Swiety82 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 he he, odpalam kompa, zaglądam na forum i widzę wpisy w 2008r. ..... widzę że nie tylko ja :) tak trzymać!!! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilgore Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 A mnie SHIRLEY MANson śpiewa AJ fink am paranoid i jutro jade złamać do końca sapre w polnej zmarzlinie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilgore Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Na dobrą wróżbę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kilgore Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Ps.Do to17071990 , ja też na wykopy jezdze cały rok rowerem bez błotników.Czołem..Ps2.Pozdrawiam ( w cudzysłowiu) mięczaków którzy rzekomo przygotowują ustawę o zakazie chodzenia z wykrywką.Najlepiej napier....cały dzień przed tv i oglądą ć klan,wy dupki .Pozdrawiam łaziko-traperów Link to comment Share on other sites More sharing options...
1000WATT Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Wsszystkieko najlewsszko w Nowym 08 roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cronos Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Aż tak nie jestem poryty żeby spędzać Sylwka przy kompie... ale jako ze jakoś żyje i właśnie wróciłem do domu :) to najszczerszego i najszczęśliwszego nowego roku :) Wszystkiego NAJAJAJJAJAJ!!! i ogólnie! ave satan!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcjew Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Przychodze rano do domu otwieram list a tam:komplet guzikow z munduru PSZ z Zachodu.No to ladnie sie zapowiada ten 2008!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomson Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 A ja wstaje - idę do garaży, Patrze na elektrolize . PIĘKNIE SIĘ WYCZYŚCIŁO. Dla mnie też ten nowy rok się ładnie zapowiada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbstnebel Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 cecholek ale żeś wycelował!!!aaa tam komputer to nie wszystko - psuje wzrok i kręgosłup :) z kolei wódka psuje głowę :)właśnie... głowy bolą? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 oj bolą... :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 A mnie nie boli - było wam tyle nie pić :))))))))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cis Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych.Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki.Przeliczamy:1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu.Przeliczamy lata na dni:40 * 365 = 14600 dni picia.Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwoweto:900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie!Wniosek:Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 22 - na kolację...KAMIEŃ Z SERCA ! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICHpozdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcjew Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Bylo tyle nie pic.Pare kropel amolu zupelnie wystarczylo a tez bylo milo.He he he...inaczej sie nie dalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcjew Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Jak ktos nie zna umiaru to jest alkoholikiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbstnebel Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 A tam zaraz alkoholikiem. tam raz na kilka miesięcy, szczególnie w takim dniu jak wczoraj można chyba przygrzać coś w dobrym towarzystwie, nie? Potem leżymy i wspieramy się razem :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
acer Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 I jakby wtedy na prywatkę antyterroyści wpadli :)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
herbstnebel Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 aa tam myśli czarne od razu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pomsee Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 cis dzięki Tobie nareszcie piję bez stresu :)))Dzięki :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
8total4 Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 doliczmy jeszcze ubytki, które powodują papierosy, również zabijając komórki nerwowe (nie licząc innych niepożądanych działań).dobrze że chociaż sex przedłuża życie ;)pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.