Mirkoni Napisano 21 Wrzesień 2007 Share Napisano 21 Wrzesień 2007 pokemon - nie wstydź się :-) ..powiedz tak :-):-):-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 21 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2007 Mogę powiedzieć, ale to nic nie zmieni. Natomiast jak ktoś ma na zbyciu, to chętnie przyjmę :) Niech leży dla potomnych :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 23 Październik 2007 Autor Share Napisano 23 Październik 2007 Zmarłego kolegę dezertera75 pośmiertnie awansuje się do stopnia kapralaJego w roku 2032 z nami nie będzie :(Świeć Panie nad jego duszą [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 24 Październik 2007 Share Napisano 24 Październik 2007 Można jeszcze dodać, że po naszych jeziorach zamiast kutrów rybackich(które już dawno splajtowały) będą chodzić jednostki z trałami neodymowymi. Nic sie nie uchowa...Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 25 Październik 2007 Autor Share Napisano 25 Październik 2007 Taaaaaaaaaaaaaa.......a zamiast wykrywek będa jeździły kombajny, które beda przesiewały ziemię i od razu segregowały monetki od militarki, mosiądz od aluminium itd. :))))))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Starszy strzelec Woodhaven melduje swoje przybycie! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 to i ja sie zamelduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 31 Sierpień 2008 Share Napisano 31 Sierpień 2008 Wykopki w 2032? Hmmm... # kopanie przy granicy Polsko-Chińskiej;# Gazeta Odkrywca-numer jubileuszowy Czar PRL'u" i Co skrywa tajemniczy PGR"# Zamiast monet wykopujemy pierwsze karty kredytowe z magnetycznym paskiem(Proszę do ID-czyżby jakiś Mbank???")# Państwo wypłaca 20% znaleźnego (dobra, teraz przesadziłem z fantazją)# Melduję się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ja być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 jestem, beero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 No tak pobudkę już odtrąbili a dowódca śpi.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Melduję się - kopię, pamiętam, czuwam! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Danieloff nie myślałem, żeś taki fotogeniczny;). Jestem, ale zaraz wybywam kopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dżihad Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 dżihad melduje się!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blo39 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 szeregowy blo39 melduje się.danieloff ty zaspany jesteś 50 pompek to cię obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Zaspany, bo całą noc kopałem sztolnię - żeby w 2032 roku Odkrywca miał o czym pisać - Tajemnicza "Sztolnia Borsuka - czy istnieje i czy ukryto w niej tajne taśmy z nieznanymi odcinkami Magdy M.?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Widzę że montujecie ekipę na 2032. Z chęcią bym się podłączył, ale są 2 problemy.1. Będę musiał zmienić wykrywacz ze statyka na dynamik, bo tak mi się bedą trząść wity.2. Czy znajdzie się chętny który będzie popychać mój wózek inwalidzki ? :-DPozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ja też żyję! Czuwaj!!! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 To nawet nie wiesz ile boratynek Cię ominęło... bo ni było po co fotek wklejać;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Co wy gadacie!!! ?Przymocujemy Traperowi do wózka z przodu metrową sondę na stałe, z tyłu małą orkę" od pługa, zbyniek będzie pchał a ja będę za wami szedł i zbierał fanty. Wózek będzie oczywiście gąsienicowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Ale uczynni... Juz ja to widzę...Posadzicie mnie napewno przy ognisku na bujanym fotelu, jeden z was mnie rozkołysze i powie:- Bujaj się" stary, my idziemy kopać....Pozdro. :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 późno, ale jeszcze 1 września. Melduję się!Pozdro. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Woodhaven melduje swoje przybycie! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Zdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackdog68 Napisano 1 Wrzesień 2009 Share Napisano 1 Wrzesień 2009 Po raz pierwszy strzelec Blackdog68 melduje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi