sudajew Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 witamktoś z was interesuję się pirotechniką???(dla Adminów: nie chodzi tu o materiały wybuchowe pochodzące z niewypałów)jak coś to chętnie dowiedziałbym się jak coś zmajstrowaćdo tej pory używałem karbidu i czarnego prochu(wł. produkcja) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 zadzwoń +48 22 6210251 chętnie się podzielę wiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ MHz Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 http://vmc.org.pl/http://pirotechnika.one.pl/Pomoc znajdziesz tam :]. Ja się kiedyś interesowałem... ale za dużo jak dla mnie tej zabawy, z MW nie ma żartów szczególnie gdy się syntezuje mocne :D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 12 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Dzięki za fatygę DJ MHz, ten jeden link jest dość konkretny.W najbliższym czasie nie przewiduję czasu na coś poważniejszego, ale jak coś do do ciebie sie zgłoszę herbstnebel.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Ja bym się k...a podzielił wiedzą z tobą !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 polecam http://myzlab.pl/abc_pirotechniki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 Słyszałem że w domowych warunkach można przygotować coś na zasadzie plastiku własnej roboty, ale nie próbowałem, jedynie doświadczenie mam z tzw, paliwem karmelkowym do makiet latających(rakiety).Niemniej uważaj na paluszki, ja się w życiu tylko trochę poparzyłem, ale widziałem gorsze przypadki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 A może jeszcze przepis na termit ablo napalm byś chciał??? Albo od razu na bombę atomową??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Napalm ?Byle jaki proszek do prania (bez utleniacza) i benzyna.Stosunki wagowe:1-1,5 porcji proszku, 10 porcji benzyny.Mieszać 1 -1,5 godz. do otrzymania konsystencji żadkiej galarety.Zrobiłem tego 2 beczki 500 l. Robiłem to na rozkaz.... w wojsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 14 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Ja słyszałem też o napalmie, ale z rozpuszczonego mydła i bryny, no i też to czeba w chu... gotowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.