langfuhr Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 pierwsza polowa filmu-czy miejscowi tez was tak entuzjastycznie witali? no i sila sugestii w ostatniej scenie. no i co tam jest na filmiku za wejscie-schron plot?http://www.youtube.com/watch?v=L6yIUYKtaPE&NR=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Normalna murowana piwnica przykryta ziemią, popularna na wsi. Nie podciągałbym jej pod LSR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Jeeeeezu, gdziez to jest??? katastrofa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Witamy w unii :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 mam nadzieje ze to nie owar eksportowy"...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ms Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 dobry pomysł na biznes w ramach wewnątrzwspólnotowej dostawy towarów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 U mnie w pracy szczególnie popularna jest kwestia wypowiedziana przez bohatera niniejszego reportażu podczas montażu okna. Dotyczy groźby rzuconej pod adresem filmującego, a dokładnie chodzi o łom. Poza tym kiedyś zadałem sobie nieco trudu i ustaliłem, że jest kilka filmów z ww panem. Bohater nosi przydomek Piston i będąc nałogowym alkoholikiem dostarcza miejscowej gawiedzi wielu tematów na krótkie reportaże ;-) Ps. Należy docenić odwagę filmującego, gdyż nieraz naprawdę bywa ostro. Jak np kwestia wideł.pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elcolonello Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Sweter w Myszkę Miki rządzi :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Już wiem,gdzie wybiorę się na następne wakacje!!!Kolesie są fantastyczni!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 wyjdź bo ja sie denerwuje!"pójdziesz stąd czy nie bo jak p***e siekierą k***a...!"Klasyk!Stare, ale za każdym razem jak to oglądam jest tak samo zabawne jak za pierwszym razem. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Film ma dwie strony - z jednej to całe tałatajstwo zapite. Pomyśleć tylko że takie coś" chodzi i jeździ rowerami po naszych drogach, kompletnie pijane. Trafisz samochodem takie g...o, a pójdziesz siedzieć jak za człowieka, jak mawiają.A z drugiej strony, to autorom filmu nie wróżę wiele bardziej świetlanej przeszłości - raptem kilka napisów, a w trudniejszych słowach byki ortograficzne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik.zd Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Zgadzam się z Trooper85.A widzieliście Piston-postrach wsi"?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Dobre jest pod koniec z pistoletem na kapiszony - Dawaj wino..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=MI0SXMFjf5w ???Jest sila w narodzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 żaled Panowie - po was bym się nie spodziewał naśmiewania z patologii :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kundzio11 Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Faceta trzeba leczyć.Z filmu wynika że ma powaznie uszkodzony błędnik.Niejeden raz widziałem na wioskach podobne typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Miejsce w którym czas zatrzymał się po śmierci Stalina...Żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.