huk 100 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Kurt -ten pierwszy to jakiś brudas -chyba gniazdo na kominie se zaplótł :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 nie no był białas tylko przyleciał do mnie na śląsk i tak mu się już zostało :Dpozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 hehe, ludzie jesteście świetni xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 dobrze że ten nasz z Pomorza heheh- jak wznosi toast -to za tych co na morzu -też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 ciekawe który to z nas -niechcecietu!!! heheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 ale co wy pieprzycie....to są KUZYNI !!!!!!!!!!!A ja pytam o NASZEGO Bociana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 tez sie zastanawiam - Bociana nie podejzewam bo .... (tajne).Ale jak widac bylo kolorowe" towarzystwo lubi admina :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 Woytas czy słowo 'lubi' w twoim poście nie powinno być w cudzysłowiu??? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 ie" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 postuluję takie coś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 To jak, Adam Małysz to Bocian? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 20 Kwiecień 2008 Share Napisano 20 Kwiecień 2008 a nie wiem, zawsze się można narąbać forumowo w pubie takim jak u bociana" :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Tu macie Bociana, zaraz po tym jak mu witki opadly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Longwood, ani to śmieszne, ani merytoryczne. Pracujesz na tą kartkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pastuszek Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 a mnie smieszy:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Akagi relax. Mam odpowiedni dystans do siebie i dopóki nikt nie tyka mojej rodziny ani nie robi osobistych niewybrednych uwag to proszę bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Akagi!Sorry, jak to jest, że bezkarnie rzucasz mięsem na forum, dodatkowo ostrzegając innych o szukujących się kartkach? Wydawało mi się, że jesteś jedną z wielu dusz" na tym forum. Co, duszpasterz", a może superduszpasterz"?Pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Powiadam wam bracia i siostry Spokój eeeee zanaczy Pokój :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 jak ktos nawet tekaesa zadnego nie zlozyl to powinien zamknac dziub i cieszyc sie ze pan akagi pozwala mu sie smiac ze swoich zartow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 niechcecietu!!! to mój idol:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 a tak właściwie to co Bocian zrobił że go chcą obalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Bocian trochu popuścił widać, ale jak mu nerwa zagrają to śladu po wątku nie zostanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Longwood!Uważaj na to, co piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 Mowglyn - daj mu spokój, longwood dostal pozwolenie aby sie smiać z moich żartów. Jak ładnie poprosisz też dostaniesz. Bocian, I'm relax, ale zdjęcie jest kopletnie nie w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.