Skocz do zawartości

Precz z Bocianem!!!

niechcecietu!!!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 247
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Człowieku weź się uspokój i zacznij robić to co wszyscy na forum, chłoń wiedzę i dawaj coś z siebie a nie miernotą twej pseudo odwagi starasz się zrobić na kimś niechciane wrażenie.
Rozwala mnie gdy ktoś czegoś chce a nie potrafi się nawet wysławiać swym loginem o mnie wywali" heheh nie wiem czy wesz ale już po 1 kwietnia tak więc daj sobie na luz.
Admin jest od tego by pilnować porządku na forum i zapewne nie udziela upomnień z jakiejś chmurki.

Proszę cię o luz a nie dowcipy w stylu ......
pozdrawiam Kurt.
ps. nie zapominaj że to my sami kształtujemy forum i tylko od nas samych zależy jak ono będzie wyglądało !!!!

ALEŻ PANOWIE - SPOKOJNIE I BEZ NERW...

Na podstawie treści forumowych... można wywnioskować:
Od dawna poszukiwane są osoby do pracy...
I ŻADNE chcenie" nie wpłynie na obsadę funkcji...
A jedynie konkretna oferta zatrudnienia.

I rzeczą naturalną jest, że ie wszyscy, wszystkich muszą lubić"...

Inną sprawą jest brak szacunku i postawa użytkownika - świadcząca o braku kultury...

Na pohybel, jemu...

Nie jest PĘPKIEM ŚWIATA - chociaż może mu się tak wydawać...

Hehe takiego wątku jeszcze nie było:)

Ciekawe kiedy gospodarz" zablokuje wątek? :P

ps. kolego iechcecietu" jeśli nie będziesz postępował sprzecznie wg. zasad forum, nikt cie z niego nie wywali, trzeba sie wzajemnie szanować i wszystko będzie ok. Druga sprawa, zauważyłem że Bocian rzadko się wtrąca w dyskusję, więc nie rozumiem twojego oburzenia.

Z poważaniem,
Kamil

Kolego niechcecietu!!! :
w czym Ci przeszkadza administrator Bocian?
Uważasz, że znaki z ostrzeżeniem (przy nicku)
stawia bez powodu? Jeżeli nie podoba Ci się forum-to spadaj na inne lub tj. pisali koledzy zrób swoje, ale
nie zaśmiecaj tego!
pozdrawiam (kolegów Bociana)

Nie znam ani jednego przypadku, aby Kol. Bocian choc jednym słowem komuś ubliżył, złamal netykietę czy naduzył obowiązku Administratora..
Znacie choc jeden taki?
kol. 'niechcecietu!' - prywatne porachunki na priv, pozatym nie masz podstaw aby nastawiac kogokolwiek przeciwko Administracji forum.
Takie jest moje zdanie.
pozdrawiam!

@ k. 8total4

Proponuje przyjrzec sie blizej sprawie watku OSWIADCZENIE" zbanowanego juz zreszta dawno temu kol. Jaca2003, ktore w.wy. watek dodal na forum pod inna juz nazwa uzytkownika. Polecam sie przyjezec sprawie chociazby odwiedzajac PFE czy forum IOH.

@ k. niechcecietu!!!

To ze zmieniles konto, czy piszesz z innego to nic nie da jesli jestes na tym samym kompie. Namierza Cie tak czy poprzez IP :)) I jeszcze jedno, nie wiem dlaczego czepiles sie Ojca Dyrektora forum? Przeciez, admin pracuje tylko dla gazety, i to oni pociagaja za sznurki - wiec to tylko jego praca. Nie rozumiem dlaczego wlasnie On. Myglby to byc rownie dobrze kazdy inny.

Pozdrawiam

forum jest akurat Bociana i żeby nie on dawno by zeszło na psy ( choc i to zbaczyło sporo w ostatnich latach )
więcej pokory i szacunku !!! sytuacja jaka jest , jest tylko dzieki takim palantom co sieją zamęt ciągle nie wnosząc od siebie nic !!!

Niestety nawet w doborowym towarzystwie pojawia się czasem mąci woda i dzięki Bogu szybko kończą, szkoda tylko że są geniuszami swej głupoty za szklanym ekranem zmieniając tylko Nick zapomina chyba o tym że nie zmieni IP.
Pan powiedział i wprowadź światło w ich umysły gdy mimowolnie ukazują upośledzenie wynikające z braku godności jak i honoru godnego człeka.
ps. Pozdrawiam cię niechcecietu!!! niechaj Bóg się nad tobą zlituje skoro sam nie masz litości dla własnej głupoty
pozdrawiam Kurt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie