Luftlander Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 To jest kwestia raczej podkładania nogi" bo u nas inaczej jak gdzie indziej jak chcesz czegoś więcej niż przeciętny Kowalski to zaraz znajdzie się ktoś komu się to nie podoba i ciach kosę w kostkę i leżysz bo leżeć musisz. I tak jest praktycznie w każdym aspekcie życia w Polsce z eksploratorów zrobić rabusiów, z kolekcjonerów militariów neonazistów, z ludzi sukcesu złodziej. Jest taki dobry stary film polski Milioner" idealnie oddaje realia polskie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Witam!Mecz jak można było sie spodziewać, wygrali lepsi !WSPANIAŁA jak zawsze GERMAŃSKA VIKTORIA :0)A co do zdarzeń po meczu zainspirowanych przez zapijaczonych i zakompleksionych chuliganów, no cóż pozostaje tylko ubolewać nad ich głupkowatym zachowaniem - PRZEPRASZAM ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Coś mi się wydaje że nie tak do końca Germańska ta Viktoria ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Germańska Viktoria zdobyta nogami Słowianina :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Jeszcze jedna germańska victoria i będziemy mieli województwo berlińskie:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Dla U311 ciekaw jestem, komu będziesz kibicował z Austrią bo to też germanie...????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 U311 chyba nie znajdziesz tu kolegów z takimi tekstami.Wg.mnie gola strzeliła sobie PZPNA najwieksza wygrana jest Media Markt- u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 PZPN to totalna kompromitacja i jeden wielki skandal - Zamiast trzymać takiego Podolskiego to kupili Brazylijczyka.Ręce opadają.Powinni toto rozwiązać w cholerę - przeżarte korupcją, układami, biznesem meczowym...I w końcu mamy co mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Po pierwsze nie kupili a naturalizowali a to dwie różne rzeczy, po drugie kupiła go (L)egia, po trzecie chwała Bogu, że go mamy, bo po stracie Błaszczykowskiego tylko Boruc prezentuje stałą wysoką formę.Moje zdanie na temat PZPN jest jedno i wczoraj głośno skandowaliśmy, co robić z PZPNem.Podoba mi się wypowiedź danieloffa, z taką grą jaką pokazywaliśmy nie mamy czego szukać na Euro. Podniecanie się tym, że graliśmy lepiej niż ostatnim razem może być dobre przed meczami kontrolnymi z Sierra Leone lub Bolszewistanem Południowym, na mistrzostwach trzeba pokazać więcej i nie popełniać tak amatorskich błędów.Liczę, że w czwartek spijemy się za zwycięstwo naszych i spotkamy się z Niemcami w dalszej części.PS Strasznie spodobał mi się artykuł we Wprost" pt. Polski gen sukcesiku", czyżby to był nasz problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Mamy Acer przyspawanych i do stołków i do reprezentowania, a Leo to pozorant....A to dla u311 52.09N, 19.07W ni było w tym wielkiej germańskiej victorii, Kanadyjczycy złoili i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Czerwiec 2008 Share Napisano 9 Czerwiec 2008 Ps Dostają kasę to nich zważą, że to honor, a nie biznes być w reprezentacji, a nasi zawodowi reprezentanci i ich trener. plusz robią... i w reklamach zasuwają.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 10 Czerwiec 2008 Share Napisano 10 Czerwiec 2008 Lepiej wytypujcie o ktorej wyladuje samolot na Okeciu ktory przywiezie ich z mistrzostw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 No, a jak tam dzisiaj będzie z Austrią? Ja niestety obawiam się, że powtórzy się tradycyjny schemat:1. Mecz otwacia.2. Mecz o wszystko.3. Mecz o honor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekblacha Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 danieloff specjalnie dla Ciebie: 1:0 dla Polski ! ;)To będzie ciężki mecz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Witam!Dziś kolejny DUŻY SUKCES, ale nie dla chłopaków Pana B.Czy drużyna jest już spakowana? Panowie, czas najwyższy wracać do domu :0)PS.Tak ku przypomnieniu: Niemcy - Polska 2:0 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 weź daruj sobie volksdeutschu, 2 gole strzelone polskimi nogami, honoru jak zawsze 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Moim marzeniem jest żeby Chorwaci dali w d...naszym sąsiadom a pózniej jakoś tam będzie.Pzdr.Do usłyszenia na Euro 2012. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U311 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Witam !Tak, Panowie kolejna Viktoria mimo długu za rok 1683 !Jak zawsze wygrywają lepsi, tak jest w normalnym uczciwym sporcie !Przypominam zapominalski 2:0, strzelił obywatel Niemiec !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Woytas daj mu kartkę to będzie uczciwe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 A ja myślę że dziś jest szansa na 2 do 0 dla nas a w najgorszym wypadku będzie 1 - 0 :)Optymizm to nie grzech :D Pozdrawiam...A i pasowało by żeby niemcy :/ wzięli sie w garść w tej drugiej połowie :D bo tak lepiej by bylo dla nas -0 tj gdyby Chorwacja wygrała...i to z 4 do 0 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Może ktoś podeśle mu link gdzie jest forum dla volksdeutschów.Tam się będzie mógł wykazać............a nas nie będzie drażnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Nie potrzeba kartki dla ubota" sam dziś zatonie, jak kartkę dostał schweincośtam. Brawo dla Chorwatów brawo. Podratował tylko przypadkiem od sromoty Podolski, obywatel Polski. NĘDZA germańska, a nie VICTORIA Oby naszych zainspirowali fantastyczną grą!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Zgadzam się z kolegą U311.Też kibicowałem Niemcom w końcu jestem w 11/12 Niemcem.Ale ten mecz z Chorwacją... normalnie szlag mnie trafił.Tak go spieprzyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 Co tu napisać...kompromitacja porazka wstyd...tak gramy powinno być w tej chwili z 10 - 0 dla austryjakow ale dzieki Bogu mamy w jednej chwili 1 - 0 dla nas !!!!!!!!!!1Brawa i tak trzymac...moze teraz wezma sie panowie w garsc i bedzie piekna 2ga polowa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 12 Czerwiec 2008 Share Napisano 12 Czerwiec 2008 3mac kciuki :) ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.