Skocz do zawartości

jak pozbyc sie kota...

woytas

Rekomendowane odpowiedzi

tm/39 napisał: To ja proponuję sposób naturalny np. rasy Pit - coś tam."

Żyjemy w kraju prawicowym i katolickim, w którym preferowane są metody aturalne". No cóż, jaki kraj - taka kultura ludzi i takie obyczaje...

P.S.
Ja też polecam ten spray, o którym pisał Jaca2003. A tak na marginesie, lepszy taki kot na podwórku niż stado szczurów.

pozdro

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kot z natury upierdliwy jest, wywiezenie tez nic nie da, bo ile mnie pamiec nie myli, kot rekordzista w Anglii wrocil do swojego miejsca zakwaterowania po przebyciu dystansu bodaj 150 km a butach " ( wyjasniam -nie byl to kot w butach ;->) wiec pomysl z wywiezieniem daleko tez ryzykowny jest, paliwo kosztuje czas tez, a efekt niepewny, chyba nie pozostaje Tobie nic innego jak fizyczna exterminacja przeciwnika, czyli honorowa smierc od prochu i kuli ;->

Witam.
Polecam wiatrowkę zasilaną co2.Cicha,skuteczny zasięg ok.20m .
Koty są na tyle głupie,że nie można ich zbyt wiele(o ile cokolwiek)nauczyć, szkoda nerwów na takie coś.Wiele z nich nie zwraca uwagi na szczury czy nawet na myszy.Rozleniwione ,karmione przez stare babcie potrafią tylko srać i szczać po piwnicach.Zdecydowanie popieram eutanazję tych szkodników!!!

Jaka bulwersacja:) Jeśli chodzi o mnie to nie mam problemów z żadnymi zwierzętami i nigdy nie strzelałem do żywych istot.Wyrażoną opinię pisałem z humorem i była tylko wesołą sugestią.Co do kota to odpowiedzialny za szkody jest jego własciciel(o ile kot nie jest bezdomny).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie