martian. Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2008 Jak na 1,5 h to troszkę wyhaczyłem;)) Szczególnie ten hak i ażurowy guziczek, no i kawał srebra;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 6 Grudzień 2008 Share Napisano 6 Grudzień 2008 Mi tez brosia wyskoczyla :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 To Ty mi po porzeczkach łaziłeś;)???Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Po jeżynach i truskawkach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2008 To kto do... po porzeczkach;))), a brosia Au? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 Jak na 13-tego to nie tak pechowo;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 No i senior mi się trafił:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 2 Po natarciu oliwką:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 Kasuje Ci tego Samuelka, nie ma szans.. ;)u nas dzisiaj lipa... moze jutro skoczymy gdzies dalej..pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2008 Luknij Total na swoje linki do starych guziołków....;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 13 Grudzień 2008 Share Napisano 13 Grudzień 2008 W...? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesert Napisano 14 Grudzień 2008 Share Napisano 14 Grudzień 2008 Kolego Martian mam identyczny gwizdek-klasyczny podoficerski,wrześniowy,polski.Regulaminowy stop trzech metali,głównie ołów.Kulka z korka.po tylu latach a działa idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2008 Powiedział bym nawet przeraźliwie gwizda...;)) Dzięki za info..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Widzę ostro czeszecie W. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 18 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2008 W.. to już niestety piękne wspomnienia.... teraz O..., I.... itp itdPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 W niedzielę byłem na W. pierwszy raz od jakichś 3 lat no i 18 monet i 2 guziki na 5 h. Posłałem priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butchcassiddy Napisano 18 Grudzień 2008 Share Napisano 18 Grudzień 2008 Przygnębił mnie ten wątek...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 Wiem, wiem wiele szrociaków wychodzi, i do tego nic dużego, sama drobnica;) żaden czołg, karabin, szabla, choćby bagnet.... No może na pocieszenie klamerki...;) Pozdro;)PsNo tak przecież mam dyskryminację włączoną....!!!!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Co, jak co, ale na W zawsze cos tam wyjdzie. Ostatnio, procz standardziaków, jedno złotko sie trafiło w postaci żeńskiej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Ziemia zmarznięta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ptrc Napisano 27 Grudzień 2008 Share Napisano 27 Grudzień 2008 Na polach tak ale w lesie spoko można orać.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2008 I tu szkopuł ponieważ w W to pola orne są najżyźniejsze...;) Na polach nie byłem, ale jak widać można niezły urobek wygrzebać... jak można zauważyć po Klokim; chyba, że już zamarzły...Biar odpisałem na priv dostałeś?Pozdro byle do wiosny, a jeszcze lepiej do po żniwach ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 Mam nadzieję, że kol. martian się nie obrazi;), że zamieszczam w jego temacie, ale to fanciki z rejonu Tomaszowa nie trza daleko jeździć.... Z ostatnich paru dni... Berdanek zbity w roku 1875... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibol Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 No i taka franca oprócz tamtych franc mi się wcześniej trafiła...Franca od Francika Józka I ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 4 Lipiec 2009 Share Napisano 4 Lipiec 2009 Zibol, na przedostatniej fotce, czyj to jest taki podłużny guzik ? Taki sam kopłem.Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.