Skocz do zawartości

zasady zobowiazuja - smieszne

gruzin

Rekomendowane odpowiedzi

Zasady zobowiązują
Dla Przypomnienia... :

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie
prezydentem
2. Nie będzie koalicji z Samoobrona
3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z
Samoobroną.
4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu
Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć
nie będziemy
5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko
komu toczą się sprawy sadowe. To jest sprzeczne z
ideałami PIS
6. V-ce minister sprawiedliwości nie ścigał i nie osadzał w
wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencję.
13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
14. Zredukujemy administrację państwową
15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.

Dla mnie, raz dane słowo, jest święte... (Jarosław
Kaczyński 10 VII 2006)

Myślę ,że niema co się podniecać polityką bo tak naprawdę nic dla zwykłego zjadacza chleba się nie zmienia.Przeżyłem Jaruzelskiego,Wałęse,Kwasniewskiego a teraz jeszcze tego małego pana i co .... i gówno. Nie ma różnicy.Rano wstaję ,idę do pracy ,potem wracam i tyle.Życie jak życie tylko ci przy korycie się zmieniają.Ich praca polega na tym żeby obiecywać , a że ludzie wierzą to inna sprawa.

Już dałem sobię spokuj.
Widzę w wiadomościach jakiegokolwiek polityka to aciskam włącznik z napisem wyłącz(Bush:)", nie obchodzi mnie co oni tam sobie wyprawiają!!
Może to nie jest prawidłowa postawa obywatelska, ale straciłem już nadzieję na zmiany.....:((((((
Niech się dzieje co chce:((((

Ja również nie wiem gdzie ma paść głos.
Oni wszyscy już byli, a jeden lepszy od drugiego. Jak coś to będę przeciwko" bo nie było parę lat temu idealnie, ale troszkę spokojniej...???
Osobiście głos oddał bym na PPPP ale.... Szkoda;)

Bracia .....Panowie ... Obywatele ..... Członkowie ...... Łączcie się ........Było ????
Ręce opadają , szkoda słów.
Dziękuję pięknie za to Państwo demokratyczne nadzorowane przez Homotubisie do spółki z czarnymi kmerami.
Na razie nie wracam .... oczywiście będę głosował tylko na kogo ????

Pewnie polowa mnie zbeszta a polowa poprze. Nie pojde na wybory. Po raz kolejny. Poprostu nie wierze ze cos sie zmieni. W poprzednich wyborach troszke zalowalem ze nie poszedlem i nie zaglosowalem na PO, ale wystarczylo kolejnych kilka tygodni by zal minal. Tusk zachowywal sie najzwyczajniej w swiecie jak dzieciak. I tlumaczenie ze PIS rzadzi jest dla mnie niczym - opozycja nie znaczy yc przeciwko" tylko czuwac" nad tym co sie dzieje. Tusk tego wydaje sie nie rozumiec. Osobiscie nie mam pojecia juz na kogo glosowac...a jeszcze nie powiem co mnie strzela jak musze placic podatki a Panstwo nie jest w stanie mi w zamian za to zalatwic godziwych warunkow zycia..paranoja..:/

Za chwilę pewnie pojawi się jakiś Stan Tymjniski i większość głupiego narodu poleci głosować na nową egzotycznie bananową partię, wpychając znowu na cztery lata ten biedny kraj w ramiona głąbów i nieudaczników .Mama powtarzała zawsze ,ucz się synku bo jak się nie będziesz uczył to będziesz musiał zostać politykiem .Lecz tak sobie myślę że co by nie było to i tak będzie lepsze od KACZOLANDU .Pozdro...

No co Ty, a na reklamówkach PiS-u, utrzymanych w tonacji obrazków z gazetek dla światków Jehowy jest tak pięknie - Halinka pojechała po raz pierwszy na wakacje, wdzięczny naród dziękuje panu premierowi, bandyci sie boją a rodziny rozmnażają :-) Wirtualny świat. Cóż, chciałbym aby bliźniacy zniknęli na zawsze z naszej rzeczywistości, ale potrzebny będzie chyba traktor, żeby Jarka oderwać od władzy, którą się cieszy jak małpa brzytwą.

no pewnie jeszcze powiedzcie Miller i całe SLD wróćcie bo jaka sielanka z nich była okradanie i wały w żywe oczy i z wazeliną i do Moskwy.. Pis nie jest święte ale nic lepszego nie widzę, oni przywracają normalność, powoli jednak politycy zobaczą że nie są bezkarni i ktoś patrzy im na ręce lub do ucha:). I teraz jak jakiś minister będzie robił przewał to sie przynajmniej zastanowi czy nie ma gdzieś takiego drugiego jak Ziobro czy ktos mus ie za to nie dobierze do du... Bo za SLD robili w żywe oczy wały bo wiedzieli że Kwachu ich i tak ułaskawi (sprawa Sobotki)...

Tylko jakoś po dojściu do władzy żadnego układu nie wykryli, więc Kaczyński stworzył własny układ, by teraz go zwalczać. Za taką ormalność" serdecznie dziękuję. Wstydzę się jako Polak takiego rzadu, takiego premiera, takiej minister spraw zagranicznych, ale widocznie innym to odpowiada. A co do Millera i SLD, to nikt tu za nimi nie tęskni, więc proszę nie używać takich argumentów.

Wyraźnie widać w umysłach niektórych pietno PiS-owskiej propagandy - każdy, kto nie jest zwolennikiem braci, Ziobry i ich pozostałej hołoty, jest od razu nazywany komuchem, wykształciuchem, zwolennikiem układu i szarej sieci, zwolennikiem lewicy, homofilem...

w czy związki Kaczmarek, Netzel i Marzec to nie był układ??? Jak szef policji może informować o akcjach??? Pis nie są idealni to na pewno! ale dopiero oni sie postawili Ruskim czy Niemcom jak po nas jeździli dlaczego mamy być czyimś popychadłem zawsze. Ja uważam że zawsze mogło być gorzej:)

No, jeżeli obecne nasze stosunki z Rosją i Niemcami to sukces polityczny to gratuluję, no i znów czuję w tym cytat z filmiku wyborczego PiS... A UKŁAD", o którym wspominasz stworzył nikt inny jak właśnie PiS. Z braku innego robią teraz pokazówki, jacy to oni są prawi i sprawiedliwi i niezłomni. Show dla naiwnych. Zakompleksiony facecik cierpiacy na manię prześladowczą pokazuje swoim zwolennikom wroga, najlepiej jakiegoś wpływowego polityka lub bogacza (to dobrze wygląda na ubogiej prowincji) i mówi im: patrzcie, jak ja ich wszystkich pogonię, tych bogaczy, tych złodziei, głosujcie na mnie, ojciec dyrektor mnie popiera... Jak widać to działa.

Debilizmem jest to że ludzie którzy uwarzają się za elitę narodu nie potrafią się dogadać.Bo co będzie po wyborach-wygra PIS a drugie będzie PO lub odwrotnie i dalej będą się sprzeczać jak dzieci w przeczkolu.Paranoja!

panzerhrabia a czy układ który wymieniłeś to nie są ludzie mianowani przez PiS? naprawdę ręce opadają ale co sie dziwić jakie społeczeństwo taki rząd... tak na marginesie na całym świecie istnieją powiązania polityki z biznesem tylko , że tam jest to uregulowane prawnie ale u nas najlepiej straszyć bogaczami i układem zamiast uregulować to prawnie bo zawsze jest wygodnie mieć jakiegoś wroga. I tak prawdę mówiąc gadanie typu w końcu ktoś pilnuje polityków , PiS robi porządek itp" śmieszy mnie , nie dość że zamykają swoich ludzi , którzy wpadli przez akcję swojego rządu co jest wybitnie śmieszne , to najwyżej oskarżają kogo się da tylko potem okazuje się, że nie ma dowodów itp a korupcja na szczeblu samorządowym kwitnie jak zawsze i nikt się tym nie zajmuje bo to już nie jest tak bardzo medialne a według mnie na tym szczeblu idą największe przekręty. pozdrawiam:)

Starsi pewnie pamiętają, jak mawiał ZULU-GULA: Polska to dziwna kraj, tu morze jest zimne, a Cola ciepła". A co to oznacza w praktyce? Ano to, że jakbyście nie zagłosowali, to i tak karty" w naszym kraju rozdaje pewien zakonnik z Torunia. A że to niezrozumiałe jest w Europie XXI wieku? A co w tym dziwnego jest? Oni nie znają ZULU-GULI...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie