Skocz do zawartości

88

robert 88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tez mialem inny nick i musialem zmienic bo sie przypier.... i dostalem banana...Moj stary nick konczyl sie na 88 i to nie musza byc litery alfabetu moga to byc cyfry,przeciez kazdy wie o 88mm dziale niemieckim..... a czy to chodzi o dzialo czy o litery w alfabecie to sprawa osoby majacej ten nick i oby sie nie afiszowal jesli chodzi o HH,wg mnie to wystarczy..pzdr
  • Odpowiedzi 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

No tak filmy typu:Romper Stomper,To jest Anglia,Fanatyk-zakrawają na komediodramat i nie mają żadnego odzwierciedlenia w rzeczywistości.A chyba najgłupszy jest Cud purymowy" z serii święta Polskie.Natomiast godny uwagi okazuje sie film pt.Braterstwo zabójców"pzedstawiający prawdziwą historę ruchu White Power w USA.

Napisano
Herbstnebel

Tak dla upi......ej dokladnosci, We must secure the existence of our people and a future for White children" sie tlumaczy Musimy zapewnic istnienie naszego ludu i przyszłośc dla Białych dzieci".

Szkoda tylko ze najwiekszym zagrozeniem dla bialych i wogole wszystkich dzieci jest dewastacja naszej planety (w czym od stuleci przoduje wlasnie 'nasz' lud) i autorzy tego wspanialego sloganu jakos nie kwapia sie zajac tym (prawdziwym) problemem.
Napisano
tak, ale konstrukcja czy też zamysł tego działa sięga chyba IWŚ więc to przypadek.

Cytat wziąłem z Wikipedii.

44? A imię jego było czterdzieści i cztery :) Stylizowane 44 nie przypomina wam SS :D?
Napisano
aj Cronos gratuluję spostrzegawczości dlatego też od paru dni nic nie pisałem gdyż jakoś cudne były te cyferki :D
No ale cóż chylę czoła przed spostrzegawczością.
pozdrawiam Kurt
ps.no i dupa 666/67
Napisano
lisu77, Londyńskie klimaty widzę ;)

kol. walduś301 z tego co wiem to tylko nacjonalisci usilnie afiszują swoją antykomunistyczną postawę publicznie, wiesz coś na ten temat?

co do filmu 'this is England', przedstawia on idealnie sytuację z początku lat 80.Mozna znalesc w nim odwolanie do sytuacji kiedy skrewdriver przestal grac rdzennego punk-rocka,a zaczal swoja przygode z żałosnym odłamem jakim jest white power-rac music.
Najbardziej bawi mnie postawa idiotów ktorzy nazywaja sie skinheadami a sa w jakikolwiek sposób polityczni, szczegolnie jezeli sa rasistami czy nacjonalistami. Ruch skinheads wywodzi się od Jamajczyków, ci pseudo-nacjonalisci ktorzy bawia sie w skinheadow noszą jeansy Levisa, a przeciez to marka zalozona przez Izraelitę, nie mowiac juz o ubraniach typu lonsdale czy everlast, sa one 100% 'narodowe' szczegolnie w Polsce...
Nie wspomnę już o wszelkiego rodzaju neopaganach bo ci mineli sie z historią o jakies 1000lat..

p.s. 667 - sąsiad szatana..
pozdro!
Napisano
www.joestrummerthemovie.com
film poświęcony pamięci wokalisty legendarnego zespołu The Clash - Joe Strummer'a (1952-2002).
Może ktoś posiada?
pozdro!
Napisano
Ja bym chętnie 'this is England', obejrzał.Nie mówiąc już o nazistach, którzy w Polsce istnieć nie powinni, a jeśli istnieją powinni jak najszybciej się wynieść, nie lubię wszelkie maści narodowców.Dla większości z nich patriotyzm oznacza rasizm, a swoją miłość do kraju najczęściej szerzą na ulicach czy stadionach.Dumne hasło jestem Polakiem więc ma polskie obowiązki" oznacza tłuc wszystkich kolorowych i każdego kto ma inne poglądy(a każdy kto ma inne poglądy to lewak, a jak nie lewak to narkoman, a każdy narkoman to lewak).Dla mnie oni wstyd krajowi przynoszą.Może i w śród nich są prawdziwi patrioci, ale ja takich nie spotkałem.Śmieszy mnie gadanina, że lewaki źle dla kraju chcą, że trzeba ich zniszczyć, a sami pijąc browar w knajpach zmieniają kraj na lepsze.
Napisano
Popieram przedmówcę całkowicie.

I dorzucę jeszcze film, THE CLASH- West Way To The World",
i drugi THE CLASH- The Essential Clash".
Polecam. Ja niestety mam tylko w wersji angielskiej
Napisano
nowosci na Redwatch http://redwatch.50webs.com/sites/redwatch.htm

PS.przydalo by sie wkoncu zrobic cos by mozna bylo zmieniac swoje poprzednie posty:/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie