Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

witam mam do sprzedania pewna informaje na temat zatopionego czolgu pantera informacja jest pewna,czolg stoi w bagnie wystaje tylko wiezyczka jest zamkniety nie ma mozliwosci dostania sie do srodka jest dobrze zachowany prosze o kontakt e-mail lukaszstawarz@wp.pl lud kom 511540771

• Odpowiedzi 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Jak zamknięty to dobrze !!! Uważaj bo jak jak otworzysz to niemcy pouciekają -podejdz bardzo poważnie do sprawy ja nie żartuję ! Bo oni proszę kolegi to nie wiedzą że wojna sie skończyła !- a czy pantera stoi na włączonych światłach ? najlepiej podejdź z białą szmatą bo mogą strzelać -a najlepiej to opowiedz to wszystko tatusiowi on będzie wiedział co zrobić !--pozdrawiam

Ja dam 10zł.,ale z dostawą do domu.A,byłbym zapomniał musisz wcześniej przekonać tych Niemców w środku,żeby nie robili sobie jaj i otworzyli.Bo co ja zrobię z zamkniętym czołgiem.Pozdrawiam:))))))

Oświadczam,że po przemyśleniu cofam moją ofertę kupna.Oto motywy; -zmuszając zamkniętych w czołgu Niemców do otworzenia włazu i wyjścia ,,de facto,, WYPĘDZAM ICH!!!!!!!!!!!! -wchodząc w posiadanie ,,Pantery,,zawłaszczam niemieckie dobro kultury(pojazd służył do krzewienia cywilizacji wśród Słowian) Mamy już dość kłopotów z p.Eriką i żądaniami oddania ,,berlinki,,.Postuluję o zakopanie rzeczonego czołgu.

No to sprawa robi się coraż bardziej skomplikowana! Nie dość, że trzeba uważać na niemców w środku i werwolf krążący po okolicy, to jeszcze Jozin z Bazin się czai na potencjalnych eksploratorów :)

Jožin z bažin močálem se plíží,
Jožin z bažin k vesnici se blíží,
Jožin z bažin už si zuby brousí,
Jožin z bažin kouše, saje, rdousí.
Na Jožina z bažin, koho by to napadlo,
platí jen a pouze práškovací letadlo.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie