Skocz do zawartości

Nowy kolega :)

lina_90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam serdecznie! Od kilku miesięcy obserwowałem forum i w końcu postanowiłem napisać swój pierwszy post. Mam 17 lat i od ok.10 roku życia interesuje się militariami, a przede wszystkim II RP. Mam nadzieję ,że znajdę tu wielu miłych i życzliwych ludzi którzy jak ja pasjonują się II RP.

pozdrawiam serdecznie
Napisano
Witamy witamy i powiem ci tylko tyle że to forum to istny worek wiedzy (nie mylić z worami mikołaja!!).
Ludzie są tu naprawdę mili i życzliwi a odnośnie wszelakiej pomocy nie wspomnę.
pozdrawiam Kurt
Napisano

witam.
Ten 'kawałek' historii, to nie 'byle gratka' dlatego jest tutaj osobny dział jemu poświęcony :)
postaramy się pomóc ile potrafimy.
pozdrawiam!

Napisano
Witamy nowego kolege w szeregach! Jak wytrwasz na forum i zalogujesz się tu 1 września 2008 roku, to zapraszam do mojej drużyny, to cię awansuję :)))
Napisano
Witamy, witamy - najpierw zapoznaj się z aktualnym PRAWEM obowiązującym w Polsce, żebyś czasami tak jak ja na początku głupot nie pisał i nie POKAZYWAŁ za dużo - wiadomo - licho nie śpi :] Pozdrawiam.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Panowie macie oczywiście racje, ja też na forum zawitałem pierwszy raz w 2005 roku ale zarejestrowałem sie na nim rok później. Pisząc tamtego posta miałem na myśli to ,że dziś ma 2 posty a za kilkanaście tygodni będzie miał 100 i juz nie będzie owym" - Ponieważ część z nas będzie go już poznawać.

Pozdrawiam.
Napisano
Ja tam każdego kto ma więcej niż 300 postów posądzam o chorobliwe gadulstwo a wszystkich powyżej 1000 bym banował za notoryczne wodolejstwo :)))
Napisano
rozmowy w hyde-park'u nie powinny byc wliczane do liczby postów, wtedy okazało by się ile kto mówi w działach które wymagają minimum wiedzy.
co Wy na to ?:)
pozdro!
Napisano
Widzę ,że zainteresowanie nowym kolegą stale rośnie :) Dziękuję wszystkim za rady i dobre słowa.Postaram sie do nich dostosować w miarę możliwości.

pozdrawiam serdecznie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie