ensiferum3 Napisano 25 Kwiecień 2009 Napisano 25 Kwiecień 2009 Nieeeeeeeeeeeeeeee....!!!Niepoprawna nazwa lub hasło.Spróbuj ponownie"Dajcie żyć!
Czlowieksniegu Napisano 25 Kwiecień 2009 Napisano 25 Kwiecień 2009 Ensiferum3- voila:http://www.odkrywca.pl/uwaga-wazne-dla-osob-ktore-nie-otrzymaly-hasla-podczas-rejestracji,651618.html#651618
traper6 Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Jak kóry jest taki kozak, to niech na czacie napisze wyraz: utach" lub podobnych".Narazie tylko takie kwiatki znalazłem.
NEPTUNAK Napisano 26 Kwiecień 2009 Napisano 26 Kwiecień 2009 Kiedy przestana się palić przy starych postach oznaczenia new" ???
Gniewkos Napisano 30 Kwiecień 2009 Napisano 30 Kwiecień 2009 pytanko kiedy ruszy wyszukiwarka??bo potrzebna mi jest kucze:Dpozdro!
herman1984 Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Wyszukiwarka nadal stoi,potem ludzie z forum sie wyżywają na młodych stażem o było",no może było ale skąd mamy wiedzieć?!
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Herman- rozumiem, że między innymi do mnie ta aluzja? Tak jak z szukajką masz rację, to na wątek o postrzelanych hełmach jest lepsze miejsce niż Forum Główne. To raz. Dwa- gdy przeniosłem Twój wątek na Nasze odkrycia- Ty założyłeś kolejny na Głównym. Pozdrawiam.Cytata na przyszłośćamieszczaj posty w odpowiednich działach. Nie wrzucaj wszystkiego na Główne!Każdy post na zasadzie "umieściłem tutaj bo tam nikt nie zagląda równa się banowi bez uprzedzenia."Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 17:31 04-05-2009
Hitboy64 Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Chat padł... Jak szanowny kol Yieti zauważył, zapewne Traper się załamie...
Cyrograf15 Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Dawać mi tu tego puja to go oskalpuje! Ja się szybko chat nie naprawi to będe programiste skalpować :) Koledzy pewnie pomogą.Wojtek
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Cytata: Przepraszamy chat zostanie uruchomiony jutro 5.05. kolo poludnia". Kto z bombonierką i kwiatami do Trapera jedzie?
traper6 Napisano 5 Maj 2009 Napisano 5 Maj 2009 Bombonierkę i kwiaty to możesz wręczyć na wejściu mojej żonie. Do mnie się przyjeżdża z czymś innym.........
Bocian Napisano 5 Maj 2009 Autor Napisano 5 Maj 2009 Od dzisiaj 9 rano nad serwisem juz pracuje nowy programista, na razie osiwiał ale daje radę, dzisiaj naprawi wyszukiwarkę i jak zdąży (1/2 etatu) to i postawi nowiutki chat.Tak samo od strony serwerowej dzisiaj w nocy ustabilizujemy Archeologie, Rycerska, a od jutra stabilizujemy Odkrywce, poczte. Do polowy maja byc moze uda sie rowniez skonczyc testy nowej wersji serwisu. Idzie ku lepszemu.
Bocian Napisano 22 Maj 2009 Autor Napisano 22 Maj 2009 No to od rana mamy serwis tam gdzie powinien być docelowo (jeszcze będzie maluta zmiana jak właściwy serwer wróci z reklamacji)Eeee jeszcze informacja iż nad serwisem pracuje od dzisiaj znowu kolejny nowy programista :)Chat też już działa ale zapadła decyzja że zostanie napisany własny od nowa oparty o protokół jabbera czyli będzie można chatować z własnego dowolnego programu komunikatora obsługującego jabbera czyli z prawie wszystkich.
Hitboy64 Napisano 22 Maj 2009 Napisano 22 Maj 2009 Nie wiem jak u reszty ale mi padły te pierdoły graficzne typu NEW usuń, edytuj, ukryj i reszta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.