figurant Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 tak jak w tytule ,dla woytasa bo juz ma zbyt lekka reke w dawaniu kartonikow ,mysli pewnie ze jest policjantem ,prokuratorem i sedzia w jednym , wrzuc na luz chlopie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Ups. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravfal Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 figurant przyznaj się. To tobie sa potrzebne te środki a nie jemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Sam jesteś nadpobudliwy i impulsywnie kompulsywny:))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
longwood Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 za co medal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swiety82 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Co się dziwicie, Precz z Bocianem" było, teraz kolej na resztę :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
traper6 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 @ FigurantTak a`propos leków. To zażyj Lexygen.Zapewniam cię ze nie siądziesz szybko do klawiatury i nie będziesz się niepotrzebnie stresował. Chyba że masz laptopa, to ups... sorry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 dziekuje za rady ,przekzade dalej komu trzeba ,moderator odblokowal watek... Swoja droga to takiego rewolwerowca dawno tu nie bylo jak woytas ,dac takiemu nozyczki do reki...Temat uwazam za zamkniety... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 o co tu się ciskać, jedną to dostałeś za to bo Kol.Woytas prosił Cię abyś wytłumaczył mu skrót KGP, i napisał że jak nie wytłumaczysz to kartka,http://www.odkrywca.pl/10-stron-pelnych-sukcesow-policji-arsenaly-kolekcje-,643123.html#643123ja mam dwie i się nie ciskam, bo wiem że źle narobiłem;)PozdrOPS. Pozdrawiam Szanownego Kol. Pomsee'go( za kartoniki;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted November 3, 2008 Author Share Posted November 3, 2008 taa ,to wg ciebie jest wystarczajacy powod zeby dac kartke ? Tzn jak poprosi mnie o rozszyfrowanie skroto KGW to dostane 3 kartke ? A co np ze sktotem PKO BP ? Tez bedzie kartonik ?Ej, no sorry ale za zasugerowanie(w formie zartu) ze ktos odwala robotę dla KGP zeby kartke dostac ? Zresztą czy to cos zlego tam pracowac ;) ?Ja sie Maniek nie ciskam" ,tylko pytam ,bo nie wiem w ktorym miejscu zlamalem regulamin forum .t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniek7_2006 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 nie ma co się przejmować, zwykłe kartko ot co(zobacz ile uroku daje taki żółty prostokącik przy Twoim nicku, sama słodycz;);), a do kasowania i poprawiania moich postów to przywykłem;P PozdrOPS. A może Kol. Woytas nie życzy sobie takich żartów??? Może nie lubi żartów??? Ja uważam dyskusje za zamkniętą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banderas Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Cze.Gdzie jak gdzie,ale w dziale Hyde Park nie powinno być kartek , bo wychodzi na to ,że to spacerniak.Nazwa działu prowokuje,coś trzeba zmienić.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitboy64 Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 A może kol figurant ma 2 ostrzeżenia i 2 karteczki od różnych modów? Więc może jednak nie jest taki pokrzywdzony na jakiego wygląda...A co do Hyde Parku to owszem można się bawić ale panowie, jeśli uważamy że brak kultury wobec innych i inne tego typu pomysły są bawiące, to coś jest nie tak...Acha, wąty do moderacji ślemy na priva a nie krzyczymy na pół forum, że ktoś mi zabrał łopatkę i sypnął pisakiem za koszulkę :DJeśli wątek zrobi się problemowy to ostrzegam, poleci do koszaJeszcze jedno kol Maniek7_2006, nie dziękuj Pomseemu za KARTONIKI :DPozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Hitboy64 23:11 03-11-2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
figurant Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 Oho adwokat sie pojawil...Sluchaj Hitboy mozesz nie dolewac oliwy do ognia ?1 kartki nie podwarzam ,byla zasadna ,ale w w przypadku zasadnosci 2 to protestuje. Jest ok dac ja za nierozszyfrowanie skrotu ? Czy Jasnie Wielmozny Moderator jest nietykalny? Nie mozna go skrytykowwac ?Piszesz mi zeby pisac do niego na priva ? Pisalem ,ale on ma zwyczaj zdradzac tresc korespondencji... Na ten temat sprawe oddalem do wyzszej instancj niz woytas niech ona rozsaszi kto tu jest pokrzywdzony ,a kto pale przegina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bocian Posted November 4, 2008 Share Posted November 4, 2008 Niestety ale wyższa instancja stwierdza że faktycznie figurant usilnie dążysz do zwarcia. W tym przypadku nie zauważyłem żeby ktoś przeginał pałe". Faktem jest że kartki powinny być stosowane jako ostateczność i w tym celu na forum jest mechanizm nadawania ostrzeżeń które nie są upubliczniane i są w miarę dyskretnym sposobem przekazania uwag moderatora tak aby nikt nie poczuł się publicznie strofowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 A ja powiem tak...Wojtas to jeden z najlepszych moderatorówm ta naszym Forum.Ale jest inna sprawa.Moderator POMSEE" w dziale Newsy,wydarzenia" tnie i wycina wszystko co mu sie podoba.Zero jakiejkolwiek kontroli.Załozyłem postWALKA Z GERMANIZACJA NA LOTNISKACH" dotyczący pisanych po niemiecku nazw polskich miast.Wątek był pare chwil...i ciach!Nigdzie ale to nigdzie nie naruszył on regulaminu naszego forum i był scisle związany z tematyką forum.Mało tego...Załozyłem wątek domagając sie publicznych wyjasnien dlaczcego został on usunięty.I wiecie co?Po prostu ...ciach.Juz go nie ma bez zadnych wyjasnien.Juz kilkakrotnie zauwazyłem tez ze giną inne wątki w których nie jest naruszany regulamin a są typowo historyczne.A moze chodzi o poprawnosc polityczną?Pewnie tak!Powiem tak...Szczerze żałuje ze Bocian nie moze tego ogarnąc.Ale jest to zrozumiałe.Nikt by rady nie dał.Ja juz po prostu nie wchodze na ewsy,wydarzenia".Tak sobie postanowiłem.A woytas"...Sumienny,z poczuciem humoru,wyrozumiały choc potrafiący sprzedac" karteczke i co najwazniejsze...Potrafi zachowac dystans!Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ja też już nie wchodzę do tego działu:)U mnie to coś w stylu instynktu samozachowawczego:)Czy usuwanie tematów kłutniogennych" jest złe??Ja nie znam odpowiedzi:)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
longwood Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Drogi Bocianie!Ja dostałem kartkę BEZ żadnego ostrzeżenia.Dostałem też ostrzeżenia, ale potem.Nie myślę tu o sobie, bo ja akurat jestem krnąbrny i antyspołeczny, ale czy nie warto rozwazyć opcji przeterminowywania się kartek po jakimś czasie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 ozwazyć opcji przeterminowywania się kartek po jakimś czasie?"Amnestia była nie tak dawno- załapałem się:))Pewnie na następne, okrągłe" urodziny...:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
traper6 Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Tak, z okazji 1000 - lecia Odkrywcy :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwierzu Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 karpikNiektóre tematy trzeba poruszac.Nawet jak są kłótliwe"A nie wycinac wszystko jak leci.Ja dopóki nie zmieni sie moderator na ewsach i aktualnosciach" nawet tam nie zajrze i basta.Np.Wyobraz sobie ze zakładam temat NSZ i ich wspólpraca z Niemcami".Temat wyjątkowo kłótliwy.Znajdą sie i obroncy NSZ jak i atakujący.Ale o niektórych sprawach trzeba rozmawiac... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpik Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Sorka za ort.Ja dopóki nie zmieni sie moderator na "newsach i aktualnosciach nawet tam nie zajrze i basta."No to amba:0 Forum pewnie padnie;)karpikNiektóre tematy trzeba poruszac.Nawet jak są "kłótliwe\"Ja nie znam odpowiedzi:))"- Tymi słowami starałem się odciąć od tego typu dyskusji.Pozdro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKMS Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 A ja uważam, ze Moderatorzy i tak są WYJĄTKOWO cierpliwi, bo ja, na ich miejscu, byłbym momentami dożo bardziej ostry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
martian. Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Ja też nawet dla samego siebie...;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czlowieksniegu Posted November 5, 2008 Share Posted November 5, 2008 Mam pomysła- Woytas na prezydenta ....USA oczywiście. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.