michal16 Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 Witam. Chciałbym poznać jakim druzynom piłki nożnej koledzy kibicują ,najlepiej jakbyście podali jakiś polski klub i zagraniczny . I za zaczne z Polski to mój miejski MOTOR LUBLIN a z śwaiata FC BARCELIONA .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 KS Panki 1935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziss15 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Jagiellonia Białystok, Manchester United Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 Lech Poznań, Nielba Wągrowiec, Reprezentacja Polskipozdro!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 MOTOR LUBLIN, oczywiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Z żalem musze stwierdzic -do dnia 15 Pazdziernika 2008 godz.20.30 Reprezantacji Polski.teraz jestem rozgoryczony.A kolejny telewizor w drzazgach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kres Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 miałeś do tego pewne podstawy feld:) ja kibicuję Paris St. Germain, chociaż jak patrzę na to, co od kilku lat dzieje się z tym klubem to aż mnie szlag trafia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 LKS Tworkówa z zagranicznych to Manchester United i FC Bayern . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Tylko i wyłącznie KKS LECH POZNAN.Pozdrawiam Manierkarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szeregowy1993 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Arka Gdynia i Gryf Wejherowo to moje kluby!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 ŻUŻEL to jest to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 Witam. Zużel też lubiłem dopuki nierozpad sie klub jeżdzący w I lidze TŻ sipma Lublin a koleka komu kibicuje w żużlu.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Ósmego dnia Bóg stworzył STAL GORZÓW,ANTY FAN FALUBAZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Dzieciakom z podwórka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Leeds Utd,Nottingham Forest,Lazio,ŚŚląsk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 16 Październik 2008 Autor Share Napisano 16 Październik 2008 MOTOR LUBLIN & ŚLĄSK WROCŁAW takich braci się nie traci .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iron66 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 Real Madryt. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 No dobra kurna Warta Sieradz !!!! Górnik Zabrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Gnojownik Kurzeszyn oraz zgody tj.Wicher Kobyłka,Rolnik Łapajcyce.Pozdro dla Izolatora Boguchwała i Wytrysku Łobzanka.Jesteśmy zawsze tam gdzie nasz Gnojownik gra":):):))))))PozdrawiaRTS Widzew&Ruch Chorzów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prezes14 Napisano 17 Październik 2008 Share Napisano 17 Październik 2008 Gks Bełchatów !!!! :D z europy Chelsea Londyn. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 17 Październik 2008 Autor Share Napisano 17 Październik 2008 witam. Widze że kolega zwierzu kibicuje ciekawym drużyno xD,a w szczegołności ciekaw nazwy:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 18 Październik 2008 Share Napisano 18 Październik 2008 A ja kibicuje(jak chodzi o państwa to)każdemu kto nie jest związany z wojnami przeciwko nam, a tak to każdemu(wewnątrz kraju)::::)))) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 19 Październik 2008 Autor Share Napisano 19 Październik 2008 Witam. Ja kibicuje jeszce osiedlowemu klubowi Vrotcovia Lublin.Pozdraiwma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figurant Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 CRACOVIA KRAKÓW -ANTY-wISŁA :\\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 19 Październik 2008 Share Napisano 19 Październik 2008 1.Płóg"Wólka Małorolna2.Mbanga" z Górnej Volty. 3.Jak grał Iwanicki to też Motorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.