Skocz do zawartości

Decyzja podjęta - rzucam je.

banderas

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 190
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Jasio został przyłapany na paleniu fajek w szkolnej toalecie.
Nauczycielka prowadzi go do dyrektora, ten rozpoczyna rozmowę wychowawczą:
-Jasiu - nie możesz palić - jesteś dopiero w trzeciej klasie..
-A Lepper palił !!- przerywa Jaś,
... - No tak, ale on był już wtedy pełnoletni.
Napisano
od soboty od 9 rano ani jednego fajka :) a chyba ze dwie paczki mam w domu :) żeby nie było za łatwo :) pokaże tej hadże nałogowi kto ma mocniejszy charakter :)
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam.
Uświadomiłem sobie dzisiaj że pale 20 lat i pora rzucić lecz nie mam silnej woli.
Próbował ktoś rzucać palenie z tymi e-papierosami?
Napisano
ja nadal ćmie,tyle że fajki znów podrożały ale od paru tygodni kupuje zagraniczne tj z ukrainy i białorusi:)
6złotych za każdy rodzaj a babka co je sprzedaje z torby na Dw.Wileńskim w wawie ma ich sporo:)
Napisano
Paląc 20 lat,wydałeś masę forsy na fajki,zapałki i zapalniczki,zużyłeś masę wody na mycie popielniczek,wypaliłeś pewnie nie jedną dziurę spodniach ,tapicerce itp,straciłeś masę czasu na tzw. dyma -festung 2008 śmiem twierdzić że jesteś b.wytrwałym i pełen silnej woli trwając w roli palacza przez taki szmat czasu.Ja wytrzymałem 15 lat z nikotyną na ustach i rozstałem się z papierosami mam cichą nadzieję że na zawsze ,gdyż okazałem się po prostu słabszy brakło mi wytrzymałości i samozaparcia w paleniu ,do dzisiaj minęło ok.15 lat a zyski są naprawdę wymierne ,a zdrowie nie do wyceny.//Dzisiaj nie palę // to mi wystarcza.
Napisano
Mój brat rzucił po tym jak go znajoma zabrała do szpitala na oddział i pokazała skutki długotrwałego palenia.
Może i by mi się przydała taka terapia wstrząsowa ale na początek bym spróbował e-papierosów ale nie wiem jakiego wybrać bo jest milion rodzajów.
Napisano
Dla mnie ważnie było nie zapalić tego pierwszego bo cała reszta nie miała już znaczenia -paczka -karton -wagon.Ale najważniejsze bardzo ale to bardzo chciałem nie palić.
  • 9 months later...
Napisano
1 stycznia mineło 4 lata jak nie palę życzę powodzenia wszystkim starającym się rzucić powodzenia i więcej wiary w siebie.
Napisano
Ja 12 lat jarałem ;) leci już siódmy miesiąc jak nie palę,rzuciłem bez wspomagaczy typu,plastry,e-papierosy itd... Tylko i wyłącznie silna wola... -pozdro-
Napisano
Życzę Wam wszystkim powodzenia w rzucaniu nałogu.Osobiście dym papierosowy mi przeszkadza a same papierosy nie smakują. A przede wszystkim nie zgadzam się z tym zdaniem :)
Cytuję kolegę Hebde:
wpływ kultury masowej że facet to zawsze z fajkiem w gębie"
Kompletna nie prawda :)

I jakoś kolega serdeczny Banderas się nie odzywa, czyżby nie wytrwał? A może jednak?
<pozdro
Napisano
ja też miałem rzucić z 1 styczeń 2010
nie dało rady
ale rzuciłem w sierpniu i daje rade

ojciec 1 stycznia wrzucił paczkę do pieca i na razie też nie pali hehe
Napisano
Wyczytałem gdzieś ostatnio że czynnośći dla których warto żyć są albo niezdrowe albo zakazane,zamieszczam jako przyczynek do dyskusii o nikotyniźmie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie