the_tuna Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 a nie są to przypadkiem doły po bursztyniarzach??:) nie wygląda to jak jakikolwiek cmentarz...nad morzem takich pełno...łatwo się pomylić :) hahaha
piotr777 Napisano 4 Lipiec 2008 Napisano 4 Lipiec 2008 Jak bym zobaczył takiego cwaniaka to bym go tam zakopał!!!!pierwszy raz widzę taki burdel to straszne,nawet korzonki drzew uszkodzone co za dureń!!!!!!!!!!!!!!!
the_tuna Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 ajj nie doczytałem:/ ale przyznam że te dołki wyglądają jak typowe dziury po bursztyniarzach których pełno na mierzeji
OloOcki Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 Kijów chyba cos wkręcał albo nie chce powiedzieć. Ludzoe opanuijcie się ja tak jak koledzy wcześniej mówili bym w życiu grobu nie kopał, żeby go okraść. To jest paskudne. Trzeba to tępic!
feld Napisano 5 Lipiec 2008 Napisano 5 Lipiec 2008 chodząc po okopach trafia się wiele ludzkich szczatków ,ale trzeba to zgłaszać do odpowiednich organów i zachować szacunek do ludzkich szczątków.Takie są realia czestych poszukiwań.Ale zeby obrabiać cmentarze?szlag mnie trafia jak to czytam.
terenowiec69 Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Zaraz wam pokaze krajobraz po poszukiwaczach w lubelskim,włoś się na głowie jeży.
terenowiec69 Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Poszukiwacze z warszawy,mieli wykrywacz ramowy,(tak sie dowiedziałem od tubylca),i nie zakopali dołków-dołów
traper6 Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Jeeeezu Chryyyyyste !!!Albo mi się wydaje, albo to jest rozorany kurchan.
Maniek7_2006 Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Nie no to to już przegięcie, zakopujcie doły chamy i @#$@%$#%$#!#@$%#@@!$%$(do tych co nie zakopują), Kijow zapodaj nicki tych dwóch z biesów o których wspominałeś, jeżeli nie chcesz na forum, to daj mi na mail, ja umieszczę nicki, takich trzeba tępićPozdrO
ukalek Napisano 6 Lipiec 2008 Napisano 6 Lipiec 2008 Przesada... Pomyśleć, że mnie wk***wia niezakopany dołek... Szkoda słów, czas na rękoczyny ;).
matthew Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Kijów nie od wczoraj brnie poprzez mętne meandry czczej retoryki i nieco gubi się w swoich konfabulacjach, stąd raczej nie można oczekiwać od niego konkretu".pzdr
a.korbaczewski Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 zakopywać poieram,ale jak własciwie to zrobic z takim rozoranym lasem jak na 3 ostatnich obrazkach.
jay-jay Napisano 7 Lipiec 2008 Napisano 7 Lipiec 2008 Wstyd!!! tak to jest jak wiesniaki kupią sobie wykrywacze i wpadają jak dziki do lasu.popieram poprzedników:Tępic i uświadamiac w miare możliwosci.Zawsze sie muszą tacy znaleźc w każdym środowisku: robią wysypiska z lasów,z jezior scieki,przykładów można mnożyc.Moze sie opamięta choc czesc tych dzikusów po przeczytaniu tych postów...oby
szymex Napisano 11 Lipiec 2008 Napisano 11 Lipiec 2008 Dokładnie przyjdzie taka [...] do lasy z wykrywaczem nakopie dołów potem po nocy będzie ktoś szedł w panie i złamie sobie noge!!! Jak ktoś już zabiera się do poszukiwań powinien zdawać sobie z tego sprawę!!!moderator: ostrzeżenie za słownictwoPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Bocian 19:08 11-07-2008
rithof Napisano 22 Styczeń 2009 Napisano 22 Styczeń 2009 A co panowie powiecie w temacie cmentarzy żydowskich. O rozkopywaniu grobów w poszukiwaniu złotych zembów. W naszej cudnej stolicy proceder kwitnie, nieomal jawnie. Cmentarz żydowski na pradze jest tak doceniony.
hubertosq Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 a ja polecam panu wyżej słownik języka Polskiego - zembow hahahah to tak razi po oczach ze szok !
Benigsen Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 Wstyd i hańba dla ludzi nie zasypujących po sobie dołów,to świadczy o niskiej kulturze tych ludzi,rzekłbym prymitywów".Pozdrawiam wszystkich zasypujących po sobie doły,żegnam z pogardą wszystkich nie zasypujących doły.
Le Chiffre Napisano 23 Styczeń 2009 Napisano 23 Styczeń 2009 panie hubertosq, stara się pan aby odbierano was, drogi kolego jako purystę. To pisz pan po pierwsze, języka Polskiego z małej p". co do dołów, to chamstwo i drobnomieszczaństwo. To grupa ludzi bez jakiegokolwiek poczucia piękna i estetyki. Troglodyci, łasi na pieniążki idioci.
yorik Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Lasek na Kole w Warszawie. Bydlę jakieś dziesięć-piętnaście metrów od pomniczka ryło. Żeby mu ręce powykręcało. Przepraszam, zdjęcie robione lampą, więc płaskie". Dokopał się na pół metra drań.
PeterN Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Przez takich baranów i samozwańczych saperów jesteśmy wrzucani do jednego worka i nie dziwne że zaczyna się na na nas nagonka w prasie czy telewizji nie wspominając o wizytach panów w radiowozach. Szlag mnie trafia jak widzę taki obraz księżycowy. Jestem początkującym poszukiwaczem (zacznę dopiero 2 sezon) ale zawsze zasypuję po sobie nawet najmniejsze dołki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.