Skocz do zawartości

Kto zamiast się bawić na Sylwestra siedzi przed komputerem? :)

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja siędzę na kompie do rana...siedzę z rodzinką, ten sylwek jednak jest wyjątkowy- pierwszy kiedy nie jestem na imprezie (jakiejkolwiek) ;] Oczywiści sygnał pogotowia już słychać...
Napisano
I nawet ja jestem przed kompem ale jednak na sylwestrze! Ciekawe co przyniesie nam nowy rok ? Możę jakieś zmiany polityczne w stosunku do nas poszukiwaczy , możę co nie które faszystowskie bandy zmenią swe poglądy na bardziej pacyfistyczne kto wie? Hehe Pozdrawiam!!!
Napisano
Tylko Bocian siedzi prazed kompem zamaist świętować nowy rok który mama nadzieje będzie obfitował w liczne fany :)
Wszystkiego najlepszego :) i wracam na imprezke ;)
Napisano
Melduję się. Szampan w domowym zaciszu spożyty, rodzinka już śpi, więc najwyższa pora odwiedzić nasze forum. Najlepszego w Nowym Roku koledzy.
Pozdrawiam.
Ramol.
Napisano
BOCIAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A co ty u kaduka robisz 3 minut po północy Nowy Rok przed komputerem????????????????????????????????

To juz zboczenie........:))))))))))))))))))))))))))))
Napisano
hehe no a ja chyba się spać położę bo jutro jak będzie taka pogoda to kopać wyskoczę ;) :D serio !. Szczęśliwego nowego roku i fantownych dołków !!
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie