woytas Napisano 22 Kwiecień 2008 Share Napisano 22 Kwiecień 2008 dziekuje w imieniu energetykow -jako przedstawiciel zawodu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam!Kilka miśków z mojej kolekcji ptaszników:A. Geniculata: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 C. Fasciatum: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 P. Cambridgei: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 P. Irminia::-)Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Też mam kilka podobnych daromozjadów, głupie to, siedzi i raz na jakiś czas robaka zje, a jak mu za zimno to tylko siedzi, nawet robaka nie zje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 29 Kwiecień 2008 Share Napisano 29 Kwiecień 2008 Witam ponownie!To po co hodujesz jak sie nie podoba? Trzeba zapewnić każdemu z tych stworzeń odpowiednie dla jego gatunku warunki i będzie na pewno atrakcyjny.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 ja tam lubie motorki :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sid30 Napisano 2 Maj 2008 Share Napisano 2 Maj 2008 Łukasz :)))u mnie po domku tez potwor biega :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 3 Maj 2008 Share Napisano 3 Maj 2008 Żeglarstwo zwykłe" i lodowe.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszekranger11 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 Poszukiwania, militaria.Instruktor Szkoły Przetrwania-Survival POZDRAWIAM :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 12 Maj 2008 Share Napisano 12 Maj 2008 @ QB@: wybacz opieszałośc, w odniesieniu do której kwestii pytasz skąd jestem?Chodzi Ci o tereny gdzie widac 'Mieszankę' w budownictwie?Powiedzmy że w pracy na codzień widuję obszary nadgraniczne:a)między zaborem pruskim i rosyjskim.b)II RP i IIIRzeszyc)Generalnej Guberni i III Rzeszy.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Czerwiec 2009 Share Napisano 5 Czerwiec 2009 miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 WitamJa także lubię czasem coś skleić. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Albo coś asmarować" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
--T-- Salamander Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 A to efekt dwóch godzin polskiego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 u mnie innym hobby jest hodowla gadów i pajęczaków :)wstawiam na razie 3 foteczki ale jest tego naprawdę sporo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raflen Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 na dzień dzisiejszy:- 14 pająków- 2 skorpiony- 1 agama brodata- 3 gekony lamparcie- 1 zbożówka oraz pies i kot :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Skandynawski Black Metal !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 To właśnie moje drugie, równie ważne dla mnie co poszukiwania hobby.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Jeżeli miałbym wybrać jedną płyte, której słuchał bym do końca życia to wybrałbym właśnie tą ---------------------------------------------------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 6 Czerwiec 2009 Share Napisano 6 Czerwiec 2009 Stock84 też lubię black metal szczególnie skandynawski.-----------------Ja wybrał bym tą-------> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.