lina_90 Napisano 17 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam serdecznie! Od kilku miesięcy obserwowałem forum i w końcu postanowiłem napisać swój pierwszy post. Mam 17 lat i od ok.10 roku życia interesuje się militariami, a przede wszystkim II RP. Mam nadzieję ,że znajdę tu wielu miłych i życzliwych ludzi którzy jak ja pasjonują się II RP.pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witaj na forum:)Pytaj, pisz i chwal się swoimi odkryciami a życzliwych ludzi jest tu masa :)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo02 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witaj! Właściwie to Wszyscy są życzliwi i sympatyczni, tylko czasami niektórzy mają po prostu gorszy dzień:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witamy witamy i powiem ci tylko tyle że to forum to istny worek wiedzy (nie mylić z worami mikołaja!!).Ludzie są tu naprawdę mili i życzliwi a odnośnie wszelakiej pomocy nie wspomnę.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Witam i pozdrawiam. dago2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 witam.Ten 'kawałek' historii, to nie 'byle gratka' dlatego jest tutaj osobny dział jemu poświęcony :)postaramy się pomóc ile potrafimy.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witamy nowego kolege w szeregach! Jak wytrwasz na forum i zalogujesz się tu 1 września 2008 roku, to zapraszam do mojej drużyny, to cię awansuję :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witamy, witamy - najpierw zapoznaj się z aktualnym PRAWEM obowiązującym w Polsce, żebyś czasami tak jak ja na początku głupot nie pisał i nie POKAZYWAŁ za dużo - wiadomo - licho nie śpi :] Pozdrawiam....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam! Niedawno też byłem nowe a teraz już mam 140 postów :) Jak ten czas szybko leci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaja Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Witam,Nie zawsze ilość postów oznacza czas. Nie mam za dużo postów ale jestem tu od 2002 roku :)Pozdrawiam,czaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Nie ilość postów się liczy a ich jakość ;)pozdro, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 No niektórzy na tym forum niestety w ilość idą:) Pozdro dla jakościowców:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Panowie macie oczywiście racje, ja też na forum zawitałem pierwszy raz w 2005 roku ale zarejestrowałem sie na nim rok później. Pisząc tamtego posta miałem na myśli to ,że dziś ma 2 posty a za kilkanaście tygodni będzie miał 100 i juz nie będzie owym" - Ponieważ część z nas będzie go już poznawać.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Ja tam każdego kto ma więcej niż 300 postów posądzam o chorobliwe gadulstwo a wszystkich powyżej 1000 bym banował za notoryczne wodolejstwo :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Też tak myślę;) Nie rozumiem po co są te liczby przy nickach? Może ktoś mi łopatologicznie wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 rozmowy w hyde-park'u nie powinny byc wliczane do liczby postów, wtedy okazało by się ile kto mówi w działach które wymagają minimum wiedzy.co Wy na to ?:)pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Pomsee Ty odszczepieńcu jeden !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 19 Grudzień 2007 Share Napisano 19 Grudzień 2007 Cholera jasna. Wyśledziłeś mnie. Ale wpadka.Kompromitacja. Błagam nie zdradzaj mnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 19 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2007 Widzę ,że zainteresowanie nowym kolegą stale rośnie :) Dziękuję wszystkim za rady i dobre słowa.Postaram sie do nich dostosować w miarę możliwości.pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.