Skocz do zawartości

Gdzie mieszkacie?

max.p

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ciekawi mnie gdzie mieszkacie i gdzie ewentualnie szukacie czy daleko od miejsca zamieszkania. Chodzi mi o województwo i powiat oraz o położenie miejscówek(w stosunku do miejsca zamieszkania). Ja mieszkam w województwie Wielkopolskim, powiecie Krotoszyńskim. Jeszcze nie kopie ale mam zamiar kupić wykrywacz.

pozdro. max.p
Napisano
Każdy z Nas pisząc choć by jeden post zostawia ślad prowadzący po numerze IP komputera laptopa wprost do domu. Więc adresy nas wszystkich są dobrze znane.
Napisano
Ale może max-owi potrzeba dokładnych danych???
Czy to tylko ciekawoś czy może cos więcej???
A jesli chodzi o miejscówki to chyba powinieneś troszkę zainteresować się tym co jest w twojej okolicy, poczytać, popytać, poszukać po mapach. Nic nie jest proste jak Ci się wydaje. Nikt ci nie powie, idź tam, dokładnie w tym miejscu kop i wyciagaj ewentualne fanty.
Napisano
Na stronie głównej jest taki dział Poznajmy się". Nie prościej tam zajrzeć ?
Zainteresowania, posiadany sprzęt, adresy @, nr. telefonów...
Napisano
Masz jakieś plany matrymonialne że pytasz o miejsce zamieszkania? Dajcie ludzie spokój z takimi wątkami, lepiej dać dobry temat do dyskusji niż czytać kto skąd jest. Jak pobędziesz na Odkrywcy z rok czasu to się połapiesz kto gdzie mieszka i jakich masz znajomych z okolicy na tym forum.
Napisano
Trzeci karton(ten po lodówce koło śmietnika)za wysypiskiem w kierunku złomowiska na przedmieściach Wąchocka,zapraszam po godz 16 bo do tej godziny zbieram puszki na mieście.
Temat idiotyczny ale pośmiać się można;)
Napisano
Witam !Jak przedziesz ul.Krakowską to w prawo na ul.Leśniczą
póżniej 150-200m prosto za fabryką ,<pończochy tam robią czy cuś> przejdziesz na drugą stronę ulicy chyba Konopnickiej tam jest przez dużą bramę rzezbiona piękna brama i zobaczysz kościół!!!!! Wejdż do niego i się pomódl!POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie