max.p Napisano 23 Luty 2009 Autor Napisano 23 Luty 2009 Ciekawi mnie gdzie mieszkacie i gdzie ewentualnie szukacie czy daleko od miejsca zamieszkania. Chodzi mi o województwo i powiat oraz o położenie miejscówek(w stosunku do miejsca zamieszkania). Ja mieszkam w województwie Wielkopolskim, powiecie Krotoszyńskim. Jeszcze nie kopie ale mam zamiar kupić wykrywacz.pozdro. max.p
kamol4 Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 I podaj jeszcze dokładny adres, żeby smutni panoiwie wiedzieli, gdzie jechać:)Ps. Ja ze świętokrzyskiego
Czlowieksniegu Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 http://www.odkrywca.pl/kontakty/index.php :-)
Bandzior26 Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Każdy z Nas pisząc choć by jeden post zostawia ślad prowadzący po numerze IP komputera laptopa wprost do domu. Więc adresy nas wszystkich są dobrze znane.
suchy84 Napisano 23 Luty 2009 Napisano 23 Luty 2009 Ale może max-owi potrzeba dokładnych danych???Czy to tylko ciekawoś czy może cos więcej???A jesli chodzi o miejscówki to chyba powinieneś troszkę zainteresować się tym co jest w twojej okolicy, poczytać, popytać, poszukać po mapach. Nic nie jest proste jak Ci się wydaje. Nikt ci nie powie, idź tam, dokładnie w tym miejscu kop i wyciagaj ewentualne fanty.
traper6 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Na stronie głównej jest taki dział Poznajmy się". Nie prościej tam zajrzeć ? Zainteresowania, posiadany sprzęt, adresy @, nr. telefonów...
zbyniek Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Noooo fakt, temat trochę bez sensu,ale zawsze coś:)pozdr
Swiety82 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Masz jakieś plany matrymonialne że pytasz o miejsce zamieszkania? Dajcie ludzie spokój z takimi wątkami, lepiej dać dobry temat do dyskusji niż czytać kto skąd jest. Jak pobędziesz na Odkrywcy z rok czasu to się połapiesz kto gdzie mieszka i jakich masz znajomych z okolicy na tym forum.
borsuk leśno-polny Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 A ja w norze! Borsuczej, bo w jakiej by innej?!!!:-)
vis1939 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Trzeci karton(ten po lodówce koło śmietnika)za wysypiskiem w kierunku złomowiska na przedmieściach Wąchocka,zapraszam po godz 16 bo do tej godziny zbieram puszki na mieście.Temat idiotyczny ale pośmiać się można;)
tomaoth Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Mieszkam w kartonie po telewizorze (po starym rusku).
vis1939 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Mam świetny pomysł na nowy temat,analogiczny do powyższego-Gdzie chowacie swoje giwery.Wpisujcie swoje najlepsze patenty.
hugo1 Napisano 24 Luty 2009 Napisano 24 Luty 2009 Witam !Jak przedziesz ul.Krakowską to w prawo na ul.Leśnicząpóżniej 150-200m prosto za fabryką ,<pończochy tam robią czy cuś> przejdziesz na drugą stronę ulicy chyba Konopnickiej tam jest przez dużą bramę rzezbiona piękna brama i zobaczysz kościół!!!!! Wejdż do niego i się pomódl!POZDRAWIAM
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.