musashi Napisano 14 Lipiec 2008 Napisano 14 Lipiec 2008 Tez mialem inny nick i musialem zmienic bo sie przypier.... i dostalem banana...Moj stary nick konczyl sie na 88 i to nie musza byc litery alfabetu moga to byc cyfry,przeciez kazdy wie o 88mm dziale niemieckim..... a czy to chodzi o dzialo czy o litery w alfabecie to sprawa osoby majacej ten nick i oby sie nie afiszowal jesli chodzi o HH,wg mnie to wystarczy..pzdr
walduś301 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 No tak filmy typu:Romper Stomper,To jest Anglia,Fanatyk-zakrawają na komediodramat i nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.A chyba najgłupszy jest Cud purymowy" z serii święta Polskie.Natomiast godny uwagi okazuje sie film pt.Braterstwo zabójców"pzedstawiający prawdziwą historę ruchu White Power w USA.
Swiety82 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 dziwny wątek, powinien wylądować na Towarzyskich.
Gebhardt Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 HerbstnebelTak dla upi......ej dokladnosci, We must secure the existence of our people and a future for White children" sie tlumaczy Musimy zapewnic istnienie naszego ludu i przyszłośc dla Białych dzieci".Szkoda tylko ze najwiekszym zagrozeniem dla bialych i wogole wszystkich dzieci jest dewastacja naszej planety (w czym od stuleci przoduje wlasnie 'nasz' lud) i autorzy tego wspanialego sloganu jakos nie kwapia sie zajac tym (prawdziwym) problemem.
schneider44 Napisano 15 Lipiec 2008 Napisano 15 Lipiec 2008 Ja mam 44 i według numerologów wróżek i innych potrzebnych instytucji jestem fanem DD reportera.
Maniek7_2006 Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 A jeżeli jest działo 88mm, to też mi się wydaje, że ma to jakiś związek z HH, bo dlaczego nie zrobili akurat 90mm czy 85mm???PozdrO
herbstnebel Napisano 17 Lipiec 2008 Napisano 17 Lipiec 2008 tak, ale konstrukcja czy też zamysł tego działa sięga chyba IWŚ więc to przypadek.Cytat wziąłem z Wikipedii.44? A imię jego było czterdzieści i cztery :) Stylizowane 44 nie przypomina wam SS :D?
suchy84 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 Walduś301, ale co do tego tematu ma zdjęcie które wstawiłeś???
Maniek7_2006 Napisano 18 Lipiec 2008 Napisano 18 Lipiec 2008 aha to co innego, ale myślałem, że 88mm też ma związek z HH.PozdrO
Kurt Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 aj Cronos gratuluję spostrzegawczości dlatego też od paru dni nic nie pisałem gdyż jakoś cudne były te cyferki :DNo ale cóż chylę czoła przed spostrzegawczością.pozdrawiam Kurt ps.no i dupa 666/67
Maniek7_2006 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 zawsze możesz dobić do 777/77;) ponoć liczba idealnaPozdrO
8total4 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 lisu77, Londyńskie klimaty widzę ;)kol. walduś301 z tego co wiem to tylko nacjonalisci usilnie afiszują swoją antykomunistyczną postawę publicznie, wiesz coś na ten temat?co do filmu 'this is England', przedstawia on idealnie sytuację z początku lat 80.Mozna znalesc w nim odwolanie do sytuacji kiedy skrewdriver przestal grac rdzennego punk-rocka,a zaczal swoja przygode z żałosnym odłamem jakim jest white power-rac music.Najbardziej bawi mnie postawa idiotów ktorzy nazywaja sie skinheadami a sa w jakikolwiek sposób polityczni, szczegolnie jezeli sa rasistami czy nacjonalistami. Ruch skinheads wywodzi się od Jamajczyków, ci pseudo-nacjonalisci ktorzy bawia sie w skinheadow noszą jeansy Levisa, a przeciez to marka zalozona przez Izraelitę, nie mowiac juz o ubraniach typu lonsdale czy everlast, sa one 100% 'narodowe' szczegolnie w Polsce... Nie wspomnę już o wszelkiego rodzaju neopaganach bo ci mineli sie z historią o jakies 1000lat.. p.s. 667 - sąsiad szatana..pozdro!
8total4 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 www.joestrummerthemovie.comfilm poświęcony pamięci wokalisty legendarnego zespołu The Clash - Joe Strummer'a (1952-2002).Może ktoś posiada?pozdro!
ja20 Napisano 25 Lipiec 2008 Napisano 25 Lipiec 2008 Ja bym chętnie 'this is England', obejrzał.Nie mówiąc już o nazistach, którzy w Polsce istnieć nie powinni, a jeśli istnieją powinni jak najszybciej się wynieść, nie lubię wszelkie maści narodowców.Dla większości z nich patriotyzm oznacza rasizm, a swoją miłość do kraju najczęściej szerzą na ulicach czy stadionach.Dumne hasło jestem Polakiem więc ma polskie obowiązki" oznacza tłuc wszystkich kolorowych i każdego kto ma inne poglądy(a każdy kto ma inne poglądy to lewak, a jak nie lewak to narkoman, a każdy narkoman to lewak).Dla mnie oni wstyd krajowi przynoszą.Może i w śród nich są prawdziwi patrioci, ale ja takich nie spotkałem.Śmieszy mnie gadanina, że lewaki źle dla kraju chcą, że trzeba ich zniszczyć, a sami pijąc browar w knajpach zmieniają kraj na lepsze.
suchy84 Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Popieram przedmówcę całkowicie.I dorzucę jeszcze film, THE CLASH- West Way To The World",i drugi THE CLASH- The Essential Clash". Polecam. Ja niestety mam tylko w wersji angielskiej
stedke Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 nowosci na Redwatch http://redwatch.50webs.com/sites/redwatch.htmPS.przydalo by sie wkoncu zrobic cos by mozna bylo zmieniac swoje poprzednie posty:/
robert 88 Napisano 26 Lipiec 2008 Autor Napisano 26 Lipiec 2008 dobra panie administratorze " , zamknij pan ten wątek . poziom przypomina debatę w polskim sejmie / . po prostu szkoda słów .....
michu69 Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 Witam panie herbstnebel i pozdrawiam ,strzał w 10 :)
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2008 Napisano 26 Lipiec 2008 44? A co w takim razie, że przypomnę, z 69? Kto na górze, kto na dole?Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.