płetwal Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 a co nato wszystko okoliczni sasiedzi zostałeś wyklęty?
bartols Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Mozets - to może byś tak tutaj zrobił takie krótkie szkolenie na podobny temat, może być w odcinkach. Albo gdzieś na innym forum, gdyby na odkrywcy nie pozwalali dzielić się wiedzą.
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Bartols- na Odkrywcy pozwalają, ale na początek polecam lekturę Regulaminu.
bartols Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Człowieksniegu - regulamin czytałem. Jedyny punkt, który nie zezwala na taki kurs to: * Zamieszczania opisów i sposobów rozbrajania wszelkich niewypałów, niewybuchów.Ale jest też furtka bezpieczeństwa:Poglądy prezentowane na Forum są własnością ich autorów i redaktorzy serwisu ani nikt inny poza autorami nie bierze za nie odpowiedzialności.Czyli jakby coś to jesteście kryci;D.
Czlowieksniegu Napisano 29 Grudzień 2009 Napisano 29 Grudzień 2009 Umówmy się, że to Forum to nie miejsce na takie eksternistyczne kursy i dyskusje, którą nóżkę wróbelek ma bardziej.Pozdrawiam.
stg1971 Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 nie mogę uwierzyć dostaliście 10 miesięcy na 3 lata,???? ładny prezent od RP.na 18 urodziny,komentarz zbędny,wyroku sądu komentował nie będę,jestem bliski opuszczenia naszego polskiego ciemnogrodu.
feld Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 Jaja jak berety...Swiat zagrozony atakami terrorystycznymi-w polsce szerzy sie bezprawie -mordercy i gwalciciele sa uniewinniani,lub co gorsza nie mozna ich dorwac-a chłopaki dostaja wyrok ...w zasadzie za gowno-ludzie..brak juz mi słow-ale oczywiscie statystyki policji rosnia...czesc i chwała-zycze dalszych sukcesow w tzw .zwalczaniu bezprawia...szlag mnie juz trafia..
samgnus Napisano 1 Styczeń 2010 Napisano 1 Styczeń 2010 A ja sądzę,że Sąd nawet jak uzna winę,to sprawę warunkowo umorzy...POzdrawiam!
AKMS Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Polskie sądy zdecydowanie zbyt często zajmują się różnymi pierdołami. Niestety, schemat naszego prawa, przypomina pajęczynę: mucha wpadnie a bąk się przebije.Jestem zdecydowanym przeciwnikiem znoszenia wszelkiego złomu do domu (niewybuchy itp.) ale uważam, że wyroki za łuski, puste skorupy, czy pordzewiałe i poskręcane resztki broni to delikatnie mówiąc, lekka przesada.
bartols Napisano 2 Styczeń 2010 Napisano 2 Styczeń 2010 Policja czepia sie pierdół a poważnych przestępstw się nie czepia, bo to niebezpiecznie. Przypomniał mi sie żart i nie wiem czy się z niego śmiać czy płakać, że często może być tak naprawdę: Zatrzymuje policjant podejrzane auto.- Dokumenty proszę!Kierowca spokojnie podaje papiery.- Broń jest? - drąży policjant.- Jest. oto automat Kałasznikowa i dwie paczki nabojów - odpowiada spokojnie kierowca.Dziwi się policjant ale pyta dalej:- A narkotyki?- Ta. Tu 10 kg heroiny na sprzedaż, a ta amfa to dla mnie...Jeszcze bardziej zdziwiony policjant pyta dalej:- A w bagażniku co jest?- W bagażniku trup. Trup policjanta. Jest tam miejsce jeszcze na jednego!- No to szerokiej drogi, kierowco.
płetwal Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 bartols to nie żart to stwierdzenie ale trafne
Nepfalin Napisano 4 Styczeń 2010 Napisano 4 Styczeń 2010 Według mnie najtrafniejszym podsumowaniem tematu jest pewien mądry napis , który widniał na jednym z bloków :Prawo jest dla tych , których stać na to , aby płacić tym , którzy je tworzą"
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.