Skocz do zawartości

MILITARIA W NASZYCH DOMACH

hirogen

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam w moim wątku chodzi mi o pokazanie co można mieć w domu nasze kolekcje militariów oczywiście wszystko legalne do posiadania w domu ja swoją kolekcje w najbliższym czasie zaprezentuje pozdrawiam.
  • Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Heh fajny temat, czy wreszcie da się ktoś nabrać i pokaże swoje militaria? :P

kol. hirogen, widać koledzy się śmieją to Ja Ci powiem jak jest: ww. temat postu i wszystko co związane z dozwoloną bądź niedozwoloną militarką jest bezdyskusyjnie i z góry skazane na niepowodzenie, a kolejne posty będą coraz ciekawszymi" inaczej odpowiedziami, aż wreszcie jakiś dobrze nam panujący Admin zablokuje bądź usunie temat. Polecam przejrzeć podobne posty które były całkiem niedawno poruszane, doprawdy istne kompendium wiedzy z podobnego zakresu :)

tyle.
Napisano

A ja mam w domu takiego żywego manekina. Zaletą posiadania żywego manekina do ekspozycji zbiorów jest to, że sam prasuje mundur i czyści buty. Manekin oryginalny, znaleziony na strychu razem z mundurem.

Napisano
A brodę mu trzeba przycinać?

a tak na serio, to każdy się boi, nawet jak masz legalne, to smutni ponowie będą coś nielegalnego chcieli znaleźć, a nawet jeśli nie znajdą wszystko do ekspertyzy itp, a potem jeszcze problemy z odzyskaniem.
Napisano
smutni czy weseli panowie podbiją sobię statystykę w łapaniu groźnych bandziorów którzy trzymają w domu broń... bo tak jesteśmy postrzegani
Napisano
Ha ha ha ale zabawne są żarty tego typu...Świetne są porostu rewelka :)

A ja dodam tyle ze pomysł niezły ale...jak zawsze jest jakieś ALE !!!

A mianowicie...Nie wiem czy będziesz tak chętnie prezentował swoją kolekcje choćby nie wiem jaka ona nie była a pewnie jest :) (oczywiście legalna!) Panom z Komendy

To wyglada w ten sposob ze jak cie odwiedza chocby od tak-na zasadzie moze ma cos nielegalnego moze nie :)

Gwarantowany masz atak paniki typu czy nie mam przypadkiem 1 śmiesznego naboju z np nieprzewiercona luska zbita splonka ? Czy ta pechowa w nawias luska naboj lezy w szafie czy pod lozkiem :)

Ja co prawda z mysla o milicie i ammo kupilem sprzet ale zmieniam na kopanie monet a nic nielegalnego nie pozostaiwam nie biore ze soba...szkoda sobie robic klopotow :)

Pozostaje drobica i ciekawsza cz.mility ale zgodna z wszystkimi art.

PPPPPozdro!
Napisano
Znalazłem na forum taki post wasze kolekcje łusek oraz pocisków " autora ZnaChor " widziałem tam dużo rzeczy post jest już długi czas na forum ostatni dodany to jest od administratora to znaczy że był kontrolowany co o tym myślicie.
Napisano

Widzę że nikt się nie chce pochwalić swoimio kolekcjami, więc może ja zacznę.
Z wykrywaczem chodzę od 1991 r. Oto plon moich owocnych poszukiwań przez te wszystkie lata.
Tylko z zazdrości nie nasyłajcie na mnie panów z CBŚ, UOP, BORu itp.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie