwie - byl donos, wyslali woz (wypalil polowe dziennego przydzialu paliwa), zwineli goscia z giwera - gozdzik klapa premia - a tu sruTo teraz ida w zaparte, expertyza, rozprawa i miejmy nadzieje uniewinnienie - tylko kto za to wszystko do kobyly nedzy placi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Istotnie panowie waadza" sa w wiekszosci slabo rozgarnieci intelektualnie, ale to dlatego ze od wielu lat w policji panuje selekcja negatywna, natomiast jak ja widzę kogo oni ostatnio przyjmuja tu u mnie w okolicy do służby to włos sie jeży ze strachu na głowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 nie rozumiem o co chodzi, ten chłopak to idiota, powinien się cieszyć , że w łeb nie oberwał. Kretyn spaceruje z repliką broni i dziwi się , że jedzie na dołek, gdzie miał pokrowiec?A że Policja zareagowała...no i brawo dla nich. liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Nie dajmy się zwariować .Czy teraz policja będzie wyłapywać dzieci strzelające z korkowców na odpustach ,(niektóre są łudząco podobne do prawdziwej broni )pacyfikować stragany albo sklepy z zabawkami .Weszli za chłopakiem do domu sprawdzili broń zabawkę ,powinni przeprosić i się pożegnać ,a chłopak pogratulował by im czujności .A tak wyszli na kompletnych kretynów którzy mając do czynienia z bronią na co dzień i nie potrafią jej rozpoznać .Strasznie to żenujące ,WSTYD .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stucer Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 Ciarki mi przechodzą po plecach, gdy przypomnę sobie jakim to arsenałem" dysponowaliśmy z chłopakami na podwórku. Sam miałem plastikowego kałacha" na 2 lub 3 bat. R20. Gdy nacisnęło się cyngiel" to fajnie terkotał i na końcu lufy, na czerwono świeciła się żaróweczka:) O dziwo nikogo nie zamknęli, zabawki nie zabrali. Może dlatego, że wtedy było Państwo policyjne, a teraz demokracja? O Białymstoku ostatnio coś głośno, najpierw Kononowicz, teraz dokonania Policji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 nasza policja działa tak samo jak białoruska.wszędzie szukają punktów i premi,powinni się wstydzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 czy to plastik czy odlew... jak dorosły facet łazi po ulicy z czyms co przypomina giwere to musi sie liczyc z konsenkwencjami. w usa nawet mogli by go odstrzelic.. dalszej czesci na policji nie komentuję bo idiotyzm totalny. w sumie ma w tym karabinie lufe i to czasmi po tuningu gwintowaną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 ale chyba nie o 1 czesc interwencji chodzi - lazil z czyms co przypomina giwere- zostal zwiniety - ale potem to noramalnie cyrk... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 wedlug praw ASG, nie powinno sie repliki wynosic na widok publiczny t.j. nie paradować z nią przez miasto..w Anglii przez kilka incydentów na widoku, air-soft był nielegalny..natomiast panom policjantom życze troche mniej słońca, a troche więcej powagi.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 15 Kwiecień 2009 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2009 taa ,sa jescze lepsi szpece" w naszej b-ckiej policji. Kiedy 2 z AT (pirtechnicy) rokrecali zap KTM 1 zeby sprawdzic czy rzeczywiscie jest deko. Jeden trzymal za zapal ,drugi stal nad nim o i odkrecal obcegami. Tzn dokrecal bo tam gwint jest w druga strone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamikadze Napisano 15 Kwiecień 2009 Share Napisano 15 Kwiecień 2009 No cóż nie tylko w Polsce mamy takich mondrych ludzi władzy.Oglądałem na DISCOVERY dokument o angielskiej policji.Bardzo psioczyli na to,że ludzie kupują wierne repliki ASG broni palnej i jak tak dalej pójdzie to oni się będą mósieli uzbroić w broń palną wychodząc na ulicę.Pokazywali też jak nie wiele róznią się prawdziwe M16 od repliki gdzie bez problemu można przełożyć magazynek z jednego do drugiego.Ale najlepsze było jak policjant pokazał replikę ASG karabinu SA80,którą jak mówił skonfiskowali dziecku bo była tak wierna oryginałowi,że posiadala wszystkie oznaczenia i napisy jak broń prawdziwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 W lany poniedziałek widziałem na ulicach małolatów biegających z giwerami na wodę...im też pozabierali BROŃ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 No i dzielni Policjanci się dozbroili PARANOJA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 16 Kwiecień 2009 Share Napisano 16 Kwiecień 2009 He, he, moj znajomy w Anglii szedl reperowac lozko w szpitalu z elektryczna wiertarka/srobokretem. Wszedl do windy i na ntym pietrze drzwi sie otworzyly i mial w siebie i reszte pasazerow wymierzone cztery lufy kmow. Jakis idiota zadzwoil na na policje ze ktos lazi po szpitalu z pmem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
regers Napisano 17 Kwiecień 2009 Share Napisano 17 Kwiecień 2009 Tępa władza i już! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.