hirogen Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 Witam w moim wątku chodzi mi o pokazanie co można mieć w domu nasze kolekcje militariów oczywiście wszystko legalne do posiadania w domu ja swoją kolekcje w najbliższym czasie zaprezentuje pozdrawiam.
Seba37 Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Pokazujcie, pokazujcie, i nie zapomnijcie podać adres.
aniolg Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 nie miłych panów tylko smutnych panów heheh
Swiety82 Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Heh fajny temat, czy wreszcie da się ktoś nabrać i pokaże swoje militaria? :Pkol. hirogen, widać koledzy się śmieją to Ja Ci powiem jak jest: ww. temat postu i wszystko co związane z dozwoloną bądź niedozwoloną militarką jest bezdyskusyjnie i z góry skazane na niepowodzenie, a kolejne posty będą coraz ciekawszymi" inaczej odpowiedziami, aż wreszcie jakiś dobrze nam panujący Admin zablokuje bądź usunie temat. Polecam przejrzeć podobne posty które były całkiem niedawno poruszane, doprawdy istne kompendium wiedzy z podobnego zakresu :)tyle.
hirogen Napisano 25 Czerwiec 2008 Autor Napisano 25 Czerwiec 2008 to proszę o usunięcie tego wątku przez admina jak jest zły i głupi zabroniony.
smuga_79 Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 hirogenWatek jest bardzo ciekawy. Moze pierwszy pokazesz co masz bardziej i mniej ciekawego zeby rozruszac temat ?Pozdrawiamsmuga_79
RayanPeter Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 Jutro coś wrzucę. Tylko muszę TYGRYSA przeparkować bo zasłania mi kolekcje V 1- edynek. Pozdrawiam z nadzieją ze miałeś dobre zamiary.
danieloff Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 A ja mam w domu takiego żywego manekina. Zaletą posiadania żywego manekina do ekspozycji zbiorów jest to, że sam prasuje mundur i czyści buty. Manekin oryginalny, znaleziony na strychu razem z mundurem.
ja20 Napisano 25 Czerwiec 2008 Napisano 25 Czerwiec 2008 A brodę mu trzeba przycinać?a tak na serio, to każdy się boi, nawet jak masz legalne, to smutni ponowie będą coś nielegalnego chcieli znaleźć, a nawet jeśli nie znajdą wszystko do ekspertyzy itp, a potem jeszcze problemy z odzyskaniem.
feld Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 jacy oni smutni ,ci panowie są coraz weselsi -tylko więcęj takich artykułów.
Ejo Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 smutni czy weseli panowie podbiją sobię statystykę w łapaniu groźnych bandziorów którzy trzymają w domu broń... bo tak jesteśmy postrzegani
ensiferum3 Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Możesz wysłać sms-a jeśli chcesz się pochwalić.Wyślij sms-a pod numer:997 w treści wpisując: hwdp"Nagrodę przyślą radiowozem.pzdr
michal123456789 Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 Ha ha ha ale zabawne są żarty tego typu...Świetne są porostu rewelka :) A ja dodam tyle ze pomysł niezły ale...jak zawsze jest jakieś ALE !!!A mianowicie...Nie wiem czy będziesz tak chętnie prezentował swoją kolekcje choćby nie wiem jaka ona nie była a pewnie jest :) (oczywiście legalna!) Panom z Komendy *** To wyglada w ten sposob ze jak cie odwiedza chocby od tak-na zasadzie moze ma cos nielegalnego moze nie :)Gwarantowany masz atak paniki typu czy nie mam przypadkiem 1 śmiesznego naboju z np nieprzewiercona luska zbita splonka ? Czy ta pechowa w nawias luska naboj lezy w szafie czy pod lozkiem :) Ja co prawda z mysla o milicie i ammo kupilem sprzet ale zmieniam na kopanie monet a nic nielegalnego nie pozostaiwam nie biore ze soba...szkoda sobie robic klopotow :) Pozostaje drobica i ciekawsza cz.mility ale zgodna z wszystkimi art.PPPPPozdro!
Swiety82 Napisano 26 Czerwiec 2008 Napisano 26 Czerwiec 2008 @enisferum3 dobre dobre, uśmiałem się :)))
hirogen Napisano 27 Czerwiec 2008 Autor Napisano 27 Czerwiec 2008 Znalazłem na forum taki post wasze kolekcje łusek oraz pocisków " autora ZnaChor " widziałem tam dużo rzeczy post jest już długi czas na forum ostatni dodany to jest od administratora to znaczy że był kontrolowany co o tym myślicie.
feld Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 oczywiście że legalne .Można wystawić jeszcze v-1,lub v-2 .Ale będzie jazda.
traper6 Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Widzę że nikt się nie chce pochwalić swoimio kolekcjami, więc może ja zacznę.Z wykrywaczem chodzę od 1991 r. Oto plon moich owocnych poszukiwań przez te wszystkie lata.Tylko z zazdrości nie nasyłajcie na mnie panów z CBŚ, UOP, BORu itp.
leszekranger11 Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Dopadliście mnie.Przyznaje się, mam w swej kolekcji TAJNĄ BROŃ III RZESZY!!!!!!!!!!!!!!!!.
Trooper85 Napisano 27 Czerwiec 2008 Napisano 27 Czerwiec 2008 Za to to ban od Bociana jak nic. O wizycie wczesna porą nie wspominajac...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.