woytas Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 To nie zart...Kocisko (obce) porysowalu u mnie na podworku auto mojego szwagra, tescia i siersciuch wyleguje sie w nocy na masce mojego wozidelka...Jak sie dziada pozbyc?Ale eutanazja (kota nie moja) i pies nie wchodza w rachube...Powazne propozycje prosze
acer Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Znasz numer z walerianą ? :)Trzeba go przewabić gdzie indziej albo zaprezentować psa :)
woytas Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 hmmmwaleriana....a potem do wora i 20 kilometrow od domu wywiezc - to jest mysl...
Ados2 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Jak to kogoś kot to moim zdaniem nie da się z nim rozprawić no bo ci ucieknie chyba że jak w nocy by leżał to może żebyś go wystraszył to może siersciuch by się nie pokazał pozdrawiam
8total4 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 granat trzonkowy samonaprowadzający.a poważnie to będzięsz miał ciężko, możesz mu dać manto a i tak bedzie wracać w nocy. jedyne czego można probowac to waleriana albo jakies ultradźwięki (ostatnio w drogim portalu aukcyjnym pojawiły się instalacje samochodowe do ultradźwięków ktore odstraszają zwierzynę z okolicy samochodu).pozdrawiam!
Ados2 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Albo uciąć mu ogon bo już jednego widziałem bez ogonka to na pewno zadziała :)) pozdrawiam
8total4 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 cięta riposta :]woytas, a może tak siatka taka jak się ryby przechowuje wędkując, do tego troszku przynęty, i jak sie cwaniak zaplącze to wtedy się z nim rozprawić..niekoniecznie zabijając bo stanę w obronie każdego żywego stworzenia, natomiast zapoznać go z pieskiem albo z obliczem właściciela samochodu..pozdrawiam!
balans Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Św. Franciszek wyrażał się o kotach, że to są nasi racia mniejsi", a o samochodach nie wypowiadał się tak pozytywnie...Pozdrawiambalans
Misiok Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Powiem tak, pewna osoba w rodzinie kupiła klatkę, niestety koszt wynoisi 250zł o ile pamiętam...Jednak 100% skuteczności. Kładziesz kawałek mięsa do środka, kocurek wchodzi i klapka się zamyka. A potem jedziesz 20km za najbliższą rzekę.
woytas Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Panowie!Pisalem, ze eutanazja nie wchodzi w gre- nawet takich mysli nie bylo.Zlapac wywiezc daleko i niech nie wraca !
jaca2003 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Kot i tak wróci.Najlepiej spryskac fure sprayem(do nabycia w zoologicznych).Kot nie wlezie więcej.PozdrawiamP.S.Dziad taki moze sie jeszcze przydac.Po spryskaniu autka i od czsu do czasu połozeniu czegoś coby buras przegryzł(np puszka aro za 1,5) co pewien czas buras przynosi mi prezenty.A to myszkę a to szczura.Skad bierze?Nie wiem ale wiem że na podwórku i w okolicy nic takiego sie nie uchowa.Pozdrawiam
yoony Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jak to skąd średnio na głowę przypadają 2 szczury a w miastach portowych jeszcze więcej,i nic nie jest tak skuteczne jak taki dziki czy półdziki sierściuch.
jaca2003 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 He he he Yoony to ja i moja rodzinka mamy duże głowy.W tym roku bez sadyzmu ale ze 100 szt już było i dziś jeszcze 101 mraucur przytargał.Jakąs hurtownie trafił cycuś?Własny chów?Pozdrawiam
karpik Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 I wydać wszystko na badania nad lakierem odstraszającym bądź takim którego kociak nie porysuje:). Potem opatentować i kupić auto:)
jaca2003 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ewentualnie powyrywac kotu pazurki.W sklepach metalowych oraz innych hurtowniach mozna nabyc kotowatego wyrywacza pazurów.Koszt ok 5 piw a efekt murowany.(he he he dobrze ze mój podwórkowy znoszacz szczurów oraz innych zwierząt futerkowych o tym nie wie.)Pozdrawism
a.m.m.s Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Koty te wszystkie pomysły oleją, ja jak jadę na wieś to zawsze kotki się schodzą i leją na zderzaki. Pozdrawiam i co z nimi robić?
PG Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A masz znajomego myśliwego? :) Dopowiedz sobie resztę :)Pozdr.
tm/39 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 To ja proponuję sposób naturalny np. rasy Pit - coś tam.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.