Skocz do zawartości

Gwałty Sowieckie w Polsce

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
warto poczytać....
http://kobieta.wp.pl/kat,26251,title,Kobieca-gehenna-czyli-historia-gwaltow-czerwonoarmistow,wid,10907430,wiadomosc.html
  • Odpowiedzi 73
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mało widoczne, ale jest to przedruk z najnowszej Polityki ( na 7 marca br ).

Prośba ( informacja ?)- proszę o zapoznanie się z Regulaminem Forum, zanim ktoś się rozpędzi. Inaczej nagroda bez ostrzeżenia. Domyślam się bowiem ( nauczony podobnym wątkiem i histeriami z innych portali ), że będzie mocno hard-corowo.
Napisano
Gwałty i przemoc wobec kobiet to przykład totalnego zezwierzęcenia, bez względu na kolor czy rodzaj noszonego munduru.
Napisano
Mało prawdopodobne by wówczas zrobiono sekcję spalonych zwłok, więc ślady gwałtu są zmyślone. O ile w ogóle można je było wykryć.
Napisano
Jak świat światem, wojna wojną, gwałty były są i będą.

A mi nie żal jakoś tych Niemek. W Warszawie może ich synowie lub mężowie robili to samo.
Widziałem kiedyś film na Discowery, o wypędzonych" za Wrocławia, na końcu jakaś helga się odgrażała że do tego domu pod Wrocławiem to ona wróci.
Napisano
życie snajpera a co dopiero snajperki w przypadku wzięcia żywcem było nie do pozazdroszczenia jakikolwiek mundur by nie noszono i w jakiejkolwiek armii by nie służono.
Napisano
Dwa zdjęcia Zoi Kosmodiemiańskiej są w kronice XX wieku. Jedno, gdy jest prowadzona na szafot, drugie natomiast ,gdy jest po ekshumacji. W pierwszym jest ubrana, prowadzona na śmierć ,z tablicą na szyi, w drugim, ze sznurem na szyi po wyciągnięciu z gleby jest z obnażonym biustem.
Napisano
Czytając książki można zauważyć że gwałciła przeważnie tzw. druga fala" byli to wszyscy maruderzy i ci co zostawali z tyłu.Czytając wspomnienia ludzi mojej wsi to ci pierwsi nie robili tyle szkody co cała reszta za nimi, bo pierwszym się śpieszyło dalej gonić Niemców.
Napisano
wulfgar , tekst jest dwuznaczny, panuje teraz moda aby być politycznie poprawnym, wszędzie w gazetach są wspomnienia niemek, gwałconych przez sierpy i młoty. A tamten jest z gadzinówki".

Qrcze, to co ja mam za wydanie książki że nie mam fotek w Snajper na...."

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie