Swiety82 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 he he, odpalam kompa, zaglądam na forum i widzę wpisy w 2008r. ..... widzę że nie tylko ja :) tak trzymać!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 A mnie SHIRLEY MANson śpiewa AJ fink am paranoid i jutro jade złamać do końca sapre w polnej zmarzlinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Na dobrą wróżbę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilgore Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Ps.Do to17071990 , ja też na wykopy jezdze cały rok rowerem bez błotników.Czołem..Ps2.Pozdrawiam ( w cudzysłowiu) mięczaków którzy rzekomo przygotowują ustawę o zakazie chodzenia z wykrywką.Najlepiej napier....cały dzień przed tv i oglądą ć klan,wy dupki .Pozdrawiam łaziko-traperów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1000WATT Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Wsszystkieko najlewsszko w Nowym 08 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Aż tak nie jestem poryty żeby spędzać Sylwka przy kompie... ale jako ze jakoś żyje i właśnie wróciłem do domu :) to najszczerszego i najszczęśliwszego nowego roku :) Wszystkiego NAJAJAJJAJAJ!!! i ogólnie! ave satan!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Przychodze rano do domu otwieram list a tam:komplet guzikow z munduru PSZ z Zachodu.No to ladnie sie zapowiada ten 2008!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 A ja wstaje - idę do garaży, Patrze na elektrolize . PIĘKNIE SIĘ WYCZYŚCIŁO. Dla mnie też ten nowy rok się ładnie zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 cecholek ale żeś wycelował!!!aaa tam komputer to nie wszystko - psuje wzrok i kręgosłup :) z kolei wódka psuje głowę :)właśnie... głowy bolą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 oj bolą... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 A mnie nie boli - było wam tyle nie pić :))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cis Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Szklanka wódki (250 g) zabija około 1000-2000 komórek nerwowych w naszym mózgu. Komórki nerwowe się nie regenerują. Ludzki mózg składa się z około 3 miliardów komórek nerwowych, z czego używamy na co dzień około 10% z nich. Zatem około 2,7 miliarda komórek jest niepotrzebnych.Szklanka wódki zabija 1000 komórek nerwowych. Człowiek może bez obawy o swoje zdrowie wypić 2 700 000 szklanek wódki.Przeliczamy:1 butelka (750 g) = 3 szklanki, zatem 2 700 000/3 = 900 000 butelek. Zakładając, ze maksymalny wiek przeciętnego alkoholika wynosi 55 lat, a zaczyna on pić, powiedzmy mając 15 lat, to mamy 40 lat stażu.Przeliczamy lata na dni:40 * 365 = 14600 dni picia.Jeżeli możemy wypić 900 000 butelek bez obawy o nasze komórki nerwoweto:900000/14600 = 62 butelki wódki dziennie!Wniosek:Aby umrzeć z braku komórek nerwowych musielibyśmy pić po 20 butelek wódki na śniadanie, 20 - na obiad i 22 - na kolację...KAMIEŃ Z SERCA ! GORZAŁKA DLA WSZYSTKICHpozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Bylo tyle nie pic.Pare kropel amolu zupelnie wystarczylo a tez bylo milo.He he he...inaczej sie nie dalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Jak ktos nie zna umiaru to jest alkoholikiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 A tam zaraz alkoholikiem. tam raz na kilka miesięcy, szczególnie w takim dniu jak wczoraj można chyba przygrzać coś w dobrym towarzystwie, nie? Potem leżymy i wspieramy się razem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 I jakby wtedy na prywatkę antyterroyści wpadli :)))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 aa tam myśli czarne od razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 cis dzięki Tobie nareszcie piję bez stresu :)))Dzięki :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 doliczmy jeszcze ubytki, które powodują papierosy, również zabijając komórki nerwowe (nie licząc innych niepożądanych działań).dobrze że chociaż sex przedłuża życie ;)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.